2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Dün bol pozisyona girdik ama atamadık. Ciddi bir bitiricilik problemimiz var ama ne yazık ki buna bir çözüm bulamıyoruz. Mesut'a defanstan birinin yetişememesi ise ayrı felaket. Hiç bir zaman yüksek kondisyonu olmamış hatta zor antremana bile gelemeyen birinden bahsediyoruz. Yarı sahayı topla koştu ve defansımız yetişemedi. Bu bence çok daha büyük bir problem.
Ben açık söylüyorum bu takım doğru çalışmıyor.
 
İşin pozitif tarafından bakıyorum bu serçelere yenildiğimiz hersezon son 20 yılda sampiyon olan takım biziz genelde.

Mayıslar bizim olsunda
Bu takıma kaleci ve 6 numara transferi olursa ki döviz uçuyor nasıl yapılacak oda belli değil takım iyi yerlere gelecektir. Bir döviz bu kadar yükselmişken uefadan gelecek gelir daha da değerli oldu gelde geçen sezon kaçan şampiyonluğa yanma şimdi.
 
20 tane resmi maç oynadık heralde ben daha bir tane rahat maçımızı görmedim nasıl olabilir böyle bir şey inanamıyorum açıkçası. Bir tane takıma ters gelirsin, kötü gününde yakalarsın mesela kayseri bizi rahat rahat yendi. İyi oynadığımız maçlar var ama rahat kazandığımız yok antep maçı geliyor 2 farkla kazandığımız Morutan 45 te müthiş golü olmasa o maçta çok sıkıntıya girecekti. Çok büyük sıkıntıları var şu takımın eğer UEFA'da gruptan çıkamazsak ki yenilirsek patlarız panayıra dönecek ortalık.
 
Aslında Fener maçında top içeri girse aynı olucakdı hatta fener maçında daha pozisyon verdik.

Diagne kendisini sahaya verse bu takımın net 1ci Forveti.

Özlemişim İmparator takımını Hocanın felsefesini izlemeye başladım şahsen 1996-2000 senelerini izleyen biri olarak.

Gedson ve Sağbek ile level yükselir Lazio ile oynıcagımız maçta kaybetmeyelim son 16 ya kalalım ben inanmiyorum. Takım daha net oturmuş olur Gedson sağbek ilede net yarı finali zorlarız
 
Fenerbahçe yenilgisi telafi edildi. Maçta baştan sona kadar çok iyiydik. Her şeyimizi verdik. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah son maçta da bir puanı alıp grubu lider bitiririz. Uzun zaman sonra kolay galibiyet görmüş olduk. Hocayı ve takımı kutluyorum. Umarım böyle devam ederiz.
 
Fb maçında Diagne ilk 11 başlasa, çok rahat kazanacaktık belki de.

Marsilya’da Cengiz hücum konusunda takımın en önemli kozu. Payet de olmayınca çok sıradan bir takıma dönüşüyorlar. Bizim takım da sezon başından beri en dominant oyununu oynadı.
 
Bu kadar önemli galibetten sonra anti terimcilerden gık yok Malatya maçında puan kaybedersek hemen hortlarsınız
 
Ya arkadaş dünkü Marsilya maçını izleyipte gururlanmayan,dün geceki o galibiyetten sonra Pfdk'nın bilinçli cezaları açıklamasına rağmen keyifli bir uyku uyumayan Galatasaraylı var mıdır ?

Biz her kazandığımız maçtan sonra gelip yorum mu atacağız ? Fatih Terim'i sevip sevmemekle takımı tebrik etmemek ne alaka yani ?

Sürekli insanları ayrıştırmayı bırakın.Futbol takımı maç kazanır,kaybetsek çok yorum gelirdi,basket takımı maç kazanır kaybetsek çok yorum gelirdi.Şu forumda 10 sene önce atılan yorumlara bile tepki gösterenler oldu.

Ne seviyesiz yorumlar bunlar.Hortlamak falan.Daha öncede sevimsiz yorumların vardı forumda.Artık ciddiye alıp kimse cevap vermeyecek tek başına takılacaksın forumda.
 
Bu kadar önemli galibetten sonra anti terimcilerden gık yok Malatya maçında puan kaybedersek hemen hortlarsınız
Dostum bende hocayı severim ancak sevmediğim yanları da var örneğin 2 sezondur oynattığı oyunu eleştiririm dünkü maçta çok iyiydik ancak ligde bu oyunu segileyemiyoruz.Halil ısrarı fener maçında yenilgi getirdi Diagne ile başlasak sonuç farklı olabilir di. Bir de dün taraftar her ne kadar tepki gösterse de Guendouzi bizim orta sahaya cuk oturacak bir oyuncu.
 
Ben ne fener yenilgisini halile ne de marsilya galibiyetini diagneye baglamam.
Nitekim halil ile avrupada kazanip, diagne ile turkiyede yenildik.
Bence eldeki forvetler ile tek forvetli sistem oynamak hatali. En az iki forvetli sistemi gelisitirmek gerekli. Olmadi ocakta al yazin gonder sistemi bizi bekler.
 
Fb maçı ile şu maç arasındaki tek fark bizimkilerin girdikleri pozisyonları atması. Hatta Marsilya FB'ye göre daha net pozisyonlar buldu. Fb maçı özelinde oynanan oyunu eleştirmek tabela yorumculuğundan başka bir şey değildi

Sezon başından beri BJK maçı hariç büyük maçları hep iyi oynuyoruz. Tek kötü oynadığımız maç BJK maçı ki orda da adamlar Ş.Ligi maçını bizden 2 gün önce ve içerde oynadılar. Biz ise Rusya'dan döndük ve fizik olarak derbide standardımızın altında kaldık. Orda bile penaltıyı atsak beraberliği alıp döneceğiz

Kısacası sıkıntı büyük maç performansımız değil de kapanan, oynatmak istemeyene Anadolu takımlarına karşı.
 

Üst