2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ndour bizim eski sevdamız aslında. 15-16 sezonunda da çokça burada yazılıp, çizilip, istenmiş biriydi. O zamanlar zannediyorsam Valencia'da forma giyiyordu. Oldukça atlet ve iyi bir oyuncudur kendisi. Umarım eksiğimizi kapatıp puzzleı tamamlar.
Bu arada Ekrem hocanın ilk tercihinin kısa olmasına da anlam veremedim ? Neyin kısasını istiyor ki ? Zaten takımı uçuran kısalar, şişmiş o bölge. Eksik olan net bir atlet uzundu.
 
Bence önemli bir ekleme yapıldı takıma. Şu anda geriye kalan sorun elimizde topu kontrollü olarak elinde tutup kriz anlarında takımın dağılmasının önüne geçebilecek bir kısa oyuncu. Elimizdeki kısalar önemli birer hücumcular ama hepsi kontrolü kaybetmeye çok müsaitler. Fenerbahçe ve tarihi Daçka maçlarında nasıl bir anda dağıldığımızı gördük...
 
Uzun süredir oyuncu aranıyordu. Görüşülenlerden biri de Johnny Hamilton'du ama profil olarak daha 4-5 oynayabilecek birinde karar kalındı. Hocanın ilk tercihi kısa oyuncuydu aslında ama ay ortasında Ndour kontratını fesh edince şans oldu bize. Elemenin iki maçında oynayamayacak. fiziken bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Hayırlısı olsun.
Ndour iyi oyuncu mutlaka takıma katkısı olacaktır ama ben Johnny Hamilton'u tercih ederdim. Kısa konusunuda mantıklı buldum. Bir yaratıcı daha eklemesi iyi olacaktır.
 
Kendisinin kalitesinden bağımsız olarak Ndour'un tam ihtiyacımız olan profil olduğunu düşünmesem de, en azından bir personel eklenmiş olması kadroya gayet güzel ve sağlıklı. Şimdi hem lig hem Avrupa yarı finali daha gerçekçi bir hedef, umarım ulaşabiliriz bu hedeflerimize.
 
Ndour profil olarak ihtiyaçımız olan oyuncu mu bence değil çünkü bana göre en büyük sorunumuz ribaund Ndour da öyle hermaç 7-8 tane çekebilecek bir oyuncu değil. Yine çember savunuculuğuda üst seviye değil ama bir uzun oyuncunun daha olması her türlü bize katkı verir. Hücum kısmında bir uzuna göre gayet yetenekli özellikle şuan ki uzunlarımızda olmayan ikili oyun sonrası çembere çakılması iyidir.
 
Ndour hayırlı olsun,son durumunu bilmiyorum.Beşiktaş-Rytas maçları olmuştu onlarıda izlememiştim,keyifsiz maç olur diye.Beklenen katkıyı alırsak çok iyi olur.

 
Oyuncuyu tanımıyorum ama Dee Bost yokken zaman zaman tıkandığımız düşünüldüğünde, özellikle Şampiyonlar Ligi için mantıklı duruyor.
 
Sadece istatistiklerine baktım, asist ortalaması yüksek bir oyuncu. Özellikle son maçlarda baya yüksek. Ribaund ve skor kısmında da var. Bost'un bir cosplayini alma düşüncesindeyiz sanırım backup için. İzlanda Milli Takımı'nda da oynuyor diye gördüm.
 

Üst