• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri son maça kalırsa çok keyifli maç izleriz.

Valla Efes'in taraftarı var mı yok mu bilmem de dün taraftarı olan Ülker Arena'dan daha fazla ses çıkardılar.

Anlamadığım seriler deplasman tarafına taşınırken 3 gün ya da 2 gün ara olmuyor muydu.
Efesin işi bugün zor ama kazanırsa ivme efese döner takım inanılmaz yorgun

Bu hakemler ile oynanmaz bu lig yalnız bu işe nir çözüm bulmak lazım bu insanlar bir de bu işten para alıyor

Efes çok takılmaya başladı bu periyot hakemlere rezalet oynuyorlar.

Tufan kadar boş, gereksiz bir herif görmedim. Nerden torpili varsa her maça koyuyorlar.

13 serbest atış ilginç bu hakemlerden Euroleague de düdük çalan var mı

Hakemler kötü ama Efes daha kötü. 5/0 üçlük ve 9/3 ikilik ile hiçbir maçı kazanamazsın.

Efes korkunç kötü.

Ergin Ataman bu maça mental açıdan hiç hazırlanamamış, takımı da hazırlayamamış...Bu bir final, çıkıp oynayacaksın...Bahane olamaz...

Son düzenleme:
Beko iyi savunma yapıyor Efes çare üretemedi.

Efes hareketlendi.

Gördüm de Melih kadar o.çocuğu görmedim net diyorum süzme o.çocuğu

Savunmada da hücumda da fenerbahçe daha iyi. Efes yaşlı yorgun yıldızlarını değiştirmeli ama oyuncu bulamıyorlar paralı takım çok kaliteli oyuncu az. Yerli rotasyonu farkı da fenerden yana Onuralp'i almalıydı efes.

Rezalet ilk yarı ya moladan sonra sayı gelirse 2 topa indirecek Fenerbahçe net kötü takım kaosla oynuyor.

Efes geri dönüşü yaptı, felaket başladıkları maçta şuan maçın içindeler. 3. Periyot maç şekillenir.

Aptal Melih, mal Melih, beyinsiz Melih neye gülüyorsun da çıldırıp isyan ediyorsun hakeme be aptal adam. Senin gibi şerefsizler için normalde demem ama sakatlanıp bir şekilde spordan def olup gitmelerini istiyorum. Adamın kolunu kırmak üzeresin ve faul mü diye itici şeytan suratınla bağırıp gülerek itiraz ediyorsun. Millet de senin dangalaklığına ve karaktersizliğine gülüyor senin güldüğün gibi.

Beko iyi savunma yapıyor, fazla boş üçlük şansı da tanımadılar biracılara. İzlemesi keyifli maç oluyor, yesinler birbirlerini. Hakemler de kimi kayıracağını şaşırmış vaziyette.

Faul atış sayısında bir problem yok. Atışların neredeyse hepsi doğru karar. Efes'li oyuncular sazan gibi tuzağa düşüp rakibi hep çizgiye götürdüler. Aldanmayın yani yüksek serbest atış sayısına haksızlık var diye.
Fakat bazı kararlar cidden saçmalık ötesi , komedi. Vesely yarım dairenin içinde hem de hareketli olarak Bryant'ın karşısına çıkıyor ama hücum faul çalıyorlar Bryant'a.
De Colo eliyle Larkin'in suratına vuruyor ama hakemler devam diyor.
Booker'ın da tertemiz bir bloğu vardı Singleton'a ama faul çaldılar çözemedim... Bunlar aklımda kalan saçmalıklar. Ama Fener lobisi Efes'den büyük mü çözemedim. Bizim seride hakemlerin ağzına eden Ataman'a bir şey çalamayanlar bugün tekniği yapıştırdı hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri