2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Allah şubeyi Eşref Hamamcıoğlu zihniyetinden korusun. 13.5 milyon TL erkek takımı bütçesi açıkladı. Burada seçimde oy kullanacak arkadaşlar varsa, şubenin selameti için bu rakamları göz önünde bulundurmasını rica ediyorum. Bir de şube kapatmayacağız diyerek aklınca mevcut yönetime laf soktu. Eğer bütçe 13.5 milyon TL olursa kötü günler geride kalır, sırada daha kötü günler olur.
 

Galatasaray, geçen sezon takımdan ayrılan Ege Arar ve Can Korkmaz'ı geri döndürmeye çalışıyor.
Galatasaray altyapısindan yetişen Ege Arar bu sezon PETKİM'de 7.8 sayı, 5.6 ribaund, 1.6 asist ortalaması tutturdu. Can Korkmaz ise Türk Telekom'da 7.0 sayı (yüzde 44 üçlük), 1.7 ribaund, 3.1 asist ortalamalarıyla oynadı.
 
Ege fena olmaz ama iyi kötü şut tehditi olan bir uzun daha iyi olur ribaund alıp temastan kaçınmaması öncelik tabi.
Egemen Güven bu açıdan daha mantıklı geliyor bana.
Metin Türen bu konularda biraz daha kaçak oynuyor. Son tercihim olurdu bu yüzden.
Mert Celep'in atletizmi ve şutu iyi.
Metin ve Egemen piyasası maaş talepleri geçmişe göre düşmüş oyuncular olması lazım, Mert ve Ege zaten daha düşük ücrete oynuyordur diğer iki isme göre.
Can'ın Telekomla sözleşmesi bittiyse umarım anlaşılır.
 
Son düzenleme:
Dün Karşıyaka'ya fb maçında ekmek banarak izledim ya şöyle mücadele eden atletik sert mücadeleci takım istiyorum
 
Bu arada NEF'in açıkladı sponsorluk desteği galiba 3 Milyon € ( kaynak Twitter'da takip ettiğim birisi sohbette anlatmıştı bu kişinin kuruldan falan tanıdıkları var ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilmiyorum onun yalancısıyım )
Sadece erkek basketbola mı bilmiyorum ama eğer böyle birşey olursa sadece erkek basketbol bütçesi çok rahat 5-5.5 milyon $ bandında olur
 
Metin Öztürk, sezon başında mevcut yönetimin Doğa Sigorta ile yolları "daha yüksek ücret veren sponsor bulduk" diyerek ayırdığını açıklamış. Mevcut Başkan bir de sponsor yok yazıklar olsun dedi. Mustafa Cengiz ve yönetimi ile ilgili ne desek boş arkadaşlar. Allah beterinden ( 1.5 milyon euro Eşref Hamamcıoğlu'ndan ) korusun ne diyeyim.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20210526_214617.jpg
    Screenshot_20210526_214617.jpg
    83.6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı geçen sezon Aliağa Petkimspor forması giyen eski oyuncusu Ege Arar ve Canberk Kuş ile anlaşmaya vardı.

(Levent Yavuz - Sports TV)

Böyle bir haber gördüm. Canberk Kuş’u hiç izlemedim. Ege tekrar gelirse az çok vereceği katkı belli. Oyununu olumlu yönde geliştiremedi. Rotasyonda en azından belli bir katkı verebilir.
 
Ege Ayberkten daha çok katkı verecektir.Canberke çok şaşırdım.Kendisi için fakir Furkan Korkmaz ı diyebiliriz.Sevindim bu transfere.
 
Dorukhan'ı da isterdim geçen sene ilgimiz olmuştu ama alamadık bence iyi şutör Caner'in yerine alınırdı. Ege ile sezon devam ederken anlaşmıştık zaten. Hayırlı olsun tekrar.
 
Dorukhan'ı da isterdim geçen sene ilgimiz olmuştu ama alamadık bence iyi şutör Caner'in yerine alınırdı. Ege ile sezon devam ederken anlaşmıştık zaten. Hayırlı olsun tekrar.
Katılıyorum Caner'in yerine Dorukhan ya da Erolcan olabilir, en azından belli bir katkı verebilecek oyuncular.
Ege-Berke-Saadettin oldu. Yabancı bir oyuncuyla 5 numara rotasyonunu tamamlayacağız anlaşılan.
 
Ege’yi herkes biliyor o yüzden hakkında çok analiz yapmaya gerek yok.Canberk için 1-2 cümle söylemek istiyorum.NCAA geçmişi olan bir oyuncu.Kısa forvet pozisyonunda atletizmi ve zaman zaman şutuyla ön plana çıkıyor.Okben gelene kadar Petkim’de ciddi süreler alıyordu fakat daha sonra azaldı.Benim sevindiğim bir transfer oldu özellikle Caner yerine geldiyse.
 

Üst