2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Yarattıkları safi rahatsızlık. Marcao özür videosunda "karısına çocuğuna sosyal medya üzerinden saldırıldığını söylüyordu. Yani gayet de görülen, takılan şeyler bunlar.

Aynen karısına cinsel organını atacak kadar adiler varmış. Ben bunun dışındakilerden bahsetmiştim. Bunu da takmayacak halleri yok. Neyse grup kurasına yoğunlaşalım. Senden bu sefer pozitif enerji yaymanı bekliyorum Furkanı 😀

Ben Keremi Sezon basindan beri elestiryorum.
Gercekten daha sictigi bok Tesislerden çıkmamisken hal tavir uslup bana itici geliyor.

Marcao iyiki Tokatlamis diyemem.
Kerem efendi yüregi varsa Ardaya ,Sosaya ,Muslereya yapsin varmì o cesareti.
O sus parmagi ona bakin Teskilatin krali olarak nasil doner

Sen kimsin kerem efendi bu takimda Drogbalar Snejderler Podoskiler hatta Belhanda bile takim arkadasina sus isareti yapmamisken sen kimsin

Iddaa ediyorum Yasin vede Sinan Gümüs gibi silinicek gidiceksin bu karakter yapinla.

Tesislerin kapisinda sizi buraya Getiren yeteginizdir burada tutucak olan Karakterinizdir lafini unutmayalim.

Nasil Sinanin vurdun duymazligi Yasinin kendisini Cristian Ronaldo zannetmesi(Takimin ona gülmesi)
Keremde bu sekilde silinip gider.

Sizler Maziyi cok cabuk unutuyorsunuz.
Bu adami iyice çõp yaparak

Türkiyeyi Tarihinde ilk kez Avrupa Sampiyonasina götürdu

Türkiye Bu adamin kurdugu Kadro ile Bay Filazofa ragmen dünya 3cusu oldu

Türkiye tarihinde Fatih Hoca ile Avrupada Ceyrek Final gördu

Galatasaray Sampiyonlar liginde ilkkez Fatih Hocanin kurudugu takim ile Ceyrek final oynadi

Türkiyedeki almadigi kupa yok

Italyada Kupa Milanda hala taraftarin cok sevdigi Hoca olarak .

Adami cöp yapmaniz garip .

Adam kàyirir inattir bazen futbol dısında her konuya müdahil olabilir.Hocayi bence siz cok hafife aliyorsunuz

Bugunku Milli takim temellerini atan Bay filazofun hazira kondugu takim ona ait
Burada Terim'i karakterinden dolayı sevmeyenler var, oynattığı oyundan dolayı sevmeyenler var, adam kayırmasından dolayı sevmeyen var bu böyle gider ama kimsenin Terim 'i çöp ilan ettiği yok çünkü bu mümkün değil, bizi iki yıl daha şampiyon yapamayıp bıraksa futbolu yine Türk futbol tarihinin en iyi hocası olarak anılacak. İnsanlar Terim' i çöpten ziyade günümüz futbolu için yetersiz ve yaşlı olduğunu söylüyor ki bu çok doğru.
Filozoftan nefret etsemde onun da hakkını yememek lazım oda çöp değil mesela ama şuan yetersiz.

Çok zor grup.
Lazio,Sarri'nin takımı.
Marsilya, Sampaoli'nin takımı.
Moskova'ya soğuk havada gideceğiz.
Rakiplerin stat ambiansları da çok iyi.
Bjk ve Fb gibi lokum kura çekemedik.
İşimiz zor, gençliğimiz ve enerjimiz var.
Allah yardımcımız olsun inşAllah 🤲

Lazio
Marseille
L.Moskva

Epey zor kura ama bakalım neler olacak bu sene geçiş süreci gibi olacak. Yeniden yapılanma var. Umarım bu gruptan ilk 2 içerisinde çıkabiliriz. Normalde çıkmamız lazım, ama son senelerde Avrupa'da çok başarılı değiliz. Bu genç kadro ama umut veriyor bence. Umarım güzel futbolla, güzel sonuçlar alırız.

Fener D grubuna düşünce bizim E,F,G,H gruplarından birine düşeceğimiz kesinleşmişti ki zaten özellikle B ve C grupları bundan daha zordu. Bu açıdan sevinmiştim ama son torbada daha üst torbalarda kendi ülkesinden temsilci olan başka ülke olmadığından 8 takım içerisinde çekilecek ilk 5 takımdan biri olmamız E grubuna düşmemiz için yeterliydi ve diğer 3 ihtimale göre bence daha kötü olan kura olurdu. Maalesef %62.5'lik ihtimal geçerli oldu ve zor bir gruba düştük. Yine de Beşiktaş'ın grubuyla kıyaslamak yersiz. Dortmund düzeyinde takım yok. Ajax düzeyinde Lazio'yu sayabiliriz sadece. Fener de 4.torbadan kimi çekse dişine göre olacağından bizden iyi kura çekeceği kesindi zaten.

3.olup Konferans ligine kalmak bizim için daha iyi olur gibi ama o da aslanın ağzında bu grupta. Lazio yarım adım önde. Diğer 3 takım için şanslar yakın ama Marsilya'yı ve Lokomotiv'i geçeceğimizi düşünecek bir güven alamadık son yıllarda.

Son düzenleme:
Avrupa Ligi'nde statü değişmiş. Grup liderleri son 16 turuna çıkıyor, ikinci bitirenler Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla Play-off oynayacak. Üçüncü bitirenler ise Konferans Ligi'ne gidecek.

Bu grubu cekenin elinin ayarina ....
Besiktasin Grubundan zor
5 yada 6 puan bekliyorum

Icerde Lokomativi yeneriz
Icerde marsilya beraberlik
Icerde lazio. beraberlik

Disarida lokomativ beraberlik
Disarida marsilya. Maglubiyet
Disarida lazio maglubitet

Gedson olsun, Harrui olmasın.

Galatasaray, Sparta Rotterdam forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdou Harroui için resmi teklif yaptı. (via @yagosabuncuoglu)

Yağız bu sene çoğu transferi bildi. Resmi teklif yapmışsak buradan dönmez inşAllah. Işıtan Gün de etki edecektir.
Gedson'dan bağımsız olduğu konuşuluyor. İnşAllah da öyledir. Avrupa'da dünkü gibi çıkanın yerine eli ayağı birbirine giren Aytaç ve Akbaba girmeyecek yani.

Falcao ve Babel gidici gibi inşAllah 🤲 Marcao da iyi bir paraya satılırsa sol stoper olarak Belenenses forması giyen Tomas Riberio düşünülüyor onun yerine. Portekiz ligini çok iyi bilen Oğuz Oruç Riberio için şunları söyledi:

"Tomas'ın Marcao'dan daha da iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum.
Nelsson zaten bana göre mükemmel bir stoper, zaman geçtikçe ona ayak uyduracaktır.
Galatasaray'ın oyun sisteminde iyi bir uzun pasçısı olacak savunmadan oyun kurarken takıma artı yazacaktır bu durum. 4 5 milyon euro civarına biter bu iş."

Bakalım kalan son 4 5 günde transferde neler göreceğiz...