2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Mesele test alıp verme meselesi değil. Adiler kafilemizi deport etmeye kalkmış. Bu olayın nerelere kadar gideceğini tabiki biliyorlar ve sonucunu da göze almışlar. Eğer deport etseler olay çok başka bir yere gidecekmiş. Çok büyük bir siyasi krizin eşiğinden dönülmüş. Fatih Hocanın dönerek ne kadar isabetli bir karar aldığı şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Ne gereği var böyle aptalca şeylerin. Olympiakos Kulübü bu olayın neresinde acaba onu merak ediyorum. Devlet nezdinde özür olmayacağını düşünüyorum fakat kulüp olarak bence bir özür açıklaması yaparlar bizim takımımıza.

Ne gereği var böyle aptalca şeylerin. Olympiakos Kulübü bu olayın neresinde acaba onu merak ediyorum. Devlet nezdinde özür olmayacağını düşünüyorum fakat kulüp olarak bence bir özür açıklaması yaparlar bizim takımımıza.

Fatih hoca açıklamasında kulüp ile alakası olmadığını siyasi olduğunu açıkladı. Şımarık bir sivil savunma bakanları var aşırı sağcı partiden. Onun emri ile olmuş olanlar. Neyse ki bu provakasyona sağ duyu ile yaklaştık. Dönmek en iyisi idi.

Şimdi önemli olan Oly yerine PSV maçları öncesi güçlü bir takım ile hazırlık maçı yapıp kendimizi test etmek olacak. İnşAllah öyle bir takım bulabiliriz...

Abi ben taraftari anlamiyorum.
O uzak dursun o sağ gözle bakti bu sol gözle bakti bunun ayaklari kıllı bu saçı uzun.

Parasizlik borclar pik yapmis biz cok nazlaniyoruz almayalim abi Omar cikar tek gözler oynar Ümit Davalaya soyun oynican diyelim yada

Sağ bek alınmayacak u19 takımının sag beki oynatilacakmis duyumum bu yönde ayrıca yedlin dahil 5 kişi gidecekmiş muhtemelen yine altyapıdan oyuncu onarılacak diye düşünüyorum

Bu işlerin karakterine pek takılmamak gerekiyor. Burak Yılmaz, Selçuk vs rakiplerden çok adam alıp ligi darmaduman ettik. Fener de Garry aldı misal bizden. Gökhan Gönül'ü yaştan ötürü istemem, zaten sakatlanınca dönmüyor artık. Ben genç transferlere çok pis kafayı taktım. Ne hikmetse kimi aldıysak feci tuttu; Taylan, Kerem, Oğulcan, Halil vs... Gökhan gibi adamların devri bitti, gençlere yönelmek lazım.
Yedlin'i ben aslında seviyordum, dikine giden, hücum seven, hareketli güzel adamdı. Neden gönderiliyor ben de anlamadım. Yedlin Turan olsaydı adı, muhtemelen 2 yıl daha imzalamıştık. Omar da iyi hoştu da tek gözü kapalı sanırım şu an ? Böyle bir şekilde müsabakalarda oynaması yasak değil mi ?
Bu arada Kurzawa ismi çıktı sosyal medyada. Büyük ölçüde anlaşıldı deniyor ama bilemiyorum.

Remzi Sanver, Yönetim kurulu sonrası açıklama yaptı. Sanırım PSV maçına yeni transfer yok. Mevcut kadro ile oynayacağız gibi. Yönetime çok büyük eksi yazar demek bu.

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Ömer
Feg(Arda) Aytaç Emre
Oğulcan Mustafa Kerem

Şu anki kadroda çıkacak en iyi 11 sanki.
Feg ve Arda'dan sadece 1 i olmalı ilk 11 de.
Arda Feg Babel ve Falcao dan en fazla 1 i sahada olmalı. 2 si bile sahada olsa tempo sorunu yaşarız. Keşke Gedson'a yetiştirseydik de Gedson Aytaç Kılınç 3lüsü olsaydı ilk 11'de.

İşimiz zor. Yenilirsek yönetime olan tepkiler artacaktır. 5 gün 10 gün deyip sezonun en kritik maçına transfer yetiştirememek büyük sıkıntı. Kendileri bu yolu seçti. Tepkiye hazırlıklı olsunlar...

U19 macini izliyen Ayhan akmanin oglu diye kadroda olan oglunu izliyormu.

Ikili mucadele yok pres yok topla iliskisi yok Hülya kocyigit gibi 3mt saga sola kosuyor

Remzi Sanver'in açıklamasını izledim. Transfer yapmak için transfer yapamayız vs gibi şeyler geveledi. devamında da şöyle dedi.
Galatasaray YK Basın Sözcüsü Remzi Sanver: ''Taraftarlarımızın müsterih olmalarını diliyoruz. Bütün iyi dileklerimiz PSV maçında takımımızla. Onlar bizim aslanlarımız, takımımız ile gurur duyuyoruz, PSV maçının sonucu ne olursa olsun kendileriyle gurur duyacağız.'

Bu gösteriyor ki PSV maçına kadar transfer açıklamayı pek beklemiyorlar ve görünen o ki PSV maçından da pek bir beklentileri yok. Remzi Bey iyi konuşuyor ama bunları 5 gün 10 gün vs diyip bol keseden atmadan önce düşüneceklerdi.

Remzi Sanver'in açıklamasını izledim. Transfer yapmak için transfer yapamayız vs gibi şeyler geveledi. devamında da şöyle dedi.
Galatasaray YK Basın Sözcüsü Remzi Sanver: ''Taraftarlarımızın müsterih olmalarını diliyoruz. Bütün iyi dileklerimiz PSV maçında takımımızla. Onlar bizim aslanlarımız, takımımız ile gurur duyuyoruz, PSV maçının sonucu ne olursa olsun kendileriyle gurur duyacağız.'

Bu gösteriyor ki PSV maçına kadar transfer açıklamayı pek beklemiyorlar ve görünen o ki PSV maçından da pek bir beklentileri yok. Remzi Bey iyi konuşuyor ama bunları 5 gün 10 gün vs diyip bol keseden atmadan önce düşüneceklerdi.
Ne yönetimin ne teknik heyetin turu geçmek adına bir umudu olduğunu zannetmiyorum. Ne de olsa eleneceğiz, transfere gerek yok mantalitesindeler.

Ne yönetimin ne teknik heyetin turu geçmek adına bir umudu olduğunu zannetmiyorum. Ne de olsa eleneceğiz, transfere gerek yok mantalitesindeler.
Kadro değerimizin üç katı psv bu durum 2014 de tam tersi bir turk takımı ajax psv ile karşılaşıp elense eleştirilirdi şimdi diyecekler olacaktır alt-yapı bence alakalı değil diye düşünüyorum avrupa krizden yavaş yavaş çıkmasının karşılıklarını görüyorlar biz de tam tersi o dönemi degerlendiremedik bence 2008 2018 dönemini diye düşünüyorum elersek büyük supriz olur