Bak dikkat ettiysen ben de ısrarla bütün başlıklarda ''sabredin, temmuz bir bitsin'' diyorum. Şahsi fikrimi sorarsan da; ben başkandan umutluyum. Ama bazı mesajlar dışarıdan, çok ''kraldan fazla kralcı'' olarak görünüyor. Hatta görünüyordan da öte. Yapmayın etmeyin. Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Biri eleştiri getirince ''sen şu adam seçimi kaybetti diye böyle diyorsun'' diye itham etmenin bir mantığı yok. Ha ''eleştirmek için boş yapmak'' da mümkün; ancak ben bu forumda öyle bir mesaj göremedim. Herkes aklı başında yorum yapıyor iyi ya da kötü.
Tekrar yazıyorum; birini sorgulamak onu sevmemek değil. Bu ülkede ''sorgulamak'' fiiline kötü gözle bakılıyor hep. Burada bari bakılmasın. Bakılmıyor demeyin abi, gözümle gördüğümü söylüyorum ben uydurmuyorum. Kimseyi de itham etmiyorum, gördüğüm mesajlar böyleydi isimler hatrımda değil. Yani bazı mesajlar cidden aşırı aşırı aşırı duygusal ve fanatizm kokuyor. Yapmayın yani; hadi olumsuz eleştirenler bir şey görmediği için sabırsız eleştiriyor da; olumlu eleştirenler iki günde ne gördü ki Florentino Perez gelmiş gibi savunuyor ? Spor umutla yürümez, faaliyetle yürür.
Pragmatik olun biraz abi; gördüğünüzü övün, görmediğinizi sorgulayın, merak edin. Atla deveyi atlat demiyoruz. Bu kadar basit bu mantık. Görüyorsan takdir et, görmüyorsan sorgula.
Ben ısrarla bekleme taraftarıyım ancak beklemeyip sorgulayan adama da ''yanlış yapıyorsun'' da diyemiyorum. Haklı çünkü adam en ufak bir emare yok 2 haftadır.