2021-2022 Türkiye Süper Ligi

38 haftalık ligde 34-37. haftalar arası kesinlikle bir derbi denk gelir, ve bu derbi her ne hikmetse şampiyonluğun en güçlü iki adayı arasında oynanır.
 
Rıdvan denen sinsi Galatasaray düşmanı TRT'ye geçmiş ve yılda bir milyon dolar kazanacakmış. Bu para bizim cebimizden çıkıyor allah belanızı versin!!!
 
Abi oraya gelene kadar kimlere kimlere maaşlar yatıyor... Balık baştan kokunca, koku her yanı kaplıyor maalesef. Bizim Rıdvan'lık veya başka bir kurumluk işimiz de yok şu an zaten. Ortada sıfır düşman olsa bile bu takımdan bir yol olmaz.
 
Beşiktaş tempolu, dinamik futbolla canavar gibi oynayıp Rize'yi 3'leyerek başladı lige. Hem fiziksel olarak hem de teknik taktik olarak çok iyiydiler. Ki bu takıma Teixeira ve etkili bir forvet daha eklenecek. Biz böyle bir futbol görebilecek miyiz, sanmıyorum pek. Hem fizik hem de taktik olayı bizim takıma çok uzak, müsebbibi de malum. Ayrıca iki takım aleyhine de verilmeyen net kırmızı yahut ikince sarılar vardı.
 
BJK'nin taktik olarak ortaya ekstra bir şey koyduğunu düşünmüyorum. Fizik olarak iyi durumdalar. Önde baskıyla topu kazanıp yaratıcı ayaklarıyla sonuca gitmeye çalışıyorlar

Onlar için kritik nokta takıma Teixeria ve Batshuayi girdiğinde şuan ki ön alan baskısını sürdürüp sürdüremeyecekleri. Baskı gücünü korumayı başarırlarsa kolay yenilmezler
 
Son düzenleme:
Bu sabah lig özetlerini gördüm tvde. Yani 3-4 tane maç izleyebildim, istisnasız hepsinde inanılmaz skandal hatalar var. Kayseri’nin alakasız, olmayan penaltısı, Fener aleyhinde verilmeyen penaltı, Trabzon maçındaki olmayan ofsayt verilmesi vs. Her yıl yazıyorum biliyorsunuz artık, bu yıl da hakemler her takımın maçında komedi kararlar veriyor.
 
Trabzon bir noktaya kadar gidebilir bence Apo Hunter bu sefer seyircisi olsada yine kaldıramaz şampiyonluk baskısını. Trabzon şampiyonluk hakkını başakşehir ile kapıştığı sene kaybetti.Bundan sonra hem biz fb şampiyonluğa aç takımlar olacağız işleri zor. Beşiktaş benim net favorim hem alışkanlığı olan takım hem de güçlü bir kadroları var. Mert hamlesi de çok ses getirmesede bence önemli bir hamle.İki stoperininde zaten ayağı kötü Ersinin de iyi değil o yüzden önemli bir hamle. İki seneye feda yaparlar yine o ayrı.
 
Bunları üst üste koyup oturtacaksın sahada. Sezon sonunda da şampiyonluk kutlamasıyla herkese giydireceksin. Rize’yle de düşmansın adamlar sana 4 sallıyor maçta. Karaktersizlerin yaptığı açıklamaya bak.
 

Üst