2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes'in de şu tatsız tuzsuz oyunundan gına geldi artık 4 maçtır. Yani oynamayacaksanız niye bize yarınınız yokmuş gibi saldırıp elediniz ? Biz çıksak daha iyi bir seri izlerdi basketbolseverler.
 
E Acunla Emre Hull City taraftarı kontenjanindan mı izliyor maçı Efes'in gücü orta sınıf Galatasaraylı ailelere ve çocuklarına mı yetiyor
 
Orta mesafesini çalışarak geliştirdi kısa sürede. Çizgiden 1/10 atan adam orta mesafeden %100'le atmaya başladı bir anda. Ve bu adam 5 numara. Bizdekiler de 2-3 numara oynayıp boş turnike atamıyor.
 
Turk oyuncu rotasyonunun ne kadar onemli oldugunu gozumuze sokan bir final oluyor adeta.Efes Larkin’i saymazsak yarim yamalak katki aldigi Bugrahan disinda dise dokunur yerli atamiyor sahaya.
Fb’de ise Melih,Sehmus,Metecan hatta Tarik ve İsmet gayet iyi katki yapiyorlar.
 
Finale kadar karşılarına rakip denecek kimse çıkmadı finalde de efes hiçbirşey oynamadı. bedavadan şampiyon oldu adamlar leş bir sezon geçirip. tatsız.
 
Euroleague Final Four'u pat Karşıyaka maçı pat bizimle 2 günde bir yaptıkları sert ve zorlayıcı maçlar.

Hayır yani madem şampiyon olacak takatiniz kalmadı yarı finalde elenseydiniz.Bıraksaydılar demiyorum.Final serisinde 4 maçın 3'ünde ezildiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst