Cicaldou iyi bir orta saha da çok işe yarar ama bizde orta saha yok , bide bu maliyet eder mi , tam emin değilim.
Berkan Türk olarak takımda kalmalı , ama yabancı olsa , takımda işi olmaz.
Morutan bu gün tüm maç gördükkü yetersiz , özellikle fizik ve pas kalitesi açısından , o kanatda zaten feghouli var bide üstüne o hiç gitmiyor.
Yok Nelson kesinlikle 7 milyon etmez , kötü değil ama 7 milyonluk oyuncu değil. Bunu kaça satacağımızda eğer satabilirsek görereceğiz. Ha biz Lyundama kazmasına bile 3+5 = 8 milyon usd verdik dersen o ayrı. lyundamdan çok daha iyi bir oyuncu.
Takımda ciddi 11 eksikleri var ; 2 tane (1 tane 6 numara 1 tane temiz 10 numara ) orta saha , sağ bek de omar ve sacha gelecek diye eksik yok diyorum , ama aynı şeyi sol bek için val hault için diyemiyorum alındığı zamandaki bilinirlik , performans ve beklenti olarak beni en çok hayal kırıklığına uğratan oyuncu.1 veya mümkünse 2 tane kanat oyuncusu , 1 tane Mustafa ve halil den daha iyi forvet lazım.
Yedekler için , 1 iyi türk kaleci, 1 türk stoper , 1 türk sağ bek , 1 türk sol bek , 1 türk orta saha lazım.
Kesin gitmesi gereken yabancılar ; Feghouli , Babel, Yedlin , Lyundama , Diagne .( Assauncia / kiralık diye yazmadım , zaten gidecek .)
İyisi bulunabilirse gitmesi gereken yabancılar ; Van Hault , Morutan.
Giedebilecek Türk oyuncular : Tüm kaleciler , Ömer Bayram , Aytaç , Alpaslan.