2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

oyuncuların saha içi hareketleri falan sanki Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamış izlenimi verdi de bana.
Bırak fırsatları varken sevinsinler abi. UEL'de son torbadayız, Napoli/PSV/West Ham grubuna düşüp 0 da çekebiliriz. Bu tarz ortamlar takım içerisinde kaynaşmayı artırır. Keza aşırı sevinen Alparslan, Barış gibi oyuncular için bu bir ilk, zaten Muslera/Soso/Luyi/Babel dışında grup aşaması gören oyuncu da yok.

Daha önceki mesajda yazdım. Bu takım yeni bir yapılanmaya gidiyor. O yüzden sabır gösterilmeli. Ama maalesef hocanın söylemleri, yaptıkları çok doğruyken sahada gösterdiği o kadar yanlış ki kimse o sabrı haklı olarak göstermez.
Şu takım bu geçiş sürecinde kötü oynamış kötü sonuçlar almış zerre umurumda olmaz. Yeter ki sahada yeni ve bir şeyler vaad eden futbol olsun. Hala aynı mıy mıy oyunu oynayacaksak bu yapılanmanın başında sen olma Fatih hocam. Yoruyorsun artık.

Teknik adam değişimi olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden tek beklentim yenilerin adapte olması ve yeni gelecek transferlerle oyun şeklinin değişmesi. Kısacası Fatih Terim'in o gereksiz, tutmayan inadından vazgeçmesi. Vazgeçmeyeceksen de bırak git. Lütfen.

Hatay maçının ilk yarım saati (hocanın dahice değişiklikleri damga vurduğu ana kadar) ve dün oynanan oyun ilerisi için gayet umut verici. Bir kere oyun yapısının değişe gittiği o ''mıy mıy'' dediğimiz oyundan vazgeçilip hocanın en başarılı olduğu baskılı ve direk kaleye giden oyun tarzına dönüşümüz güzel. Takıma eklenecek oyuncularla bu temponun daha da artacağını söylemek yanlış olmaz.

Dün takımda girenler dahil 3 kişi hariç herkesi beğendim.

Kerem; dün kötü günündeydi. Çok top kaybı yaptı ve bunlar kalemize tehlike olarak döndü. Eğer savunma konusunda bu kadar tembel olup böyle kritik top kayıpları yapıyorsan olmaz. Bu konularda da kendisini geliştirmesi gerek. Ki daha yolun başında bunları da belli bir seviyeye getirecektir. Barış'ın performansı Kerem için de mutluluk verici. Maalesef bizim Türk oyuncular yerlerinin garanti olduğu düşündüğü anda kontak kapabiliyorlar. Kerem'de dün yerim garanti değil mesajını alır ve çok çalışır umarım.

Babel; Özellikle ilk yarı kaç top ezdi kaç atakta oyun hızını kesti sayamadım. 2. yarı nispeten daha iyiydi. Ama en iyi hali bile takıma uymuyor. Bu takım onun topu ayağına alıp 5-10 sn sonra bir şeyler yapmasını kaldırmaz. Anladığım kadarıyla yollar ayrılacak. İnşallah gerçekleşir.

Emre Akbaba; Kendisini tebrik etmek istiyorum. Toplasan 8 dk filan oynayıp bu kadar negatif hareketi yapmayı başardı. Kolay iş değil. Bir alkışı hak ediyor gerçekten. Daha önce de yazmıştım ben kendisinin belli özellikleri çok beğenen ve takımda olmasının iyi olacağını düşünen biriydim. Ama artık Emre'den futbol gitmiş. Hem kendi hem de takımın iyiliği için 1 sene oynayabileceği bir yere kiralanabilse keşke.

Sosyal medya pazarlama araci. Oradaki cosku etkilesim yapmak,urun pazarlamak,bilet satmak,sponsor sevindirmek uzerine.
Galibiyet sonrasi sevinc koyulmasin da ne koyulsun. Oradaki iki resime bakip ooo kulupte isler tikirinda denmez tabi.
Hatta nba takimlarinin sosyal medya hesaplarini hepimiz goruyoruz. Orada galibiyete bile bakilmiyor. Takim 20 yemis ertesi gun ama lebron ne smac vurdu diye videolar paylasilir.

Marcao ile ilgili vereceğimiz karar sezon içerisinde bizi direk etkileyecek.
Bence en kötü 8-10 civarında satılmalı.
Çünkü geri dönüşünün nasıl olacağı ve mental olarak durumu bizi olumsuz etkileyebilir.
Bu konuda inşAllah doğru kararı verir teknik ekip ve yönetim.
Ama çok zor bir karar olacağı kesin.

O konuda problem yok abi hata yapacaksa Barış Alper yapsın, Marcao mevzusundan önce dokunulmaz olan Kerem 3 günde defolu oyuncu oldu çıktı :) Taraftarın düşüncesi değişir o çok problem değil. Ben kim niye seviniyor da demiyorum böyle resmi hesabın büründüğü pozlar, oyuncuların saha içi hareketleri falan sanki Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamış izlenimi verdi de bana.
Marcao mevzusunda ilk andan bugune kadar keremi sucladim sahsim adina dediklerini üstüme almiyorum.

Sosyal medya hesabi nasil bir paylasim yapicak.
Sosyal medya denilen platform zaten algi yönetimidir .

Eleştirmek icin vede Fatih Hoca düsmanligi yaptigin ortada malesef.

Açık konuşayım ben de bir şeylere inanmayanlardanım. Uzun vadede kesinlikle hocayla olmaz, olmayacağını da 3 yıldır görüyoruz. Kadro olarak herkesle hemfikirim. Efsane güzel bir kadro ama dediğim gibi bu kadro kesinlikle başka birine emanet edilmeli. Bu; güzel olan şeylere köstek olmak değil; güzel gibi görünen sıkıntılardan kurtulmak. Ayrıca Furkan ilginç bir yere değinmiş. Kerem 2 günde istenmeyen adam oldu ama bu çocuk hepimizin ağız suyu akarak methettiğimiz değil miydi ? Diagne diyoruz; daha düne kadar etmediğimiz küfür kalmış mıydı ? Mohamed diyorsunuz; hani efsane bir golcüydü bu adam ? Feghouli diyorduk niye istenmeyen çöp oldu ? Daha çok örnek var. Yarın öbür gün Boey için de bunların denmeyeceği garantisi var mı , var diyen yalan söyler. Yani ben anlamıyorum 3 yılda 30 futbolcu gelip gidiyor ve her gelen süperken çöp olup gidiyor. Farklı takımlardan dinamik gelenler neden bizde 1 ayda dedeye dönüyor ? Bu çok tehlikeli bir durum.
Dursun Özbek sonrası kadro oluşumunu da anlamıyorum. Ndiaye, Maicon, Nagatomo, Gomis vs zaten hemen hepsi kısa zamanda gönderildi, neyin kadro geçişi ? Lemina, Seri, Nzonzi, Diagne vs bunlar yeni kadro değil miydi? Bunlara da herkes heyecanlanmamış mıydı? Maziyi çabuk unutuyoruz. Yarın öbür gün Boey de unutulur Aanholt da. Hiç şaşırmam.

Açık konuşayım ben de bir şeylere inanmayanlardanım. Uzun vadede kesinlikle hocayla olmaz, olmayacağını da 3 yıldır görüyoruz. Kadro olarak herkesle hemfikirim. Efsane güzel bir kadro ama dediğim gibi bu kadro kesinlikle başka birine emanet edilmeli. Bu; güzel olan şeylere köstek olmak değil; güzel gibi görünen sıkıntılardan kurtulmak. Ayrıca Furkan ilginç bir yere değinmiş. Kerem 2 günde istenmeyen adam oldu ama bu çocuk hepimizin ağız suyu akarak methettiğimiz değil miydi ? Diagne diyoruz; daha düne kadar etmediğimiz küfür kalmış mıydı ? Mohamed diyorsunuz; hani efsane bir golcüydü bu adam ? Feghouli diyorduk niye istenmeyen çöp oldu ? Daha çok örnek var. Yarın öbür gün Boey için de bunların denmeyeceği garantisi var mı , var diyen yalan söyler. Yani ben anlamıyorum 3 yılda 30 futbolcu gelip gidiyor ve her gelen süperken çöp olup gidiyor. Farklı takımlardan dinamik gelenler neden bizde 1 ayda dedeye dönüyor ? Bu çok tehlikeli bir durum.
Dursun Özbek sonrası kadro oluşumunu da anlamıyorum. Ndiaye, Maicon, Nagatomo, Gomis vs zaten hemen hepsi kısa zamanda gönderildi, neyin kadro geçişi ? Lemina, Seri, Nzonzi, Diagne vs bunlar yeni kadro değil miydi? Bunlara da herkes heyecanlanmamış mıydı? Maziyi çabuk unutuyoruz. Yarın öbür gün Boey de unutulur Aanholt da. Hiç şaşırmam.
Sizler Maziyi cok cabuk unutuyorsunuz.
Bu adami iyice çõp yaparak

Türkiyeyi Tarihinde ilk kez Avrupa Sampiyonasina götürdu

Türkiye Bu adamin kurdugu Kadro ile Bay Filazofa ragmen dünya 3cusu oldu

Türkiye tarihinde Fatih Hoca ile Avrupada Ceyrek Final gördu

Galatasaray Sampiyonlar liginde ilkkez Fatih Hocanin kurudugu takim ile Ceyrek final oynadi

Türkiyedeki almadigi kupa yok

Italyada Kupa Milanda hala taraftarin cok sevdigi Hoca olarak .

Adami cöp yapmaniz garip .

Adam kàyirir inattir bazen futbol dısında her konuya müdahil olabilir.Hocayi bence siz cok hafife aliyorsunuz

Bugunku Milli takim temellerini atan Bay filazofun hazira kondugu takim ona ait

TFF ve şerefi bozuk Demirören’le en kavgalı olduğumuz dönemde ertesi gün onlarla gülerek poz verip milli takıma gitmesini bile sindirip, Tudor gitsin Fatih hocam gelsin diyecek kadar çok seviyordum. Yani bilmeden böyle konuşmanız garip. Daha önce defalarca yazdım neden gitmesini gerektiğini o yüzden uzun uzadıya yazmayacağım. Çok makro matematik bilmeye de gerek yok, Avrupa’da yıllar yılı aldığımız sonuçlar malum. Ben 5 yaşındayken kazandığımız başarılar 27 yaşıma geldiğimde işime yaramıyor kusura bakmayın. Sıkıldım sürekli 90’lı yılların koz olarak kullanılmasından. İyi o zaman PSV 10 da atabilir sıkıntı yok, bu onu kötü hoca yapmaz şu an. Kimsenin kimseyi çöp yaptığı yok, kazandığı kupaları görmemek zaten tuhaf, bunu görmeyeceğimizi bilmediğimizi düşünmeniz daha da tuhaf. Ben sahada futbol görmek istiyorum; düz , açık ve basit bir cümle. Galatasaray’a hizmet etmiş herkesi severim; ancak Galatasaray’ı hizmet edenlerden daha çok severim. Bu arma bu sonuçları hak etmiyor. Dediğim gibi uzatmak istemiyorum zira 500 tane cümle yazarım sebep olarak. İnsanların gözünü yormak istemiyorum. Herkesin düşündüğü kendine, hayırlı günler.

Kerem'in istenmeyen adam olma durumu nereden çıktı? Onu bir türlü anlayamadım. Dün kötüydü ve takıma zarar veriyordu çıktı. Daha yolu uzun böyle kötü performansları da olacak. Bugün oyundan alındı ve eleştirildi diye silindi durumu oluşmuyor.
Kerem hala herkes için bir pırlanta. İnşallah parlamaya da devam edecek.

Abi sosyal medyada dün yüzlerce ağır yorum vardı onun için öyle yazdım. Hatta Marcao iyi tokatlamış kendini oldum diye görüyor bi halt olmaz bundan diyenler çok fazlaydı Twitter hesabımızın altında.

Bahsettiğim mevzu bu. Bu Marcao olayına kadar yoktu hatta kimse toz kondurmazdı. Şimdi şimarık en fazla ikinci lig oyuncusu oldu. Sokakta fotoğraf çekilmek için sıra bekleyecek adamlar Twitter'dan nutuk atıyor. Aynıları üç gün önce de St Johnstone maçında Feghouli bilerek ısınmadı falan diyordu. Yani böyle canı sıkılan kendine bi macera yaratıp 15-20 yaşında çocukları peşine takıyor.

Olay yaşandı bitti özür dilenmiştir, Marcao giderse gider kalırsa da cezası bitince takıma gelir zaten 2 ayı bırak 3 gün sonra kimse konuşmuyordu ama birileri kendine gündem yaratıyor durduk yere.

Abi sosyal medyada dün yüzlerce ağır yorum vardı onun için öyle yazdım. Hatta Marcao iyi tokatlamış kendini oldum diye görüyor bi halt olmaz bundan diyenler çok fazlaydı Twitter hesabımızın altında.

O taraftarların çoğu aynısını Marcao'ya da yazan rakip trollerden oluşuyor Muhammed. Bizde yok değil ama genel olarak profil böyle idi.
Barış Alper dün çok etkiliydi. Diğer maçlarda illa hata yapacaktır. Kerem St. Johnstone ve Hatay maçlarında etkili oynadı bugün kötüydü. Yahu bunlar genç oyuncular bunlar olur. Sadece bu 2 isim değil Berkan, Boey, Cicaldau, Morutan, Mohamed, Nelsson inşAllah geldiklerinde Gedson ve Halil de hepsi hata da yapacak. Eleştireceğiz ama linç etmeden. Sabırlı olacağız. Yönetim ve teknik ekip çok güzel bir strateji ile çok güzel bir takım kuruyorlar. Bize düşen sabırlı olmak. Yönetime, teknik ekibe ve oyunculara sabır göstermek. Bi şansızlık olmazsa çok güzel bir sezon bizi bekliyor inşAllah 🤲

Marcao mevzusunda ilk andan bugune kadar keremi sucladim sahsim adina dediklerini üstüme almiyorum.

Sosyal medya hesabi nasil bir paylasim yapicak.
Sosyal medya denilen platform zaten algi yönetimidir .

Eleştirmek icin vede Fatih Hoca düsmanligi yaptigin ortada malesef.

Yok sizin için söylemedim. Bu arada sosyal medyanın algı yönetimi mecrası olduğuna katılmıyorum. Sosyal medya hızlı bir iletişim platformudur yaptığınız iyi şey de kötü şey de size hızlıca sonuç verir. Spor sayfası altındaki etkileşim bağımlısı çoluk çocuğun huyuna gitmeye çalışırsan olanları görebiliriz. Kendisini sevmediğim bilinmeyen bi şey değil. Sevmek kadar sevmemek de bir haktır neticede.

Dün sosyal medyada Kerem'e bir yerleri kalkmış minvalinde çok yaklaşım oldu. Kaldı ki özellikle içe kat ettikten sonra orada kalıp yerini kaybetmesi, eski pozisyonuna dönmemesi, bekini takip etmemesi ve anlamsız top kayıpları ile Marcao ile ilgili olayın çıkış noktası da benzer olunca eleştiri dozu arttı sanıyorum.
Onun dışında bir kişinin geçmişte çok başarılı olması sürekli başarılı olacak diye bir kaide yok. Ben 20 yıllık profesyonel iş hayatımda sektörde başarılı ve bilinen biriyim ancak artık eskisi kadar enerjim yok ve yenilik takip etmede geri kalıyorum. Bu benim yerime genç birinin -ki analar neler doğuruyor- gelmesi için yeterli bir sebep. Bu hoca için de geçerli. Teknik ve taktik anlamd çağı yakalayamamak, yanlışlara takılı kalmak efsanemiz olan hocayı eleştirinin odağı yapar ki yapmalı da.

O taraftarların çoğu aynısını Marcao'ya da yazan rakip trollerden oluşuyor Muhammed. Bizde yok değil ama genel olarak profil böyle idi.
Barış alper dün çok etkiliydi. Diğer maçlarda illa hata yapacaktır. Kerem St. Johnstone ve Hatay maçlarında etkili oynadı bugün kötüydü. Yahu bunlar genç oyuncular bunlar olur. Sadece bu 2 isim değil Berkan, Boey, Cicaldau, Morutan, Mohamed, Nelsson inşAllah geldiklerinde Gedson ve Halil de hepsi hata da yapacak. Eleştireceğiz ama linç etmeden. Sabırlı olacağız. Yönetim ve teknik ekip çok güzel bir strateji ile çok güzel bir takım kuruyorlar. Bize düşen sabırlı olmak. Yönetime, teknik ekibe ve oyunculara sabır göstermek. Bi şansızlık olmazsa çok güzel bir sezon bizi bekliyor inşAllah 🤲

Ne rakip taraftarı abi? Bu işten hep böyle bahanelerle sıyrıla sıyrıla 18-19 yaşında bet sitesi rtleyen çoluk çocuk kanaat önderi oldu milletin başına.

Ne rakip taraftarı abi? Bu işten hep böyle bahanelerle sıyrıla sıyrıla 18-19 yaşında bet sitesi rtleyen çoluk çocuk kanaat önderi oldu milletin başına.

Başkan ve teknik ekip sence onları takıyor mu Furkan? Bırak bu ergenleri spor yorumcularını bile takmıyorlar.
Öyle olsa Marcao’nun sözleşmesini feshedin gönderin diyenleri dinlerlerdi. Becali 10 milyon isterken taraftar da alalım derken gider Morutan'a 10 milyon verirlerdi. Bu konuda çok iyi bir yönetim ve teknik ekibimiz var. O çoluk çocuğun dedikleri çokta önemli değil yani.

Başkan ve teknik ekip sence onları takıyor mu Furkan? Bırak bu ergenleri spor yorumcularını bile takmıyorlar.
Öyle olsa Marcao’nun sözleşmesini feshedin gönderin diyenleri dinlerlerdi. Becali 10 milyon isterken taraftar da alalım derken gider Morutan'a 10 milyon verirlerdi. Bu konuda çok iyi bir yönetim ve teknik ekibimiz var. O çoluk çocuğun dedikleri çokta önemli değil yani.

Yarattıkları safi rahatsızlık. Marcao özür videosunda "karısına çocuğuna sosyal medya üzerinden saldırıldığını söylüyordu. Yani gayet de görülen, takılan şeyler bunlar.

IMG_20210827_113939.jpg

Evet grup yorumları alalım 😀

1'den Zagreb ve Braga
2'den Celtic, Kızılyıldız ve Genk
3'den Ludogorets, Moskova ve Prag dan biri gelir inşAllah 🤲

Ama bizde kura şansı yok.

1'den Napoli veya Monaco, 2'den Leicester veya Psv, 3'den Marsilya ya da Sociedad gelir kesin😀