2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Rezillik resmen. Kendi sahanda yediğin gole bak. Luyindamadan kaçıncı hata bu. Takım olarak kötüyüz. Cicaldaudan tut, Morutana, Halilden tut Kereme kadar.
 
Göztepe'nin gollük 3-4 pozisyonu var. Galatasaray'ın koca 45 dakikada 1 tane kaleyi bulan şutu yok. Şanslıyız ki bazı pozisyonlar gol olmadı da 3-0'la falan gitmedik soyunma odasına.
 
Kerem ve Halil in kesin çıkması lazım. Ama o da yetmeyecek bize, belli oldu. Kerem bütün topları eziyor. Halil de bencillik edip Feghouliye vermedi, bomboş pozisyonda.
 
Lazio maçından sonra ''Hayatımda Şans Diye Bir Şey Yok'' diyor.

Kayserispor maçından sonra ''Bir anda rakip duran top kazandı,ordan gol yedik'' diye durumu şansa bağlıyor.

3 gün önce formayı adaletli şekilde dağıtacağım şüphe etmeyin deyip bugün Feghouli'yi ilk 11 başlatıyor.Gustavo kesik yiyor.

Bizim takım için kaybedilmiş bir şey yok diyen arkadaşlar vardı.Biz (inancım olduğundan değil bugünü saymıyorum 45 dk daha var)4 maçta 10 puan kaybetmişiz,duran top organizasyonumuz yok,organize atağımız yok,hızlı oyun kurma yok,formda olan oyuncular bir anda ciddi form düşüklüğü yaşamaya başlıyorlar.

Muslera ile sözleşme uzatmamız hata,Marcao'nun yedeği yok,Boey kötüde çıkabilirdi,yedeği yok.Yedlin futbolcu falan değil.Aylarca bize gelmeyecek Gedson'un peşinden koşmamız hataydı.İstenmeyen Diagne ile sezona başlamamız,Mostafa'yı yollamaya çalışmamız hataydı.Feghouli'den Babel'den kurtulamamış olmak büyük hata.

İyi kurgulanamayan takımın sonuçları bunlar.
 
Hata veya penaltı bir şekilde öne geçip kazanalım.Fenerbahçe 16 oldu,Trabzon yarın kazanırsa 17 olacak.Lige tutunmak lazım.Önümüzde çok zor maçlarda olacak,kredimiz hiç kalmadı.
 
Morutan çok güzel gol attı geri döndük. Ama umarım kazanırız. Kazanmak lazım. Yani yerimiz çok kötü ligde.
25 ekime kadar 10 11 sırada gideceğiz ona eminim 21 kasim fener derbisine kadar 6 8 arası gideriz ilk yarıyı 4 sırada bitiririz mevcut durum terimle alakalı değil zaten o nedenle ocak ayını işaret etti transfer de pek olmaz emin ol
 
Yani takımda acemilik var çok net gözüküyor. İlk yarıda yapılan pas hataları. Feghouli, Kerem, Halil 30 top kaybı yapmış. Terim sabır diyor. Taraftar da sabır yok. 5-10 sıra arası gidip gelirsek olmaz bu iş. Maksimum oranda kazanmamız lazım. Özellikle içerde.
 

Üst