2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Melo'nun da ciddi bir grafiği var bu arada son 1-2 aydır. Kötü olduğu zamanlardan sonra ciddi anlamda düzelme gösterdi. Maça daha fazla odaklanıp kafaya takıyor ve bu da bitirişlerine yansıyor dribblinglerde.
 
Ege Arar yeteneksizinin gelecek sezon hiçbir şekilde takımda yeri olmadığını düşünüyorum. Yerli pivot olarak Samet Geyik'i alamayacaksak Sadık'ı aldığımız gibi Beşiktaş'tan Furkan Haltalı'yı da alabiliriz. Daha 2 ay önce 19 yaşına bastı ve son dönemde performansı giderek artıyor. Göz ardı edemeyiz.
 
Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Grubundaki rakiplerimizden JDA Dijon, TBL ekiplerinden Final Spor'un oyun kurucusu Terrell Gomez'i kadrosuna kattı.

=)sadece gülüyorum
 
Erteleme maçlarında oynamayacak. TOP16'nın yarısına geldik. Yapmış olmak için yapın valla. Geçen sene de sakatlıktan dolayı sezonu kapatmıştı.
 
Bu sezon değil ama geçen sene bize karşı izlemiştim, bi ara da bizimle yazılmıştı ama kulübü bırakmamıştı. Sağlıklı hali faydalı olurdu ama şu an durumu ne bilemiyorum
 
Tam bir Mahmuti transferi olmuş. Ball handling konusunda gayet iyi duruyor, ikili oyun becerisi ve pozisyonuna göre oversized oluşu iyi ama savunması nasıldır bilemiyorum. Ayrıca sakatlık olayı da işin içine girince insanın zihninde çok fazla soru işareti beliriyor.
 
Son düzenleme:
Galatasaray 91-81 Bahçeşehir Koleji


Maurice Ndour 17S, 5R, 1A, 1TÇ
Vasilije Pušica 17S, 4A, 4R
Melo Trimble 15S, 5R, 6A, 2TÇ
Kerry Blackshear 10S, 6R, 1A, 1TÇ
Canberk Kuş 10S, 4R, 2A
Göksenin Köksal 8S, 2R, 2A, 1TÇ
David Kravish 8S, 9R, 2A
Ege Arar 6S, 2R, 2A
Ege Tan Yıldızoğlu 3R, 2A
 
Asıl eksiklik yerli sağlam bir guard dackada doğuş ve sinan, bahçeşehirde kartal ve muhammed, tofasta berkay ve yiğit, bizdeyse eray ve ball handingi sıkıntılı göksenin
 
Gelecek sezona bir kadro yapalim bu sezonu bu aksam kapadik :) Sonucta fantezi degil mi yazalim o kadar da :)
Troy Caupain/Can Korkmaz/Eray
Melo/Muhammed Baygul
Hollis Jefferson/Tolga Gecim
Kerry/Sadik
Alpha Kaba/Muhsin
6. yabanci olarak Dedric Lawson :)
 
Son düzenleme:

Üst