2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk koçların ne kadar iyi,ne kadar kötü veya ne kadar potansiyelli oldukları takımlarının Avrupa arenasında yaptıkları maçlarda o kadar çok belli oluyor ki.

Mesela bugün ne Kuban ne de Brindisi kazanmak için hiçbir şey yapmadılar.

Brindisi-Darüşşafaka maçının ilk yarısında son 1.9 sn kala top Brindisi'deydi ve yarı sahadan topu oyuna sokacaklardı,molaya gittiler.Mola dönüşü çok basit şekilde topu sol köşeye atıp bomboş üçlük soktular.Daçka'nın 1 faul hakkı vardı üstelik :)

3.çeyrek sonu son 7 sn kala top Daçka'daydı ve Troy Caupain kendi kullanıp el üstü çok zor üçlük deneyip airball attı.

Caupain kötü oynadığı ve kolay atışlarıda kaçırdığı için oyundan çıktı,Daçka Sinan-Doğuş-Troy Selim üçlüsüne döndü ve 3.çeyrek 8dkda 4 sayı atmış olan Daçka bir anda 10 sayıda geriye düştü.Doğuş'un kötü turnike denemeleri,Sinan'ın Selim'e pozisyon hazırlaması,Olaseni'ye çemberden uzak şekilde yerden indirilen toplar vs.

Maçın son 2dk'sına kadar farkı azaltmak için ön alan baskısı yaptı Daçka ve 1 kez bu yüzden arka taraf bomboş kalınca basket faul yediler.İyi kötü son 2dk farkı 4'e düşürüp tekrar ön alanda baskı yapıp tekrar basket faul yediler.Son 2dk deplasmanda 4 sayı geride olan hiçbir takım o şekilde bilinçsiz baskı yapmaz.

Ardından Daçka hemen molaya gitti ve mola dönüşünde Pinerio'ya boş üçlük geldi,kullanmayıp önünde savunmacısı olan Doğuş'a çevirdi,Doğuş'un airballını izledik.

Telekom-Kuban maçına gelince ise Daçka'ya göre hem kaliteli hem daha geniş rotasyona sahip olan Telekom 2 kez farkı 14'e çıkarıp koçun hamleleriyle yakalandı.Telekom'un üst üste 5 hücum hiçbir şey üretememesi,Mccollum'dan aynı şekilde,aynı noktadan üst üste 3 kez üçlük yenmesi,skorda yakalanırken Ellis'i ısrarla oyuna almaması,Kuban'ın üçlük deneyeceği bariz belliyken 2 hücumda 5 kez ribaund verilmesi.Ve kritik bölümde Samet'e üçlük hazırlanması.
 
Kimse yazmamış ama FB Beko , KSK'yı baya baya ezip yok etmiş. 22 farkla nasıl kazandılar, vallahi tuhaf takım şu Fener. KSK da ''yok şuranın favorisi, yok buranın favorisi'' denile denile bitirilemiyordu. Maç parkede oynanıyor işte. İsim değil, cisim kazanıyor.
 
Karsiyaka’yi sezon basinda kadrosu yuzunden cok begeniyordum.Ama son donemde korkunc dustuler.Ozellikle 7 yabancidan ligde hangi 5liyi tercih edecegi konusunda Ufuk Sarica sikinti yasiyor ve tercihleri de hatali oluyor.
 
Her şey gönlünce olsun hocam. Umarım başarılı olursun Telekom’da.
Serkan Erdoğan okumuşum erken kalkmak iyi gelmemiş. Ertuğrul Erdoğan telekom olayı ise beni şaşırtmadı. Yanılmıyorsam geçmişte de çalıştırmıştı. Telekom sever geçmişteki koçlarına gitmeyi. İyi ki Ercüment Sunter'e gitmemişler. Ertuğrul Erdoğan ise Burak Gören'den sonra fark yaratacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst