Kadro değerimizin üç katı psv bu durum 2014 de tam tersi bir turk takımı ajax psv ile karşılaşıp elense eleştirilirdi şimdi diyecekler olacaktır alt-yapı bence alakalı değil diye düşünüyorum avrupa krizden yavaş yavaş çıkmasının karşılıklarını görüyorlar biz de tam tersi o dönemi degerlendiremedik bence 2008 2018 dönemini diye düşünüyorum elersek büyük supriz olur
evet işin bu boyutu da var maalesef. Sadece maaş değildir belki ama kucağında olan rahatça yönlendirebildiği bir yönetime karşı oldukça sevecen görünüyor hoca ve bu tavır da hiç doğru değil. FT'nin yönetimler için kriteri işlerini iyi yapmaları Galatasarayın eksiklerini gidermeleri olmalı.Kimse kusura bakmasın o zaman ben son 2 sezonda FatihTerim'in yaptıklarında art niyet ararım. Maaşına zam yapan yönetime karşı nasıl yumuşak başlı konuşuyor görüyoruz.
Zaten transferlerin olmayacağını biliyordum. Lakin tamamen kendi ellerinde olan sponsor işini bile beceremediler.
Belli ki seçim için yalan söylemişler.
Tansel Taşanlar ve diğer yönetim yalakaları şimdiden başlamış ekonomi diye bahaneler üretmeye.
Geçmiş olsun.
evet işin bu boyutu da var maalesef. Sadece maaş değildir belki ama kucağında olan rahatça yönlendirebildiği bir yönetime karşı oldukça sevecen görünüyor hoca ve bu tavır da hiç doğru değil. FT'nin yönetimler için kriteri işlerini iyi yapmaları Galatasarayın eksiklerini gidermeleri olmalı.
Vallahi çok zorlanıyorum bazen anlamakta. Fatih Terim'in Mustafa Cengiz ve yönetimi için de transfer konusunda ki durumuna gayet yumuşak ve olumlu konuştuğu bir sürü açıklama buluruz. Ta ki artık ipler tamamen kopana kadar.
Neymiş zam yapan yönetime yumuşak konuşmuş. Vay arkadaş. İnanılmaz.
Diğer şeyler için istenilen söylenir, söyleniyor da zaten. Sonuna kadar da hak ediyorlar. Bir söz var da burası forum burada yazılmaz. Kibarca yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atmayacaksın diyeyim.
sizin ekipten çıkmış.
Sizin ekipten kasıt nedir?
Sizin ekipten çıkmış dendiğinde göre desteklediği bir ekipten ziyade dahil olduğu bir ekip olması gerekir mantık olarak
Ekli dosyayı görüntüle 1424
Bunlardan sadece biri...
Ama Burak Elmas'ın kazanması ve Fatih Terim düşmanlığı bazılarının canını çok yakmış.
Fatih hocanın dediği gibi tekrar geçmiş olsun hepsine
Burdaki laf sokmaları anlayamıyorsanız telefonunuz çaldığınızda dikkat edin de 3. köprünün ayağını satmasınlar size.
Yahu Furkan burda hocanın laf sokmasını anlıyorsun da Burak Elmas yönetimine laf sokmadığını nerden biliyorsun ? Muhtemelen sana 3. Köprünün ayağını satmışlar tecrübelisin ki tavsiyeni dikkate alacağım, düştüğün hataya düşmeyeyim diye...
Yok valla hiç satmadılar. Ben Burak Elmas'a laf sokmadı diye bir şey söylemedim. Paylaştığın şeydeki her cümlede FT, yönetime laf sokuyor. Bunu paylaşıp "bak terim yönetime hiçbir şey dememiş" diyorsan, önden uyarımı yapayım dedim. Her cümlede ayrı laf sokma olan bir şeyi paylaşıp, "hoca laf sokmuyor ya bakın işte" diyorsun bi de. Şaka gibi cidden.