Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Heyecandan uzatmaları seyredemedim,oyun yine çok iyi değildi ama sonuç süper, çok şükür kandil günü Allah yüzümüze baktı.Hoca benden iyi not aldı, sadece Cicildao kötüydü. Berkant'ı ileride tutup iyi pres yaptı.Pozisyon bulunca atacaksın, Emre ilk pozisyonu atsa maç başka türlü olurdu.Seyurci de tam evlere şenlik, zorla Gedson'u gaza getirdiler.
Feghouli'nin araya doğru Gomis'e attığı pas müthişti ya,ben orada kaldım
3 puanı almak güzel oldu.Tartışmalı kararlar oluyor,olmayada devam edecek çünkü ligimizde ne futbolcuların,ne de hakemlerin yeteri kadar futbol bilgisi yok.Futbolcular amatörce hamleler yapıyorlar,hakemler karar verme esnasında sıkıntılılar.Bu düzene kalıcı müdahele edilmediği sürece her maçta aynı sorunlar olmaya devam edecek.
Pek geyikcileri seyretmem ama biraz bakayım dedim yayincidaki grup tam şerefsiz grubu Tugay dahil.Elin Portekiz lisini Maradona yaptılar, Taylan ve Berkant'ı itin şeyine soktular.Neymiş istatistikleri söyle böyle ,gelseydi o istatistikleri biz de yapsaydı.Kapali oynayan takımda is yapmak kolay,gelsin Taylan gibi koca orta sahayı kapasın, Berkant gibi pres yapsın.
Bugün Babel'e sövdük Babel attı. Hoca müdahale edemiyor dedik değişikliklerle maçı çevirdi. Feghouli dendi o da 2 asist yaptı. Aanholt'a sövüldü o da çok iyi goller attı.
3.golde o ölü dokunuş asistini yapabilecek tek adam Feghouli'ydi. Tebrik ediyorum kendisini. Ayrıca 4.golde Gomis'e gönderdiği ara pası da inanılmaz. Resmen 2017-18 sezonuna götürdüler Gomis-Feghouli ikilisi. Taraftar da maziyi özlemiş ki inanılmaz reaksiyon verdiler.
Şu Gedson'u almadığımıza hala inanamıyorum nasıl kaçırılır bu fırsat yazık.
PVA dan bu maçtan sonra bu rezil sezonda razıyım. Umarım diğer sezon kadroda olmaz o ayrı.
Sevimli Hayalet Cicaldau yerine o bolgede Morutan denense ne kaybederiz ? Cicaldau’dan daha az neyi yapar mesela Morutan ? Anlayamiyorum anlayamayacagim da bu tercihi.
Van Aanholt sonunda kalitesini gösterdi, bayağı bekledik bunu. Özellikle ikinci golü izleyen premier lig takımı zanneder bizi. Feghouli bu haliyle bile takımdaki en klas ayak. Erick Pulgar ise yedek kalacaksa niçin, kimin arzusuyla transfer edildi çözemedim doğrusu.
Ayrica da Nelsson Marcao’dan cok daha iyi bir stoper.Marcao’nun Nelsson’a gore artisi bir stopere gore gosterisli olmasi.Defansif ozellikler bakimindan Nelsson daha iyi bir oyuncu.