2021-2022 Euroleague

Elijah Bryant bence iyi hamle.Simon’un bence bu sene verecegi katki da supheli.Micic ve Larkin disinda topa yon verebilecek bir oyuncu gerekiyordu.Ergin Hoca sever forvetten oyun kuran 2-3leri.Hawkins,Schilb,Simon..
 
Bryant neden alındı pek anlam veremedim.

Daha uzun vadeli bakmak lazım, Efes bence sezon sonu Micic eksenli bir yapılanmaya gidecek burda Larkin de gidebilir. Öyle bir durumda Elijah Bryant gibi bir oyuncuyu kaçırmamak lazım. Musa konusunda bence Efes acele edip yolladı ben olsam en azından 1 sene kiralardım yine o tarz bakmak lazım, hem de uzun vadede çekirdek baya yaşlandı. Anderson'un artık 28-30 dakikalar almaması gerek. bu sezon ikame eder, gelecek sezon ana çekirdekte olur bir sorun olmazsa.
 
Bryant neden alındı pek anlam veremedim.

Sene başında Anderson yerine lazımdı. Şimdi ise sakat Simon yerine lazım. Tolga Geçim oynuyor eurolig maçlarında çaresizlikten tabiki 2.5 transferi şarttı. Şimdi bir de 5 numara transferi şart Dunston yerine. Belki ilerleyen zamanlarda Moerman ve Singleton yerine 4 numara da gerekebilir. Efes zaten doymuş ve yaşlı oyunculardan oluşuyor. Kan değişimi şart. Geç kaldılar.
 
Kazan o kadar leş bir takım ki; rakipleri de aşağıya çekiyor. Onların oynadıkları maçlar işkence. Eurolig’in direkt men etmesi lazım Kazan’ı. Gözlerimden kanlar akıyor artık maçı izleyemeyeceğim.
 

Üst