• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ilgimiz var mıydı yok muydu acaba? Paylaşımı da silmişler bu arada galiba

Yapılmıştı sildiler

Alex Perez-Can Uğur
Andrew Andrews-Dorukhan
Harrison-X
X-Berk Demir
Ellis-Samet
Vay vay vay :(
Bobbyle isimleri geçiyor bir de.

Alex Perez-Can Uğur
Andrew Andrews-Dorukhan
Harrison-X
X-Berk Demir
Ellis-Samet
Vay vay vay :(
Bobbyle isimleri geçiyor bir de.
Bu oyuncuları ve koçu görünce aklıma bizim 2008 deki Miloveic,Gurovic,Zizic ve Graves'li kadronun başına Murat Özyer'in getirilmesi geliyor.

Bu oyuncuları ve koçu görünce aklıma bizim 2008 deki Miloveic,Gurovic,Zizic ve Graves'li kadronun başına Murat Özyer'in getirilmesi geliyor.

Ne kadroydu ama.
Hele Gurovic ve Miloyevic geldiğinde forum coşmuştu hatırlıyorum.
Ahh Ahh ne güzel günlerdi...

Benim de aklima 2011/2012’de Prince,Işıl,Taurasi,Alba Torrens,Tina Charles,Fowleslı kadroyu rezil eden Ceyhun Yıldızoğlu geldi siz böyle yazinca :)

Bir an Andrew'i transfer edip yanlışlıkla Aaron mı yazdılar diye ümitlendim ama fotoğraf yanlışmış. Gerçekten üzücü ya keşke geri döndürebilseydik.

Kadro guzeldide Murat özyer cöpdu
3 senede 21m dolar yiyip koca bi 0 kazandiran
Cinin 5 sinif üretim hatasi olan emutasyon İmparator özyer 🤪🤪🤪

Ne kadroydu ama.
Hele Gurovic ve Miloyevic geldiğinde forum coşmuştu hatırlıyorum.
Ahh Ahh ne güzel günlerdi...
O zaman evde internet yoktu okuldan çıkıp internet kafeye gidip foruma bakıp transferleri takip ediyordum.

Empera Halı Gaziantep, geride kalan sezonda Darüşşafaka Tekfen forması giyen Ryan Luther'ı kadrosuna kattı. Ligde 9 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı 26 yaşındaki uzun forvet.

(via@NeoRock06)

Empera Halı Gaziantep, geride kalan sezonda Darüşşafaka Tekfen forması giyen Ryan Luther'ı kadrosuna kattı. Ligde 9 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı 26 yaşındaki uzun forvet.

(via@NeoRock06)
Gaziantep neden almış ki bunu ? Rashard Kelly yerine geliyorsa çok vururlar kafalarını duvara bence.

Bütçeleri azaldı muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri