2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ya gördüğün pozisyonun,bir şey yok dediğin pozisyonun neyin incelemesini bekliyorsun be adam.Gördüm bir şey yok devam ediyorum desene.

Bundan nefret ediyorum işte.Bu ligde bundan nefret ediyorum.Var yönetip duruyor maçları.

Lan yeter be.Türkiye'nin en kariyerli hakemi bile versem mi vermesem mi diye düşünüp duruyor.Yorumlama yeteneği Türkiye'nin en iyi hakeminde bile 0 be.

Neresine sokacak adam elini ? Mutlak gol pozisyonu mu var ne var ? Ayıp ya.

Başkan bu maçtan sonra yine dostça konuşmaya devam et sen.Adam bir şey yok dediği pozisyona dakikalarca izleyip zorla penaltı veriyor.

Takım berbat,teknik heyet berbat bile denemeyecek kadar kötü.Hakemler ise her hafta kurallar uyduran,pozisyon yorumlayamayan insanlar.

Son dklar herkes elini açıp kime atayım topu diyor.Bana atın bana.

Neyse bu takım çok şey vaat ediyor.Gençleşiyoruz ayrıca !

Cok sevgili baskanimiz yarin cikar yine federasyona gulucukler dagitir,bizim yontemimiz bagirip cagirmak degil der,azili Gs dusmani Nihat Ozdemir’i iki over olay kapanir.Biz niye Tff istifa diyelim ki ? Baskanimiz bir laf var ezberlemis sistem sistem diye onu soyleyip durur yine.

Az önce bir arkadaş aynen şunu dedi.

Bu kadar eyyamın döndüğü ortamda 2 farklı önde değilsen maçı kazanamazsın.KAZANAMAZSIN.!

Daha sonra neler dediğinide söylersem ilk kez forumdan banlanırım.Buraya kadar söyledim o yüzden.

Ya kazansak sadece 3 puana sevinecektim.
hakem desen tam ünündeki, açık olan posizyonda , 3 metre önünde , devam diyor , sonra vardaki şeref yoksunu insan çağırıyor , gidiyor bakıyor , penaltı veriyor. İddia ediyorum , maçta ki yeri , vardaki tüm kamera açılarından daha iyi. Allah belanı versin hakemler sizi.
Gelelim takıma , ya bu kadar pas verme özürlü topçu istesen bir araya gelmez , pas veremiyoruz ya , yanındaki adama veremiyor, gelen topu doğru kontrol edemiyor. Morutsan uzatmada önündeki topu kontrol edemiyor , gol pozisyonu hepa ediyor. Barış denen kazma açısını kaybediyor ortaya çıkarmasını gereken topu kaleye şut çekiyor. Kerem 1 var 3 yok topçusu. Babel , feghouli kıçını kaldırmayan , forması islanmayan topçular. Sonra taraftar takıma destek versin. neye vereceğiz sahadaki aptallar ordusuna mı , gamsızlara mı , üstündeki formayı asla hak etmeyenlere mi ?
Fatih Terim ocak mocak demeden hemen istifa etmeli , eğer gerçek Galatasaraylı ise , gerçekten Galatasarayı seviyorsa. Cidden takıma onun kadar en çok hakemler zarar veriyor.
Radikal kararlar alınması hem de acilen alınması lazım. Bu arada Cicaldoya bir şey demem , Morutsana biraz vakit verelim diyordum ama , kesinlikle Morutsan GS yın topçusu değil.

Takımı ve teknik heyeti her zaman eleştiriyoruz.Her zaman eleştirim gocunmam.Ama sen gördüm bir şey yok diyorsun.Tamam oyunculara 1 dk durun dersin.Ama sonrasında VAR'a gelmeme gerek yok pozisyon önümde bir şey yok dersin.

Bir geleyim bakayım,oooo piti piti versem mi vermesem mi şeklinde penaltı veremezsin ya.

Keşke penaltı öncesinde Muslera yeseydide öyle 2-2 bitseydi.Yeter ya.

İspanya Ligindede,İtalya Ligindede,Premier Ligdede yeri geliyor güçlü takımlara hayali penaltılar veriliyor.Ama 50 maçta,100 maçta bir olur.

Bizde ligde her hafta,her maçta skandal işler oluyor.

Lazio maçında nedense kaybederiz düşüncesi var ki bu sezon her maçta pozitiftim. çok kritik bir maç, puan alırsak hem son 16'dayız hem de extradan 4.00 alacağız ki toplam 30.00 civari puana ulaşacağız. bu puana ulaşmak demek avrupa liginde en az 2. torbadan, cl'de 3 torbadan katılmak demek ve beşiktaş'ın 19.00 puanı silindiği için en yüksek puanlı takım olacağız ülke adına. ilk 50 sıraya giriyoruz. aslında bu sezon ciddi puanlar topladığımız için de gelecek sezon her türlü 30 bin civarı puana yaklaşıyoruz o yüzden gelecek sezon konferans liginde 1 torbadan girip ciddi puanlar kasabilir ve 2 sezonda topladığımız puanlarla cl ön elemelerinde seri başı ve gruplara kaldığımızda da yukarı torbalarda olabiliriz. konferans ligi kozunu ülkece kullanabilsek tekrardan 10'lu sıralamalara geliriz bence.

ŞL'de grubunu 3. sırada bitirerek AL'ye gelen takımlar belli oldu:

Leipzig
Porto
Dortmund
Sheriff
Barcelona
Atalanta
Sevilla
Zenit

Lazio'ya yenilirsek bunlardan biri ile eşleşeceğiz. Umarım buna gerek kalmaz.