2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Fb bu bitik yerli rotasyonuna Yiğit’i düşünebilir mi ? Melih’ten de eskisi gibi katkı alamadıkları düşünülünce.

Bence düşünebilirler, yani durum iyi değilse o konuda mutlaka bi teklif almıştır gibi algıladım ben. Sene içi birkaç muhabbet duydum bu konuyla ilgili ciddi görünüyor anlaşılan. Geçen seneyi çok kötü geçirdi ama yine de ihtiyacımız var ama giderse de bence yeri doldurulmaz oyuncu değil tabi kalmasını isterim.
 
Yiğit çok daha iyi bir organizasyondan çok daha iyi bir teklif aldıysa gidebilir ama sanmıyorum.Özellikle geçen sezonki performansından sonra.Ama biz Gökseninle imzalayıp kendisiyle imzalamıyorsak ki böyle olduğunu düşünüyorum bu yöneticilerle bir kez daha yazıklar olsun.Kaldı 18 gün.
 
Fb, Berkan Durmaz'la anlaşmış. Yiğit'le de anlaştılarsa en fazla 1-2 güne kokusu çıkar. Fb'nin bu tarz bir transferi yapması çok uzun sürmez. Ayrıca ellerinde Melih ve Biberovic varken Yiğit'le ilgileneceklerini sanmıyorum.

Bu arada Berkay Candan boşa çıkacaktır. Alabiliriz

Blackmon'u çok beğeniyorum, Euroleague yaparsa şaşırmam. Tam Asvel'lik oyuncu
 
Canberk Caner yerinedir muhtemelen ama daha iddialı bir kanat oyuncusunu beklerdim beklentimin altında kaldı bu anlamda Okben varken Canberk niye anlamadım.

Ege faydalı olur mücadele eden temastan kaçmayan ribaund alan bir uzun bunu özellikle yazdım bir ara 3 siyahi uzun da bunları yapamıyordu. Ege nin şutunun hiç olmaması sıkıntı 5 gibi oynatiliyordu bu yüzden. Orta mesafesi de yok. Ege, Berke yerine mi geldi yoksa Ayberk yerine mi bilmiyoruz herhalde. Berke kalırsa başka yerli uzun alınmaz herhalde. Egemen Güven 'i de alabilirdik.

Göksenin ve Ege imzaları bir plana mı bağlı yoksa Galatasaray altyapısından cıkmış olmaları nedenli mi ? Sirada Muhammed Baygül mu var acaba? Öyle yada böyle faydalı olabilecek oyuncular. Oncelikle Canberk yerine daha önemli rol alabilecek yerliler kapılmadan anlaşmak önemli Can Korkmaz deniyordu ne oldu acaba?
 
Son düzenleme:
James Blackmon eğer 2 combo guard alınacaksa bu oyunculardan biri için, iyi bir tercih olurdu tabi maaşı makul olabilecekse.

P.Jackson yada Crawford yerine Blackmon i tercih ederdim benzer maliyette.
 
Son düzenleme:
Yiğit iyi bir sezon geçirmedi fener pek gerçekçi gelmedi ama tofaş telekom bahçeşehir karşıyaka teklif verdiyse sıcak bakması yadırgamaz.

Şu an şubede kim neye göre karar veriyor transferlerde? Yiğit yerine Can, Ismet Akpınar Muhammed Baygül vb. bir yerlinin maliyeti Yiğit' in talebinin üstünde olacaktır muhtemelen. Vasat altı yerlilerle 12-13 kisilik bir kadro kurulmaz umarım.
 
Son düzenleme:
Can Telekom'da kalacakmış. Bu durumda yerli guard için piyasa iyice daraldı. İsmet pahalı kaçar, Berk'in kontratı ne durumda bilmiyorum. Rıdvan geçen seneyi neredeyse boş geçirdi. Can Öğüt boştaysa düşünülebilir
'
 
Can kalıyormuş Telekom'da. Nasıl döneceği önemli ama ben Mert Akay'ı düşünürdüm ilk etapta. Yiğit'in de ayrılması kalite olarak bi boşluk yaratacak illa ki. Oraya da bakmak lazım.
 
Can Korkmaz'ı kaçırmak kötü oldu. Kenan - Kartal - Mert üçgeninden tercihim, yabancı bütçesini daha iyi kullanma adına Mert olur. Muhakkak bir tane düşük bütçeli James Anderson almak lazım. Kısaların topa baskısı ve ribaund katkısı günümüz basketbolunda hele ki Avrupa kupası maçlarında çok kritik. Yaza yaza aldıracağım o düşük bütçeli all-arround kanat adamını 😂:D
 

Üst