Sadece ben beğenmiyormuşum demek ki.7 milyon euroluk büyük kazık eksikliğini mi hissedeceğiz?
Sadece ben beğenmiyormuşum demek ki.7 milyon euroluk büyük kazık eksikliğini mi hissedeceğiz?
Söylediklerinde haklı, doğru söylüyor. Herkes işini yapacak, görevini yapacak; söz hakkı ve irade hocanındır. Taraftar dediğin zaten popüler kültüre tapan bir avuç düşük IQ sahibi insan. Zaten kitlenin neredeyse yarısını ergenler oluşturuyor. Hepsi de kendini teknik direktör falan sanıyor, her halta atlıyorlar, sosyal medyada hep algı vs.. Ancak konuşmanın başında şöyle bir şey diyor: ''dünyada da her dakika kazanan yok.'' Yani burada şöyle bir algısı var sanırım ''kazanmak önemlidir, taraftar galibiyet görmek istiyor.''
Mesele bu değil işte. Evet galibiyet görmek istiyoruz ama bana sorsan kötü oyunla 3 galibiyet yerine; sistemli güzel futbolla 5 mağlubiyeti tercih ederim.
Hoca sadece kazanma odaklı düşünüyor ve taraftarın da 3 puanı istediğini sanıyor. Ve böyle düşününce de haliyle çözümü başka yerlerde arıyor.
Mesela transfere 30M harcayıp hala hamle oyuncun olmaması da ayrı başarı. Tamam Boey, Morutan, Cicaldau, Nelsson vsvsvs alındı ama bu adamlar gidenlerin yerlerine geldiler.
7 milyon euroluk büyük kazık eksikliğini mi hissedeceğiz?
TamamFikirler farklı olabilir. Bence 6,5m euroluk pırlanta. Senenin en iyi transferi. Ve evet bugün eksikliğini hissetme durumumuz olan tek futbolcu.
Merak ettim neden beğenmiyorsun?
Sen neden beğeniyorsun?Merak ettim neden beğenmiyorsun?
Sebebi basit; çünkü iyi futbolcu. Ve geldiğinden beri çok iyi performans veriyor.
Bir kere oyunu çok basit, hızlı ve doğru oynuyor. Neredeyse tüm atak başlangıçlarında kendisini görebilirsiniz. Bunun dışında topsuz oyunda durağan değil sürekli hareket halinde. Pas verdikten sonra yaptığı boş koşular çok değerli. Özellikle ceza sahası koşuları çok çok etkili. Ki sadece işin hücum kısmında değil defansif olarak da gayet çalışkan oyuncu.
Açık söyleyeyim bence bizde de çok kalmaz buradan transfer yapar. Allah sakatlık belası vermediği sürece
Takım birbirine alıştıkça değeri çok daha artacak.
Peki sana objektif bir soru. 7 milyon euro bonservis verilen Cicaldau maçın bir anında sahneye çıkar skoru değiştirir veya yedek olsa oyuna girer skoru değiştirir diyebiliyor musun veya bu oyuncuyu izlerken böyle bir his uyandı mı sende ? Evet iyi oyuncu ama kendisi takım oyuncusu. Öylel maçı tek başına koparıp gidecek bir oyuncu değil, ne bileyim bir Sneijder, bir Lincoln değil. Sasa İliç vardı aynı tarz , 2 milyona almıştık bonservisiyle, verdiği katkıyı biliyorsun, şampiyonluğun en iyi parçalarındandı. Cicaldau' ya kimsenin lafı yok da verilen bonservis çok. Bu para verilen oyuncudan illaki üst düzey birşeyler bekliyor doğal olarak insanlar.