Yazık. Rezil olduk iyice.
Mücadele etmek böyle olmuyor maalesef. Yeterli değil. Basit basit hatalar. Şuursuz hücumlar. Akıl dolu bir hareket yok. Garibim Tina kendi gayretiyle birşeyler yapacak diye bekliyoruz. Kadın Takımı tarihinin en kötü kadrosu değil zira ligde çok kuvvetli değil. Ona rağmen benchte oturan yeni gelen hanımefendiler dahil kimse nerede olduğunun farkında değil. Ezik büzük bir takım. Sağa sola koşturmak mücadele etmek olmuyor. Geçmiş yönetim yapacağını yapmış gider ayak alınabilecek birkaç oyuncu almış. Yeni yönetim üstüne ne koydu?Kızlara haksızlık yapmasak mı , Anete nin sakatlığı üstüne Riquana nin sakatlığı , buna rağmen son saniye ye kadar mücadele ettiler bence, emeklerine sağlık
Futbol takımımızla mukayese etsek bu kızları omuzlarda taşımak gerekir
En başta da Burak Elmas a yazıklar olsun. Liseli oylarına kadın Basketbolunu satmış!
Işıl neden menajer olsun? Çıkıp takır takır oynar. Henüz 1 sene önce Sırbistan a karşı oynanan Milli maçta herkesi ipe dizmedi mi? Sakatlık olabilir ama her sakatlığından daha iyi döndü. Yaş desen kendine iyi baktığı için yaşı rakamların gerisinde ve daha genç kas yapısı vardır kesin. Ayrıca aklı var. Şimdiki takımın beyni yok. Yürüyerek geçer gider hepsini. Tina takımın en iyi oyuncusu ve kullandığı top sayısına bakın! Yazık , en çok topu kullanması gerekeni topla buluşturamıyoruz. Keşke Işıl Tina Anet Tilbe ve Bria gibi bir beşimiz olsaydı. Evet kadro takviyesi önemli ama oyuncuların mücadelesi yetersiz. Aman yorulduk aman sakatlanmayalım. Işıl senelerce her maç 38 dakika maç oynadı. Doğru mu bu şekil? değil , sakatladı mı GS için kaç kere , evet! Ama sizin daha 1. 2. Sezonunuz yahu. Biraz kaldırın totoları , noluyoruz? Ha kapasitemiz bu diyorsanız o zaman güle güle! Kimseyi boşuna oyalamayın!Işıl falan gelip direkt menajer olarak başlamalı. Yoksa bu rezik yönetim ve kazma idarecilerle gerçekten küme düşebiliriz yakın gelecekte.
keşke olsa , Chealse gittiğinde de adı geçmiş idi.Şöyle bir haber girilmiş, doğru mudur acaba?
Hadi inşaAllah .Bu sayfada şimdi paylaştı, artık resmileşmesini bekliyorum. Umarım buradan dönmez. Hayırlı olsun.
Bu twitterda yazılmıştı ama inanmamıştım doğruymuş demek. Yazık!!Kelsey Plum ile önceden ilgilendik ama Pelin Bilgiç istemediği için vazgeçildi maalesef. Bu sefer kaptandan izin çıkarsa belki alırız.
Saygılar.