Dün fenerin formaları gördüm efsane olmuş ikisi de. Bir de bizimkilere bak...
1984 öncesine döneceğiz demiştim 3 yıl önce öyle gidiyor 70lerde ki gibi avrupa performansı bekliyorumAvrupa, ŞL, Psv maçı, transferler kimsenin umrunda değil. Al FT’yi vur yönetime. Vizyonsuzlar ordusu. Taraftar da alıştı vasatlığa. En büyük hedef annemizin ligi.
Maalesef var.
Nihat sen ciddi derecede sabit fikirlisin. Sana herhangi bir şey anlatmak gibi bir uğraşa girmeyeceğim bundan sonra.Demek o kucağa oturma meselesi sizin ekipten çıkmış. Çok ayıp. Size hiç yakıştıramadım. Seçimi kaybetmek ne kadar da acıtmış...
Nihat sen ciddi derecede sabit fikirlisin. Sana herhangi bir şey anlatmak gibi bir uğraşa girmeyeceğim bundan sonra.
Ben kimsenin ekibinde değilim. kimse benim ekibim de değil. Benim için aslolan Galatasaraydır ama iyi yapılmayan bu tercihler yüzünden Galatasaray kaybediyor. Benim üzüldüğüm nokta bu sadece. Ayrıca benim profil fotoğrafımda herhangi bir başkanın ya da adayının fotoğrafı yok
Nihat sen ciddi derecede sabit fikirlisin. Sana herhangi bir şey anlatmak gibi bir uğraşa girmeyeceğim bundan sonra.
Ben kimsenin ekibinde değilim. kimse benim ekibim de değil. Benim için aslolan Galatasaraydır ama iyi yapılmayan bu tercihler yüzünden Galatasaray kaybediyor. Benim üzüldüğüm nokta bu sadece. Ayrıca benim profil fotoğrafımda herhangi bir başkanın ya da adayının fotoğrafı yok
Desteklemek başka tapmak başka sen baya baya tapar gibi hareket ediyorsun. FT’yi bu yönetimden daha çok severim ama bir gerçek var ki Başkan fiilen FT. Burak Elmas da onun yardımcısı. Görüntü bu ve bu görüntü benim hazmedebileceğim bir şey değil. Sürekli yiğit şardan’a konuyu getirerek kötü niyetli olduğunu ve bel altı vurmayı sevdiğini gösteriyorsun ama farketmez. Yiğit şardan değil mesele görünen o ki Eşref H de Metin Öztürk de bu kulübü senin başkanından daha iyi yönetirmiş.Can Bey, Burak Elması destekliyorum. Bunu da hiç saklamıyorum. Ama o iğrenç kelimeyi kullanmak için demogaji yapmayın. O ekibin kullandığı lafı Galatasaray başkanı ve teknik direktörü için kullanırsanız cevabını alırsınız. Desteklemeseydim de bu şekilde cevap alırdınız. Derdiniz Galatasaray olsaydı bu cümleyi kullanmazdınız. Derdiniz belli...
Desteklemek başka tapmak başka sen baya baya tapar gibi hareket ediyorsun. FT’yi bu yönetimden daha çok severim ama bir gerçek var ki Başkan fiilen FT. Burak Elmas da onun yardımcısı. Görüntü bu ve bu görüntü benim hazmedebileceğim bir şey değil. Sürekli yiğit şardan’a konuyu getirerek kötü niyetli olduğunu ve bel altı vurmayı sevdiğini gösteriyorsun ama farketmez. Yiğit şardan değil mesele görünen o ki Eşref H de Metin Öztürk de bu kulübü senin başkanından daha iyi yönetirmiş.
Kucakta olmak da bir deyimdir. senin anladığın gibi değil yani
Vallahi çok zorlanıyorum bazen anlamakta. Fatih Terim'in Mustafa Cengiz ve yönetimi için de transfer konusunda ki durumuna gayet yumuşak ve olumlu konuştuğu bir sürü açıklama buluruz. Ta ki artık ipler tamamen kopana kadar.
Neymiş zam yapan yönetime yumuşak konuşmuş. Vay arkadaş. İnanılmaz.
Diğer şeyler için istenilen söylenir, söyleniyor da zaten. Sonuna kadar da hak ediyorlar. Bir söz var da burası forum burada yazılmaz. Kibarca yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atmayacaksın diyeyim.
Kucak deyim olduğu için bel altı vurmak değil evet ama senin anlaman zor gördüğüm kadarıyla. Neyse ya boşver. Aynı frekansta değiliz bu konularda. Yiğit Şardan'ın seçilmemesi bana dert olmadı umurumda da değil ama seçilseymiş kazara sana baya dert olacakmış anlaşılan. Ben X Y Z şu kadar iyi demiyorum oraları geçtim. Galatasaray başkanı yalan söylememeliydi diyorum. Sonuna kadar da haklıyım.Kucaktan bahsedip bel altı vurmayı sevdiğini gösteriyorsun diyorsun ya hayret ediyorum. Bunu diyen sen ama seven ben öyle mi
Ben Allah'tan başkasına tapmam Hamdolsun. Yiğit Şardan'a laf edince cevap vermekten imtina etmiyorsun. Ama ben Burak Elmas'ı savununca tapmış oluyorum öyle mi
Metin Öztürk'te olabilirdi, Eşref Hamamcıoğlu da. Ama Yiğit Şardan olmadı ya bu da sana dert olsun Tekrardan geçmiş olsun
Kucak deyim olduğu için bel altı vurmak değil evet ama senin anlaman zor gördüğüm kadarıyla. Neyse ya boşver. Aynı frekansta değiliz bu konularda. Yiğit Şardan'ın seçilmemesi bana dert olmadı umurumda da değil ama seçilseymiş kazara sana baya dert olacakmış anlaşılan. Ben X Y Z şu kadar iyi demiyorum oraları geçtim. Galatasaray başkanı yalan söylememeliydi diyorum. Sonuna kadar da haklıyım.
Diğer taraftan Burak Elmas'a sempatim de vardı aslında çok önceki mesajlarımda da var ama senin gibi gözü kapalı savunanları görünce adama olan sempatim de azalıyor. Ne diyeyim senin gibi Kraldan çok Kral'cılar en çok bu camiaya zarar veriyor. Üzücü ama durum bu.