2021-2022 Hazırlık Dönemi

Maç içinde 2 kere çift haneli geriye düşmemize rağmen yine geri döndük, takım asla pes etmiyor bu çok güzel. Bu takıma muhakkak ve muhakkak 6. yabancı lazım ve bu yabancı oyuncu alan kaplayan ve pota altında iyi bir bitirici olmalı.
 
Güzel sinyaller veriyor takım ama hazırlık maçları çok ölçü olmaz. Ligde bizden iyi durumda 6-7 takım var ve onlara karşı neler yapabileceğiz göreceğiz.
 
Güzel sinyaller veriyor takım ama hazırlık maçları çok ölçü olmaz. Ligde bizden iyi durumda 6-7 takım var ve onlara karşı neler yapabileceğiz göreceğiz.
Ligde daha iyi takımlar var tabi ama biz de hazırlık maçlarından daha iyi durumda olacağız ve ciddiye alacağız maçları. Bu maçlarda hoca fakrlı şeyler denedi ama maçı kazanmak istediğinde de kazandı farklı skorlara rağmen.
 
41-54'te hoca Eray'a epey yoğun bi konuşma yaptı burası galatasarayla başlayan, akabinde Eray da şutu soktu ilginç bir andı. Genel olarak iyi oynamadık bence ama belli bölümler hariç bence savunmada çok iyiydik. Hücumda yerleşme problemi yaşıyoruz genel olarak.

Yine 41-54'te Bost da molada takıma konuşma yaptı ki bence bu da güzel bi andı takım adına. Genel olarak iyi oynamadık bence üst üste sakatlıklar olunca da maçı uzatmadılar hatta oyuncular da şaşırdı. Belli şeylerin oturması güzel ama daha yolumuz var.

Organizasyon bağlamında katetmemiz gereken çok yol var çünkü bir türlü top sağlıklı dönmüyor. Bu da şut yüzdesine yansıyor tabi.A536D2AC-84B2-4A3D-9DF9-CF2DF960EDDA.jpeg
 
Şu ana kadar beni olumlu anlamda şaşırtan isim Sadık, olumsuz anlamda şaşırtan isim ise Bost oldu. Sadık'ın performansı 6. yabancı tercihi açısından çok önemli. Hem 4'ü hem 5'i oynayabiliyor. Net katkı veren bir oyuncu haline dönüşürse 6. yabancı tercihinin 4.5 yerine 3.5'tan yana kullanılması bana daha mantıklı gelir.

Mesela adı bir ara bizimle geçen Dalton takımın düşük şut yüzdesine ilaç gibi gelir. Ayrıca Dalton'u 3, Purcell'i 2 numaraya kaydırdığımızda rakibe rebound bırakmayız

Bost ise Monaco'da çok daha derli topluydu. Burdaysa zaman zaman çaylak tercihlerinde bulunuyor. Tabi Monaco'da R.Gray ve M.Knight gibi 2 guard ile birlikte oynuyordu. Burada hazırlık maçları itibarıyla neredeyse topa tek yön verici kendisi. Belki de topu fazla domine etmesi zaman zaman saçmalamasına sebep oluyor. Melo gelince daha fazla pozisyonları seçmeye başlayabilir
 
Antep dün maçın genelinde çok iyi maç çıkardı.Çok mücadeleci bir takım.Son çeyrek Tofaş biraz sertlik gösterdi,önce üst üste 3 tane 3 lük atınca ve Antep yarı sahayı geçerken 3 tane top çalıp basketi bulunca fark erimiş oldu.

Alpha Kaba'yı savunmakta çok zorlandılar.Jeremy Simmons'ın üzerinden defalarca smaç basıp durdu.Antep hücumlarında Tofaş sık sık perdeye takılıp boş atış imkanı verdi.Cruz hiç güven vermiyor.

Dün ayrıca koç Hakan Demir fark 13 iken ve Antep 2 atıs kullanacakken 2 teknik faul alıp kendini attırdı.

Şu ana dek hazırlık maçlarında Antep ve Bahçeşehir'i çok beğendim ben.
 
Fb de yerli rotasyonu kötü gözüktü telekom çok kötü halde olmasına rağmen sayı atamadılar hazırlık maçı sonuçta bence eurolig için bu kötüye işaret izleyebildigim diğer eurolig takımları da kötü halde onların şansı bu bence yine bir şekilde playoff yapacaklar gibi
 

Üst