Mustafa Cengiz’i bu forumda herhangi bir nedenle yere göre sığdıramayanlar mı vardı ?
Simdi Ben KABAKSPOR baskaniyim senin Kabakspordan Futbolcu olarak 1m dolar alicagini ben 3 ay sonrasina çek verdim.Boş çek ve senet ne demek?
Nihat 10 günde bu iki kararı aldırmaları imkansız. Dürüst olup önce ki yonetimin devam ettirdiği yasal süreçler nihayete erdi desinler. Ben şu 100 milyon dolarlık stad isim hakkının açıklanmasını bekliyorum.
En azından şeffaftı demek ile yere göğe sığdıramamak arasında uçurum var
Simdi Ben KABAKSPOR baskaniyim senin Kabakspordan Futbolcu olarak 1m dolar alicagini ben 3 ay sonrasina çek verdim.
Kabaksporun borcuda 53m dolar sana verdigim ceki borcdan düstum 52 yazdim.
3 ay sonra senin cek karsiliksiz cikti.Benimde Baskanligim bitti.Yeni Gelen baskana borc 52m dolarmi 53 m dolarmi kaldi ?
Opsiyonda farklı şey nerede?
Onyekuru'nun opsiyonunda bilinenden farklı şeyler. Eğer opsiyonu kullanıp Onyekuru'yu alsaydık yarım haklarını almış olacaktık. Satarken de gelen paranın yarısı Monaco'ya gidecekmiş. İnşAllah Mustafa Muhammed transferinde böyle bir şey yoktur.
Kim ki bu işte payı varsa ihraç edilmelidir!
Mustafa Cengiz yönetimini şeffaf çalıştıkları! İçin yere göğe sığdıramayanlar , Burak Elmas yönetimini ise şeffaflık konusundan eleştirenleri görelim şimdi?
Opsiyonda farklı şey nerede?
Sözleşmede böyle bir madde olduğuna dair kanıtı ne ismi cismi bilinmeyen bu hesabın?İşte onu diyorum bahsedilmemiş KAP'ta.
Şeffaflıktan dolayı övülen MC yönetimi yapıyor bunu. Bundan bahsetmiyor...
Yahu yere göğe sığdıramadığım da nerden çıktı?
Kendimi anlatamıyorum galiba.
Daha resmi açıklamalar yokken ve henüz 1 ay bile olmamışken bu kin ve nefret neden bu yönetime karşı siz onu açıklayın.
Siz insafsızca eleştirirken haklısınız biz size cevap verince biatçi ve yere göğe sığdıramayancı mı oluyoruz?
Sensin kardes !Kimin çeki verilmiş? Verilen çek karşılıksız çıktıysa yazdırılmıştır ve bankalar nezdinde büyük sıkıntıdır. Ayrıca çek verildi diye borç düşmez çünkü verilen çek bu sefer senin borcundur. X kişiye borcun kağıt üstünde yoktur ama vadesi geldiğinde ödemen gereken ileri atılmış bir borcun vardır.
Yoksa verilen kişi iade mi etmiş çeki?
Yazdığımı tamamen yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamamışım
Onyekuru'nun opsiyonunda bilinenden farklı şeyler. Eğer opsiyonu kullanıp Onyekuru'yu alsaydık yarım haklarını almış olacaktık. Satarken de gelen paranın yarısı Monaco'ya gidecekmiş. İnşAllah Mustafa Muhammed transferinde böyle bir şey yoktur.
Kim ki bu işte payı varsa ihraç edilmelidir!
Mustafa Cengiz yönetimini şeffaf çalıştıkları! İçin yere göğe sığdıramayanlar , Burak Elmas yönetimini ise şeffaflık konusundan eleştirenleri görelim şimdi?
Yahu indirim yaptığı için kapısında yatıp, bu hareketi için fazla mı para verelim, dua mı edelim, çeşme mi açtıralım adına? Bu topla alacağı en fazla parayı almış zaten niye 2'de 1 bunu söylüyorsunuz. 4 senedir gram katkısı yok adamın Belhanda'yı yerden yere vuruyorsunuz, ırkından milliyetine eşinden çocuğuna söylemediğiniz şey kalmadı Belhanda kadar katkısı var mıydı bu adamın?
Hem belki doğru değildir linçlemeyelim diye bir şeyi erkenden eleştirene laf ediyorsunuz. Hem de kim olduğu belli olmayan, muhtemelen de birilerin kullandığı yavru bir trollün tweetini atıp üstünden yargı dağıtıyorsunuz. Hakikaten komik bir çelişki. Galasevgisi kim ki? Söylediği kanun yerine mi geçiyor?
Ekli dosyayı görüntüle 1416
Fatih hoca son Malatya maçından sonra düşmanlarımız kelimesinden bahsetmişti hatırlar mısın Furkan? O cümleyi kullanmasının nedenlerinden biri de işte bu. Daha sonra bilgi sahibi oluyor bu konu hakkında. O yüzden bu cümleyi kullanıyor.
Onyekuru gibi bir isim hem de 4.5 milyon euro ya neden almasın yönetim? Hemde Fatih hoca bu kadar istekliyken. Nedeni satıştan elde edeceğin karın yüzde 50 sini Monaco ya vereceğimizden. İşte bu yüzden yapılmadı Onyekuru transferi. Galasevgisi tabiki kanun değil. Ama söyledikleri çok yüksek ihtimalle çıkan biri.
Jozviak'da 4mna gitti onu da alamadık Furkan. Bir çocuk daha vardı adı aklıma gelmedi o da 1,5m na gitti sanırım. Hadi Moder uçuk bunları alabilirdik. Bir sürü transfer hatası da yazarız gelmiş olan. O da ayrı bir şey.
Zaten bizim transferde peşinde koşacağımız adamlar bu tarz olmalı. Barış Alper, Gedson adı çıkan Dieng çok doğru hedefler.