2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Kadro değerimizin üç katı psv bu durum 2014 de tam tersi bir turk takımı ajax psv ile karşılaşıp elense eleştirilirdi şimdi diyecekler olacaktır alt-yapı bence alakalı değil diye düşünüyorum avrupa krizden yavaş yavaş çıkmasının karşılıklarını görüyorlar biz de tam tersi o dönemi degerlendiremedik bence 2008 2018 dönemini diye düşünüyorum elersek büyük supriz olur

Kimse kusura bakmasın o zaman ben son 2 sezonda FatihTerim'in yaptıklarında art niyet ararım. Maaşına zam yapan yönetime karşı nasıl yumuşak başlı konuşuyor görüyoruz.
Zaten transferlerin olmayacağını biliyordum. Lakin tamamen kendi ellerinde olan sponsor işini bile beceremediler.
Belli ki seçim için yalan söylemişler.
Tansel Taşanlar ve diğer yönetim yalakaları şimdiden başlamış ekonomi diye bahaneler üretmeye.
Geçmiş olsun.

Kimse kusura bakmasın o zaman ben son 2 sezonda FatihTerim'in yaptıklarında art niyet ararım. Maaşına zam yapan yönetime karşı nasıl yumuşak başlı konuşuyor görüyoruz.
Zaten transferlerin olmayacağını biliyordum. Lakin tamamen kendi ellerinde olan sponsor işini bile beceremediler.
Belli ki seçim için yalan söylemişler.
Tansel Taşanlar ve diğer yönetim yalakaları şimdiden başlamış ekonomi diye bahaneler üretmeye.
Geçmiş olsun.
evet işin bu boyutu da var maalesef. Sadece maaş değildir belki ama kucağında olan rahatça yönlendirebildiği bir yönetime karşı oldukça sevecen görünüyor hoca ve bu tavır da hiç doğru değil. FT'nin yönetimler için kriteri işlerini iyi yapmaları Galatasarayın eksiklerini gidermeleri olmalı.

Vallahi çok zorlanıyorum bazen anlamakta. Fatih Terim'in Mustafa Cengiz ve yönetimi için de transfer konusunda ki durumuna gayet yumuşak ve olumlu konuştuğu bir sürü açıklama buluruz. Ta ki artık ipler tamamen kopana kadar.
Neymiş zam yapan yönetime yumuşak konuşmuş. Vay arkadaş. İnanılmaz.

Diğer şeyler için istenilen söylenir, söyleniyor da zaten. Sonuna kadar da hak ediyorlar. Bir söz var da burası forum burada yazılmaz. Kibarca yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atmayacaksın diyeyim.

evet işin bu boyutu da var maalesef. Sadece maaş değildir belki ama kucağında olan rahatça yönlendirebildiği bir yönetime karşı oldukça sevecen görünüyor hoca ve bu tavır da hiç doğru değil. FT'nin yönetimler için kriteri işlerini iyi yapmaları Galatasarayın eksiklerini gidermeleri olmalı.

Demek o kucağa oturma meselesi sizin ekipten çıkmış. Çok ayıp. Size hiç yakıştıramadım. Seçimi kaybetmek ne kadar da acıtmış...

Fatih Terime 2 santrafor alicaz diyip Bütün sezonu Santraforsuz bitiren Mustafa Cengize degil Bendim.

Ozan Kabak satilmasin dedigi halde 2gun sonra schalkeye satildigini ögrenende Fatih Hoca degil Bendim.

Kaldiklari 3.5 sezonda Enzonzi Seri transferi dönemi son yarim sezondaki transfer dönemi disinda yani 7 tane transfer doneminin 5 tanesini becerememis bir yönetim arkasinda durdu.

Nasil bizimde gördugumuz yaşadigimiz dönemleri algi ile farkli göstermeye calisiyorsunuz.

Yasiniz yetermi bilmem bu takim M.united eledi Sampiyonlar ligine gitti Sampiyonlar ligi formati degisti.

Falcao ,Soso,Babel,Muhammed,Arda su adamlar %70 leri ile oynasinlar Psv yi ezeriz ezer bu kadar GALATASARAYI ezik kûcük görmeyin.

Hafızam yanlışsa düzeltin; 2018 ŞL maçları öncesi transfer yapılmaması neticesinde yönetimi topyekun taraftarın önüne atmıştı. Yüzde yüz haklıydı, o ayrı mevzu. Neyse konumuz bu da değil. Mademki ekonomi falan diyorlar, bu şartlarda en büyük ekonomi kapısı ŞL'ye katılmaktır. Bununla ilgili ''en ufak'' bir amaç görememek biz taraftarları şaşırtıyor. Benim içim isimlerin önemi yok, X teknik direktör, Y başkan fark etmez. Koskoca Galatasaray Spor Kulübü'nün kafasında Avrupa yok demek ki, yazık. O zaman çıkıp da bütün hazırlıklar tamam, sponsorlar var demeyeceksin. Transfer mevzusu tamamen yönetimin hayal kırıklığı. Fakat hocanın da buna isyan etmemesi beni şaşırtıyor.

Vallahi çok zorlanıyorum bazen anlamakta. Fatih Terim'in Mustafa Cengiz ve yönetimi için de transfer konusunda ki durumuna gayet yumuşak ve olumlu konuştuğu bir sürü açıklama buluruz. Ta ki artık ipler tamamen kopana kadar.
Neymiş zam yapan yönetime yumuşak konuşmuş. Vay arkadaş. İnanılmaz.

Diğer şeyler için istenilen söylenir, söyleniyor da zaten. Sonuna kadar da hak ediyorlar. Bir söz var da burası forum burada yazılmaz. Kibarca yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atmayacaksın diyeyim.
Screenshot_20210714_113628.jpg

Bunlardan sadece biri...
Ama Burak Elmas'ın kazanması ve Fatih Terim düşmanlığı bazılarının canını çok yakmış.
Fatih hocanın dediği gibi tekrar geçmiş olsun hepsine 🙋‍♂️

Forma tanıtımı yapılmış. Eğer bu sezon giyeceğimiz formalar cidden bunlarsa pes diyorum. Hiçbir şey yapamıyorsanız 12-13 sezonu formasını yeniden yaptırın şu Nike denen firmaya. En kötü formaları kasıtlı olarak bize mi yapıyorlar anlamadım.

Çapraz parçalı’yı sevmemiştim ama futbolcular üzerinde güzel durmuş hoşuma gitti. Siyah olana hiç ısınamadım.

Bu ve bundan sonraki yönetimlerin şu forma konusuna el atması şart. Evet yeni formalar gelmeli ama klasik parçalı forma çok büyük değişiklikler olmadan her sene sabit kalmalı

Sizin ekipten çıkmış dendiğinde göre desteklediği bir ekipten ziyade dahil olduğu bir ekip olması gerekir mantık olarak

Burdaki laf sokmaları anlayamıyorsanız telefonunuz çaldığınızda dikkat edin de 3. köprünün ayağını satmasınlar size.

Yahu Furkan burda hocanın laf sokmasını anlıyorsun da Burak Elmas yönetimine laf sokmadığını nerden biliyorsun ? Muhtemelen sana 3. Köprünün ayağını satmışlar tecrübelisin ki tavsiyeni dikkate alacağım, düştüğün hataya düşmeyeyim diye...

Yahu Furkan burda hocanın laf sokmasını anlıyorsun da Burak Elmas yönetimine laf sokmadığını nerden biliyorsun ? Muhtemelen sana 3. Köprünün ayağını satmışlar tecrübelisin ki tavsiyeni dikkate alacağım, düştüğün hataya düşmeyeyim diye...

Yok valla hiç satmadılar. Ben Burak Elmas'a laf sokmadı diye bir şey söylemedim. Paylaştığın şeydeki her cümlede FT, yönetime laf sokuyor. Bunu paylaşıp "bak terim yönetime hiçbir şey dememiş" diyorsan, önden uyarımı yapayım dedim. Her cümlede ayrı laf sokma olan bir şeyi paylaşıp, "hoca laf sokmuyor ya bakın işte" diyorsun bi de. Şaka gibi cidden.

Yok valla hiç satmadılar. Ben Burak Elmas'a laf sokmadı diye bir şey söylemedim. Paylaştığın şeydeki her cümlede FT, yönetime laf sokuyor. Bunu paylaşıp "bak terim yönetime hiçbir şey dememiş" diyorsan, önden uyarımı yapayım dedim. Her cümlede ayrı laf sokma olan bir şeyi paylaşıp, "hoca laf sokmuyor ya bakın işte" diyorsun bi de. Şaka gibi cidden.

Hoca laf sokmuyor demedim. Hoca gerekeni her zaman söyler. Başkan farketmez. Gerektiğinde Burak Elmas yönetimine de lafını esirgemez. Bundan kimsenin şüphesi yoktur bence...

Arkadaşlarım bu forma işini ne yapacaz sarı formadan beri forma alamıyorum niye güzel formalar yapılmıyor bize kim tasarlıyor bu formaları bu ise bi el atabiliyor muyuz

Futbol takip eden biri değilim ama formaları görünce ağlayasım geldi. Özellikle siyah renkli olan formanın on kat güzeli Merter'de herhangi bir dükkânda bulunur. İşporta malı sahte formalar bile siyah olandan güzel duruyor.
Pandemi, döviz kuru, satın alım gücünün iyice düşmesi kabul edilebilir bahaneler ama bu özensiz ve forma geleneğimizde yeri olmayan tasarımlardan artık vazgeçin. Parçalı her daim olmalı, farklı tasarımlar geçmişteki duman, mor, turuncu gibi farklı renkler için tercih edilmeli. Nike belki Türkiyede satışlardan memnun değildir ve bunun için artık özensiz davranıyor, özel tasarım yerine standart tasarımlar veriyor olabilir. O zaman hem marka da hem de ürün yelpazende farklılıklara gider farklı gelir grupları için alternatifler düşünürsün. Forma alamayan ya da almak istemeyenler için reklamsız, yıldızsız, hatta belki resmî ortamlarda giyilebilmesi için armasız ve farklı renk alternatifleri olan ve t-shirt olarak giyilebilecek forma replikaları yapılmalı. Belki bazıları kızacak ama bizim neden mavi renk formamız yok; hatta storlarda mavi renkli hiç bir ürünümüz yok?