2021-2022 Türkiye Süper Ligi

Antalyaspor-Rizespor maçının son bölümleri çok garip geçti.2-1 iken Rizespor kalecisi tarafından Wright engellendi ve Antalyaspor'un net penaltısı verilmedi, ardından Rize lehine saçma bir penaltı verildi 2-2 oldu. Son dk içerisinde bu kez Antalyaspor korner kullanırken enteresan bir penaltı çalındı ve 3-2 bitti.

Çok garip cidden. Hakem hataları her maçta oluyor da, bir maçta bu kadar hakem hatası olacak iş değil.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Adana demir ve Antalya maçlarında Fener aleyhine net iki penaltı verilmedi ikisini de kazanamıyorlardı. Dün de Gümrük'ün penaltısı verilmedi. Lig Fbjk'ye yapılan hakem kıyakları ile başlarken bizim lehimize olan pozisyonlar verilmiyor. Şikeciler iş başında.
 
Beşiktaş Pjanic'i getirmiş. Lig için 1 tık fazla gibi oldu kadroları. Gedson'la falan uğraşmazlar gibi daha. Sergen hoca bu yıl da vurup giderse daha da kimse engel olamaz. Fener yine saçma sapan isimler getiriyor ama Pereira işini biliyor sahada. Mutlaka verim alacaktır kendi sisteminde.
 
Beşiktaş Pjanic'i getirmiş. Lig için 1 tık fazla gibi oldu kadroları. Gedson'la falan uğraşmazlar gibi daha. Sergen hoca bu yıl da vurup giderse daha da kimse engel olamaz. Fener yine saçma sapan isimler getiriyor ama Pereira işini biliyor sahada. Mutlaka verim alacaktır kendi sisteminde.
11 yabancı mı oynayacaklar ligde :)
 
Önce başkanları limit için ağladı Avrupa gelirlerinin 3te 1 limite dahil edilirken, onlar ağlayınca 3te 2 ye çıktı.
Sonra hocaları yabancı konusunda söylemlerde bulundu. Sanırım 8+3 de kalkacak.
Bu yüzden çok sıkıntı değil bu kadar yabancı almaları.

Fb'nin aldığı Berisha çok iyi oyuncu. Şaşırdım.

Bu sene lig çok daha zor olacak. Her anlamda!
 
11 yabancı oynamayacaklar tabii de, kadro olarak çok önemli isimlere sahip oldular. Hem defans hem orta saha hem de hücum hattında kalite yakaladılar. Zaten kadrodaki oyunculardan maksimum verim almayı başardıkları için daha da güçlendikleri kesin.
Her takım yabancı sınırından bu kadar şikayetçiyse bi hamle yapılmalı artık. Geçen ay kulüpler ortak bildiri yayınlamışlardı. Cahiliye devrini yaşamaya gerek yok, sıkıldık artık.
 
Berisha'yı sezon sonu göndermeye çalışır şikeciler. İş yapmaz. Pjanic iyi transfer.

Gedson'u acil çözmemiz lazım.
 
Şaka gibi,Beşiktaş 3-0 önde olduğu halde 3-3 berabere kaldı.Demekki neymiş,2 farklı önde olmak yeterli olmadığı gibi 3 farklı önde olmakta yeterli olmayabiliyormuş.

Bjk'ın son dk yediği golde yenmez yani.Adamlar topu üfleye üfleye soktular kaleye.Anadolu takımları bundan sonra umarım yumurta kapıya dayanmadan top oynamaya başlarlar.
 
Maçı izlemedim ama geçen Antalya maçında ilk yarıda Antalya 2-0 öndeydi. herkes BJK'ye sallıyordu. İkinci yarı çıkıp 3 gol attı BJK Sergen Yalçını göklere çıkardılar.

Bu maçta 3-0 öne geçmişler. Bu sefer de 3-3 tam tersi şekilde ADS yakalamış. bu sefer de yerin dibine sokarlar Sergeni herhalde.

Yani çok erken konuşmamak lazım herşey olabiliyor demek ki.
 
Son düzenleme:
Net penaltı. Kim bile farkındaydı surat ifadesinden çok belliydi. Böyle pozisyonlara çalmayarak ve incelemeyerek gölge düşürüyorlar maçlara. Oysa ki sezonun en iyi futbolunu oynamıştık.
 
Tt olduktan sonra baktım,Kim'in pozisyonuna inceleme nasıl gelmez ? İnsanlar hiçbir hakeme tabikide güvenemiyor böyle olunca.

Ya hakemler futbol kurallarına yeteri kadar hakim değiller,ya da kurallara hakimler fakat pozisyon yorumlama becerileri zayıf.
 

Üst