2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Madem 2-3 oyuncu değiştirince Kayseri karşısında rezil olacaktın, ne milyon eurolar saçıyorsun? Demek ki o kadar masrafa rağmen vasat Anadolu takımı ayarında bir kadro oluşturmuşsun.

Skor yanıltıcı, arada kazalar olur desem sahada 90 dk oyun anlamında da bir şey vermemişsin ki. Yazık! Koca kulübü tek kişinin oyuncağı yapanlar kına yaksın.
 
daha önce de yazdım , bu seneki kadro geçen seneki 2.yarı kadromuzdan daha kötü.
Babel , Fehgouli , Lyundama ve Yedlin bu takımda kesinlikle olmamalı.
Diagne bizim takımın golcüsü olamaz. Oda gitmeli.
Ömer Bayram , Alpaslan , Aytaç vasat altı oyuncular. sırf türk diye takımda tutmak çok saçma.
Kerem abartıldığı kadar iyi değil , potansiyeli var önce fizik olarak güncellenmeli nerede pas vereceğini öğrenmeli. Onyekuruyu çok ararız kanatda.
Arda sırf abi kontenjanında takımda kaldı , yoksa futbol olarak katkı veremez.
Muslera çok hata yapıyor , onu kesecek , zorlayacak yerli bir kaleciye yoksa iyi bir yabancı kaleciye ihtiyaç var.
Cicaldou, Morutsan, Sacha , Nelson ve yeni oyuncu Asoncaio da ışık var. Muhammedi ne yapıp kazanmalıyız.

Eeee koca atih Terim hep son 2,5 sezondur hep kendini tekrarlıyorsun, söylediklerin hiç gerçekçi değil , takımı iyi çalıştırmıyorsun. Geçmiş başarıların olmasa çoktan gitmiş olman gerekirdi. İyi bir GS lı olarak artık istifa etmem zamanın geldi.
Ocak ayı transfer döneminde , en az 4-5 ilk 11 de oynayabilecek yerli-yabancı oyuncuya ihtiyacımız var. Tabi eldeki asalaklardan önce kurtulmalıyız.
 
Hafta içi maç oynanırken yapılan protestonun yanlış olduğunu yazdım. Hala aynı fikirdeyim ama şu futbola da taraftar ne yapsa hakkı.
Hafta sonu yine bir tepki olacak bu sefer oyuncu yerine doğru yere yapılır.

Fatih Terim’i çok seviyorum. Bu ayrı bir konu. Ama oluyor. Olacak gibi de durmuyor. Bugün istifa etmezse hafta sonu taraftar tepkinizi doğru yöne yani kendisine yönlendirmeli
 
Boştaki iyi bir teknik direktörle anlaşılmalı vakit kaybetmeden. Yerli pek seçenek yok, o yüzden sistemi olan bir yabancı tercih edilirse daha mantıklı olur.
 
Milleti önemli değil, herhangi bir hoca gelsin yeterli. İyi veya kötü bir sistemimiz olur. Elbet şu kadroyla pozisyona girip gol atarız. En azından bir Karagümrük, bir Hatay kadar top oynarız diye düşünüyorum. Bakın çıtamız Karagümrük, Hatay olmuş. Buna sebep olanların bir dk bile bu takımın başında durmaması gerekiyor. Bu kadar oynanmaz koskoca bir camianın geleceğiyle. Ayıp. 3 senedir Türkiye' nin ve en pahalı takımını kuruyoruz neredeyse. Avrupa' da yarı bütçeli kadrolar bizi madara ediyor, Türkiye' de de, yabancı ülkelerin 2. liginden alınan topçularla pozisyon bile vermiyorlar bize. Yazıklar olsun emeği geçenlere.
 
Hemen Favre mavre kim varsa getirilmeli yarın sabah İstanbul'a ilk uçakla. 3 mü yiyeceğiz, e zaten yiyoruz. Daha kötüsü olamaz. Fener bi ton klas teknik adamla görüşüyordu yazın, hala boştalar sanırım. Birini alıp getirmek lazım bir an evvel.
 
Ohoo hocanın gitmeye hiç niyeti yok. Çıkmış “kimse merak etmesin” diyor. “Orda 2 puan, burda 3 puan kaybetmişiz, önemli değil” diyor. “Biz doğru yoldayız” diyor. Siyasetçi olacak adammış. Şunları söylerken de hiç utanmıyor.
 
Sonuçlar kötü, oyun kötü ama daha ligin başı.55 yaşındayım 16 şampiyonluk gördüm pek çoğu turbunde ve 8 tanesi Fatih hocayla.Ben de çok kızıyorum ama bir taraftanda yine hoca bu işi toparlayabilir diyorum.14 yıl şampiyonluk gormeyenlerdenim olamaz isek bu sene de 3 yıl olacak. Yeni hoca falan olmaz, iki kötü sonuçta yine Terim demeye başlar herkes.Gecen sene de kötü idik ama az kalsın basariyorduk.Ama kabul etmek gerek işimiz çok zor,çünkü kadro genç ama kalitesi düşük.Biraz da mecburiyetten hocaya güveneceğiz. Umarım başarır
 
Hoca sanırım Feghouli'ye son şansını verdi. Artık kolay kolay kullanmaz. Babel de aynı şekilde sanırım.
Bizim ideal orta saha 3'lümüz Asunçao-Cicaldau ve Berkan olmalı. Boey ve Marcao da takıma katılınca çok daha iyi takım olacağız. İdeal 11 üst üste 3 4 maç oynamalı ki takım kendine gelsin. Böylr sürekli farklı 11 ler ile oyuncuların da kafası karışıyordur sanırım.

Muslera
Boey Nelsson Marcao Von
Cica Asunçao Berkan
Moru Halil Kerem

İdeal 11'ini görebilsek keşke...
 
Fatih hocayla şimdi yollar ayrılsa bile Galatasaray taraftarının gözünde değeri azalmaz ama eğer devam ederse işler kötü giderse zaten yıpranmış olan bu ilişki daha da çıkmaza girer. Hep söylediğim gibi bazen bırakmayı bilmek lazım. Bazı insanlar egolarından dolayı bırakmak yenilgiyi kabul etmek istemezler o da anlaşılabilir belki ama öyle durumlarda da yönetimler camia için değerli olan o insanı da korumak adına yolları ayırmayı bilmelidir.

Şu anda takım epey gençleşti arda ve belki birkaç oyuncu dışında oldukça coachable bir takım var. Dolayısıyla iyi daha da önemlisi kendini güncelleyen bir hoca getirilirse -tercihim alman ekolü- hatta alman olmasa bile Favre- bu kadro iyi şeyler yapabilir. FT benim için de değerli ama biraz torun sevsin ve ilerleyen dönemlerde de bence artık başkanlığa oynasın. Herkes Alex Ferguson değil ki o bile 72 yaşında emekli oldu. Hoca için de benim gözümde artık vakit gelmiştir. Çünkü yaştan ziyade hocanın kendini güncelleyemediğini düşünüyorum.
 

Üst