2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Futbol temposu fena degildi oyunda iyidi..
Takim oyuncu degisikliklerini yapti tempo gitti duragan top oynamaya basladik

Babel Akbaba takimda olmamasi lazim.

Gedson gelirse üstüne klubeye adam lazim ozaman daha iyi oluruz

Boey Nelsson gayet gozuktuler

Maç boyunca dökülen Hatayspor karşısında bu kadar zorlanmamız,zayıf oyun ile kazanıyor olmamız hiç iç açıcı bir durum değil.

Son 2 maça bakıyorsun,kurtarıcı olarak giren oyuncular takımda istenmeyen oyuncular.Bugün bence bir tek sonradan girip Ömer Bayram kendini belli etti.Emre Akbaba'da futbolcu özelliği göremiyorum artık.

Maç 0-1 iken tempo yapmaya çalışan,istekli,gol arayan bir takım varken,maç 1-1 olduktan sonra kalan 60 dklık bölümde maksimum 2 dk tempo yapan,sonrasında 10 dk ağır tempoda oyun oynayan,2dk bir daha tempo yapıp 10 dk bir daha ağır tempoda oynayan,sürekli orta deneyen,hücumda çoğalamayan,ağır pas alışverişi yapan takım gördük.Bir ara keşke 0-1 geride devam edip 90.dkda 1-1 yapsaydık dedim golden önce.

Ortaları geçtim,17 korner kullanan bir takım sadece 1 kez isabetli vuruş yapıyorsa konuşacak şey yok.
Takim zorlanmadikki bir cok poziyon bulduk nokta paslari vericek adam yok sadece

Bence gayet zorlandık zaten rakip kırmızı görmediği sürece zorlanmadığımız maç olmuyor. Şu maçta son 20 dk da bir şekilde skoru bulacağına inanan varmıydı şahsen ben inanmıyordum.
Babel ve akbsba'nın şu takımda yeri yok. Şu takıma pas oyunu yerine daha dikine bir futbol oynatsa ne olur ya. Boey-PVA ve Cicaldau - Berkan ile neden ya şu oyunu zorluyoruz. Kaos futbolu oynayalım Cicaldau mis gibi tekte oynuyor Boey ve PVA hızlı adamlar ama pas futboluna uygun değiller. Boey içinde tebrik ederim hem Terimi hem scout ekibini müthiş doğru bir hamle. Neden ısrar ediyoruz şu oyunda beni bu çıldırtıyor iki tane şampiyonluk kaybettik ki çok teknik isimler bu oyuna uygun oyuncular varken daha ne olması lazım ki bu yanlıştan dönelim.

Fatih Hoca'da biraz oyun okuma kalsaydı Luyindama'yı sol stoper olarak denerdi. Sağına top atıldığında çok zor dönüyor, bilemiyorum belki daha önceki sakatlığındandır. Nelsson hem durdurma hem de kesme konularında pek iyi gözükmedi ama zaman içinde çok iyi uyum sağlayacağını ve üst düzey bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Patrick van Aanholt tempolu bir oyuncu ama ilk dokunuşu ve top kontrolü çok kötü. Boey atlet ve devamlılığı iyi ama Yedlin'den iki, Omar'dan üç gömlek daha kalitesiz. Karagümrük'te on sene oynasa kim bu çocuk demeyiz. Cicaldau iyi gözüktü, topu ayağından çok çabuk çıkarıyor ama biraz daha iyi takımlara karşı deplasmanda oynarken ne yapacağı belirsiz. Feghouli geçen sezon oynatılmaması ve gönderilme durumu filan derken göbek yaptı ve futbol onu bırakmadığı halde kafasında futbolu bitirmiş gibi. Aslında hep yazdığım gibi, oynasa şu ligdeki en kaliteli oyuncu ama Fatih Hoca onu kanada hapsederek zaten epey kısıtlıyor.

Seneler önce Seri ve Belhanda'yı hiçbir aklı başında TD aynı anda sahaya sürmez demiştim. Şimdi de Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsü için aynısını söyleyemem ama birbirini tamamlayan bir üçlü olmadığı açıkça görülüyor. Ligimizde takımların kalitesini merkeze koyduğu oyuncular ve golcüleri belirliyor. Şu saçma yabancı kuralı varken sağ ve sol bek pozisyonlarına hiçbir fark yaratamayan yabancı oyuncular getirmek yerine merkeze iki iyi oyuncu almak daha mantıklı olabilirdi. Neyse, sanki her şey çok iyi de sadece oyunculara kalmışız gibi yazıp duruyorum. Umarım Randers'i geçeriz.

Son düzenleme:
Fatih Hoca'da biraz oyun okuma kalsaydı Luyindama'yı sol stoper olarak denerdi. Sağına top atıldığında çok zor dönüyor, bilemiyorum belki daha önceki sakatlığındandır. Nelsson hem durdurma hem de kesme konularında pek iyi gözükmedi ama zaman içinde çok iyi uyum sağlayacağını ve üst düzey bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Patrick van Aanholt tempolu bir oyuncu ama ilk dokunuşu ve top kontrolü çok kötü. Boey atlet ve devamlılığı iyi ama Yedlin'den iki, Omar'dan üç gömlek daha kalitesiz. Karagümrük'te on sene oynasa kim bu çocuk demeyiz. Cicaldau iyi gözüktü, topu ayağından çok çabuk çıkarıyor ama biraz daha iyi takımlara karşı deplasmanda oynarken ne yapacağı belirsiz. Feghouli geçen sezon oynatılmaması ve gönderilme durumu filan derken göbek yaptı ve futbol onu bırakmadığı halde kafasında futbolu bitirmiş gibi. Aslında hep yazdığım gibi, oynasa şu ligdeki en kaliteli oyuncu ama Fatih Hoca onu kanada hapsederek zaten epey kısıtlıyor.

Seneler önce Seri ve Belhanda'yı hiçbir aklı başında TD aynı anda sahaya sürmez demiştim. Şimdi de Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsü için aynısını söyleyemem ama birbirini tamamlayan bir üçlü olmadığı açıkça görülüyor. Ligimizde takımların kalitesini merkeze koyduğu oyuncular ve golcüleri belirliyor. Şu saçma yabancı kuralı varken sağ ve sol bek pozisyonlarına hiçbir fark yaratamayan yabancı oyuncular getirmek yerine merkeze iki iyi oyuncu almak daha mantıklı olabilirdi. Neyse, sanki her şey çok iyi de sadece oyunculara kalmışız gibi yazıp duruyorum. Umarım Randers'i geçeriz.
Fark yaratan bek oyuncusu dünyada 7-8 tanedir. Genel olarak bek çıkmıyor artık. Hal böyleyken ucuza bek alıp denemek ve kazanç kapısı sağlamak bizim gibi kalitesiz liglerde yapılabilecek en mantıklı hareketlerden biri.

Şampiyonluğu 1 golle kaybetmediğimizi idrak edebildiğimiz zaman bir şeyler değişecek. Twitter sayfamız da “ligin en çok net gol pozisyonuna giren takımıyız” yazmış. A Haber bildiğin. Bizde körlük var sanırım. Trabzon 45 dakikada bizim 2 maçta girmediğimiz pozisyon sayısını geçti, şaka mıdır nedir ahıra döndü kulüp.

Şampiyonluğu 1 golle kaybetmediğimizi idrak edebildiğimiz zaman bir şeyler değişecek. Twitter sayfamız da “ligin en çok net gol pozisyonuna giren takımıyız” yazmış. A Haber bildiğin. Bizde körlük var sanırım. Trabzon 45 dakikada bizim 2 maçta girmediğimiz pozisyon sayısını geçti, şaka mıdır nedir ahıra döndü kulüp.

Opta verilerine göre istatistiki olarak doğru bilgi Muhammed. İstatistik her şey midir dersen değildir. Topla oynama yüzdesi nasıl bir şey ifade etmiyorsa bu da etmiyor tabiki. Ama istatistik doğru. Kulüp ahıra dönmedi yani 😀

Fark yaratan bek oyuncusu dünyada 7-8 tanedir. Genel olarak bek çıkmıyor artık. Hal böyleyken ucuza bek alıp denemek ve kazanç kapısı sağlamak bizim gibi kalitesiz liglerde yapılabilecek en mantıklı hareketlerden biri.

Ben de fark yaratmadıkları için yabancı kontenjanını doldurmaları ve para harcatmaları gereksiz diyorum zaten. Hatta daha da ileri gideyim, kaleci olarak yabancı kontenjanı kullanmak ve Türk vatandaşı bir kalecinin dört katı masraf yapmak da çok gereksiz.

Ben de fark yaratmadıkları için yabancı kontenjanını doldurmaları ve para harcatmaları gereksiz diyorum zaten. Hatta daha da ileri gideyim, kaleci olarak yabancı kontenjanı kullanmak ve Türk vatandaşı bir kalecinin dört katı masraf yapmak da çok gereksiz.
PVA evet ama boey şu an için fiyat performans olarak bence beklentinin çok üstünde hatta dün maçın en iyisidi. Alt yapıdan oynatmayacaksan boeyden daha az maliyetli oyuncu oynatamazsın. Muslera ise 10 yıldır bu ligin en iyi kalecisi belki bu sezon bu artık tartışılır hale gelebilir. Şöyle de bir durum var ki bizim iyi kalecilerimiz yabancı oluyor gelenek gibi oldu artık bu fb ise bu yerli kaleci konusunda başarılı sanki bir süre daha değişmeyecek gibi bu durum.

Bu yönetimin yapacağı en iyi iş: Falcoa , Fehgouli, Babel den ilk başta ,hemen sonra Lyundama ve diagne den kurtulmak olmalı.
5 en pahalı futbocu dan ve 5 yabancı kontenjanın dan kurtul , oh mis gibi.

Falcao ABD’ye gidiyormuş zaten birkaç gün içinde. Öyle gördüm yani haberlerde. Şu Mert Günok’u 1M’ye, hem de yerli olarak almamayı da hala anlamıyorum. Yıllardır yedek kalecilerimizin kaybettirdiği puanları toplasan inanılmaz rakamlar çıkar.

Luyindama pahalı değil. Bonservisi yüksek ama maaşı Avrupa standartları açısından mâkul ve biraz toparlarsa çok rahat şekilde bonservisini satarız.
Diğerleri için ise hiç şansımız yok. Sözleşmelerini bitirirler.