2021-2022 Türkiye Süper Ligi

Galiba gelecek 10 yıl içinde akla gelebilecek herşey değişecek,sindire sindire,yavaş yavaş

Güç denilen şey nasıl elde ediliyor ? Kim veriyor veya ne veriyor gücü ? Şu Dünya'da bizim bilmediğimiz ve belki hiç bilemeyeceğimiz ne gizemli şeyler yaşanıyordur ...

Ne mutlu masum olanlara,ne mutlu masum kalanlara ..
 
Ceyhun Gülselam Alanyadan ayrilmis...Orta saha icin alternatif olabilir.
Taylan...Aytac...Ceyhun ile guzel olur yerli rotasyonu... 2tanede yabanci Ömer ara sira oraya eklenmesi ile 6 kisi olur orada
 
Aziz Yıldırım: “İrfan için GS 4.5M teklif etti, Ali Koç’u kandırıp 11M’ye İrfan’ı FB’ye verdiler.”
“Madem borç çok diyorsun 52 tane oyuncu almışsın. Bu kadar düşük profilli adam alacağına 10 tane sağlam adam alsaydın”
“Ben sokakta büyüdüm, sen pamuklar içinde yetiştin”
 
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira reis oldu. Ben başarılı olacağını düşünüyorum kesinlikle. En azından şu 3 yıldır başıbozuk kafası kopuk tavuk gibi olan Fenerbahçe futbol takımını bir hizaya getirecektir. İlk 3 yaparlar benim tahminim. Açıkçası başarılı olmasını da istiyorum. Son 5 yıldır FB-GS rekabeti öldü bitti. Derbiler bile 1 gram zevk vermiyor. Bir rekabet - kapışma olsun artık. Alanya, Hatay, Başakşehir, Beşiktaş.. Bunlar kimdir, yazık günah.

Ancak mesele bu değil. Ali Koç çok ağır bir yalancı olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdi. Ali Koç gibi bir ismin Fenerbahçe'yi dolandırıp kandırdığı yerde bence biz de herkese direkt güvenip göklere çıkarmayalım. Bu yaşanan olaylar herkese ibrettir.
 
Ali Koç parasıyla dalga geçiyor taraftarla.

İlginç olanda Ajans sporun haberine göre, 2016'da görevine son verilen Vitor Pereira, Fenerbahçe aleyhine 4.6 milyon euroluk dava açmıştı.Ali Koç, başkanlığının ilk günlerinde bu dosyayla karşılaşmıştı.
FIFA, Fenerbahçe'nin Pereira'ya 1.9 milyon euro tazminat ödemesine karar vermişti. Acaip vizyon gerçekten de😀
 
Dün akşam saatlerinde çok önemli bir bildiri yayınlandı ama kimse paylaşmamış burada. Kulüpler birliği belki de ilk kez mantıklı bir ortak hareketle federasyona rest çekti. Ve hatta bu saçma kuralların devamı halinde ligden çekilebileceklerini dahi kart olarak oynadı.
 

Üst