2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah kendisine sağlık sıhhat versin fakat umarım Mahir'i bu kadar fazla süre alırken görmeyiz bir daha.Çok ağır bir oyuncu.

Öte yandan Karşıyaka takımının dış şut savunmasınıda hiç beğenmedim.Lee'nin üçlemesi ile Karşıyaka farkı açtı,sonra tekrardan yakalanıp geriyede düştü ama Roll gibi oyuncun olunca yeteri kadar iyi oynamasanda kazanıyorsun.Ligin en kötü takımlarından birisine kaybetmek Karşıyaka'ya yakışmazdı.

Hakemin teknik faulünü gereksiz buldum.Sen Burak Can'a yapılan faulü görmüyorsun,Bonzie'nin faul müydü göremedim,Bonzie itiraz edince teknik faul veriyorsun.İşin basitine kaçıp durmayın arkadaş.Maçı iyi takip edin,kaçırdığınız pozisyonun cezasını o takımın oyuncusuna kesemezsiniz.
 
Gören de tır çarptı zanneder. Ne olmuş yani arkadaş biri sana çarptıysa yanlışlıkla. Ki başın gözün de yarılmamış, alt tarafı 2 adım geri gitmişsin onda da seni tutmuş adam. Anlamıyorum bu insanları.
 
Hakan Demir kötü koç olduğu kadar kötü de insanmış herkese gösterdi yine.
Malum pozisyonu izledim fakat bu yargıya varmak bana çok da doğru gelmedi.
Tabi ki görüntü hoş değil ama canı yanmış ve o an o tepkiyi vermiş olabilir. Nicki Efes Pilsen olan birinin Efes'e yıllarca hizmet etmiş Hakan Demir'e böyle peşin hükümlü davranması bana çok doğru gelmedi. iyi insan mı kötü insan mı bilmiyorum ama bir tek görüntünün bu yargıya varmak için yeterli olmadığını düşünüyorum. Kötü koç olduğu konusuna ise katılmıyorum. Genel olarak koç konusunda çok zengin bir durumda değiliz evet ama Hakan Demir şu ligdeki vasatın üstü koçlardan birisidir benim nezdimde.
 
Efes ile Telekom takımlarını sanki gece yarısı 3'te kaldırıp maç yaptırıyorlar.Bu ne uyuşukluk arkadaş ya.Efes hadi hala ben şampiyon takımım havasında,yahu Telekom sen EL şampiyonuna karşı oynuyorsun birazcık istekli olun.Lig maçları gereksizmiş gibi tavır halinde 2 takımda.

Ben sporsever olarak aşırı rahatsız oluyorum izlerken.Hiç keyif almıyorum.
 
Son 10 saniye 77-81 geride olan Telekom'da Harrison üçlüğü attı skor 80-81 oldu.

Taktik faul sonucu Andrews 2 de 1 attı ve son hücumda Harrison yine üçlüğü attı 83-82 Telekom kazandı.

Sürekli Harrison'a sitem eden Telekom koçu maç sonunda bayağı sevinçliydi.Alex Perez 4.çeyrek başı 5'lemeseydi Harrison'ı almayacaktı.

Takım geriden gelip 75-73 öne geçince uzun süredir oyunda olmayan Dorukhan'ı alıp Harrison'ı çıkardı.Dorukhan girer girmez 5 sn içinde basket faul yaptı :) hemen Harrison'ı oyuna geri aldı :)

Alex Perez-Tyler Ennis-Aaron Harrison-Anthony Clemmons-Aubrey Dawkins-JJ Johnson-Ellis-Can Uğur Öğüt-Berk Demir

Tj Campell-Shorter-Mihajlo-Tarolis-Erick Buckner-Ayberk

Şu 2 kadronun ligde aynı galibiyette olması bir beni mi şaşırtıyor ?
 
Selçuk Ernak'ı hiç sevmem, kenardaki tavırları hep antipatik gelmiştir bana. Ancak bu sene şu ana kadar yaptığı işe saygı duyuyorum.

Daçka, play off sıralamasında rakibi olan ve kağıt üzerinde kendinden güçlü görünen Gs, Bahçeşehir ve Tofaş'ı da yendi. Bir tek Telekom mağlubiyetleri var ki şu galibiyetlerin yanında kabul edilebilir o da. Üstelik bir ara covid oyuncuları çok olduğu için idman da yapamadılar.

Coach eli değmiş takım izlenimi buram buram hissediliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst