Ya kazansak sadece 3 puana sevinecektim.
hakem desen tam ünündeki, açık olan posizyonda , 3 metre önünde , devam diyor , sonra vardaki şeref yoksunu insan çağırıyor , gidiyor bakıyor , penaltı veriyor. İddia ediyorum , maçta ki yeri , vardaki tüm kamera açılarından daha iyi. Allah belanı versin hakemler sizi.
Gelelim takıma , ya bu kadar pas verme özürlü topçu istesen bir araya gelmez , pas veremiyoruz ya , yanındaki adama veremiyor, gelen topu doğru kontrol edemiyor. Morutsan uzatmada önündeki topu kontrol edemiyor , gol pozisyonu hepa ediyor. Barış denen kazma açısını kaybediyor ortaya çıkarmasını gereken topu kaleye şut çekiyor. Kerem 1 var 3 yok topçusu. Babel , feghouli kıçını kaldırmayan , forması islanmayan topçular. Sonra taraftar takıma destek versin. neye vereceğiz sahadaki aptallar ordusuna mı , gamsızlara mı , üstündeki formayı asla hak etmeyenlere mi ?
Fatih Terim ocak mocak demeden hemen istifa etmeli , eğer gerçek Galatasaraylı ise , gerçekten Galatasarayı seviyorsa. Cidden takıma onun kadar en çok hakemler zarar veriyor.
Radikal kararlar alınması hem de acilen alınması lazım. Bu arada Cicaldoya bir şey demem , Morutsana biraz vakit verelim diyordum ama , kesinlikle Morutsan GS yın topçusu değil.