2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Muslera trole bağladığında o kadar çekilmez oluyorsun ki... Bu akşam belliydi goller yiyeceğin de yine de sinir harbi yaşatıyorsun be. Assunçao, Alpaslan dışında herkes çöp. Bi o ikisi çabalıyor bir de garibim Mohamed bir şeyler yaratmaya çalışıyor ileri uçta.
 
Maçı seyredemiyorum,ama kadroyu gördüm, bir önceki maça göre ilk onbirden 7 kişi farklı.Bu rotasyon değil, tamamiyle bir değişim.Sonucu da hiç iyi değil şimdilik. Umarım ikinci yarı toparlarız.
 
Babeli ağlatınız
Yedlini ağlatınız
Ömerimi üzdünüz

Bahane çok kayseride hava soguk yemekte cubuk degil burgu makarna çıktı, sular 24 derece sıcaklıkdaydı bunlar tabi takımı etkiliyor.

Son parasını bilete formaya vermiş, sevgilisini ekip maçı izleyen, Çalışırken kaçak kaçak maçı telden izleyip işten atılmayı göze alan taraftar suçlu zaten
 
Fatih Terim inadı yüzünden yeni bir krize gidiyoruz. Şampiyon kadroyu dağıtıp, 2003-2004 sezonunda yaptırdığı onlarca pahalı transferi yönetimin kucağına bırakıp gitmişti. Yıllarca belimizi doğrultamadık. Kulübe para bulabilmek için yabancı kuruluşların kucağında gezdik, Ali Samiyen ' i bedelsiz bıraktık. Şimdi o dönemin kıyısındayız. Size Prandelli, Riekerink layık nankörler diyenler, Galatasaray' ın parasını çöpe atanlara sesini çıkarabilseydi keşke. 2000' de bırakıp gittiğinde, 2004 'te kaçtığında, Avrupa' da belki kupa alacağımız 2012'de düşmanımız Demirören' e gitmesini affetti bu taraftar ama kendisi şu kadro nasıl olur diye sorgulayan taraftarı affetmedi. Helal olsun. Keşke hocaya sunulan imkanlar Lucescu' ya, Gerets'e, Kalli 'ye, Riekerink' e de sunulsaydı.
 
Onlar 7 , biz 9 şut çektik ilk yarıda. Topa sahip olma falan onlarda da üstünüz ama mesele şu : Bizim istatistik kağıdındaki rakamlarımız sahaya yansımıyor. Boş istatistikler yani, etkisi yok sahada. Ancak rakibin 2 şutu bile 100 şut etkisi yaratıyor. Çünkü bizim bir organizasyon - sistem vs bir şeyimiz yok. Ama adamlar 2 pasta 2 gol çaktı rahatça. 50 şut da çeksek nafile... Çünkü kontradan Barcelona gibi çıkıp anında pozisyona giriyorlar.
 
Terim'in haysiyeti varsa istifa eder bu maç sonrası.
Taraftar istifa diye bağırmadan bırakacağını sanmıyorum ama değişiklik şart.
Aslında 2-3 kez doğru oyunu ve kadroyu buldu son döneminde ama hep fantezi yaptı ve bozdu. Taş gibi oynayan mohamedi hayalete çevirdi. Hoca artık yapamıyor bu işi farkedip bıraksa keşke. Bir dolu tatava yaptılar sarri hocama eğildi diye evet eğildi de geçmişine kariyerine olan saygısından eğildi bence.
 
Muslera da bu sene kötü olunca çok gol yemeye başladık. Bu kadar rotasyon sıkıntı oldu. Hoca yapması gereken maçta rotasyon yapmadı, yapılmaması gereken maçta rotasyon yaptı🤦‍♂️
 
E hani bu Diagne ve Mohamed disiplinsiz hareketleriyle sorun yaratmışlardı ? Niye oyuna alındılar ?
Bu sadexe bir örnek yakın zamanda daha çok örnek var bütün iş Marcao'nun disiplinsizliğiyle başladı affedilmesiyle doruğa çıktı. Aşırı derecede kendiyle çelişen günümüz futboluna ayak uyduramamış, tüm oyuncuları işin içine sokmayan takıntılı bir FT var artık, oyuncular kafaca da iyi hazırlanmıyor. Artık hiç umut yok rakip analizi yok yada zayıf hocaya yardım edecek ekibini kuramadı da herşeyiyle nerden tutsan elinde kalıyor artık yol bitti hocam bırak....
 
Galatasaray, Bayern Münih'e karşı rotasyon yaptığı için 3-0 yenildi. Vay arkadaş ya Fener'in çöpü Thiam 2 gol atıyor ama yanlış maçta rotasyon yapmış oluyoruz. İyi o zaman 45 maçı , 8 ay boyunca aynı 11'le oynayalım hep 3 yiyeceksek.
 
Sahada 5 dakikadır oley çekiyorlar Barcelona gibi top çevirip. Ve 3.kalite topçularıyla... Buna sebep olanların burnu çamurdan çıkmasın. Buna sebep olanlara göz yumanlar da aynı şekilde.
 

Üst