2021-2022 Hazırlık Dönemi

İlk çeyrek itibariyle savunmada 6 tane hatamızı saydım.3 tane peş peşe yediğimiz savunma zaafı ile yediğimiz kolay üçlükler ve 1 tane bomboş Tofaş'ın kaçırdığı üçlük.Berk'in maç başında elini kolunu sallayarak pota altına girip Cruz'a yaptığı asist.Sonuncusuda Sadığın son saniyede Berke'ye yaptıgı 3+1 lik faul.
 
Hakemler ne kadar meyilli hazırlık maçında teknik çalmaya.Daha maç başlayalı 2 dk olmuştu Ekrem Memnun'u uyarıyorlardı.Şimdide Kerry teknik aldı ve 3 ledi.Sadıkta iyi katkı veriyordu ama blok yapmak isteyip 3'ledi.
 
Hücumda pas alışverişini bırakmamak lazım.Dee Bost mesela hızlı hücumda Purcell'e atmadı top kaybı oldu.Purcell Ege bosken pas atmak yerine zorladı top kaybı oldu.

Tofaş'ı ise bu kadar rahat hücum ettirmemeliyiz.Cezayı kesebilecek,dış atış sokabilecek oyuncuları fazla.Sürekli aynı tipte sayılar yiyoruz.Dün yürümekte zorlanan Cruz'dan 13 sayı yedik devreye girerken.

Cruz + Elgin Cook + Zubcic 22 de 7 isabetle oynamış.Tofaşlılar bu kadar kaçırmasa kaç yerdik devrede ?
 
Sadık'ı yine çok beğendim, daha da iyi olacak inşallah. Bost ve Akoon yine zaman zaman raydan çıkıp saçmalamalara devam ediyorlar. Göksenin belki 99 kere yazdım ama 100.kere yazacağım; boşa maaş-masraf.
 
Dee Bost hakemin düdüğü çalmadan faul çalınır düşüncesiyle kendi yarı sahamızdan topu rakip sahaya doğru fırlattı.Ondan sonrada yavaş yavaş oyundan düştük fark 8 e cıkınca molaya gittik.

Göksenin karşında Berk kalıyor en azından sertlik göster bloğa çık faul çalınsın sorun değil.Muhsin bile gard gibi topu sektire sektire turnike atıyor rahatça.
 
Son çeyreğe neden bu 5 ile başladık anlayamadım.5 yerli ile oynayıp ızdırap çektik.

Sadık ve Rıdvan harici net beğendiğim yerli oyuncu yok.

Son 5dk ne olur bilmiyorum ama savunmaya bir çare bulmak lazım.Bu kadar kötü ve yumuşak savunma olmaz.
 
Galatasaray: Akoon Purcell 10 sayı (0/8 üçlük), 2 ribaund, 5 asist, Ege Arar 12 sayı, 9 ribaund, 1 asist, Kerry Blackshear 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, David Kravish 12 sayı, 4 ribaund
TOFAŞ: Berk Uğurlu 11 sayı 3 ribaund, 5 asist, Pako Cruz 24 sayı (4/8 üçlük), 6 ribaund, 5 asist, Muhsin Yaşar 13 sayı, 5 ribaund, 1 asist, Yiğit Arslan 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist
 

Üst