2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Markel Starks basketbol oynamayı bilmiyor gibi davranıyor.Baskılı savunma yok ve 3dk'da 3 top kaybı,az önce gene top kaybı yapıyordu.Saçma saçma işler yapıyor.Git bir tane orta mesafe dene bu kadar mı özgüvensizsin ? John Roberson'ı arkasına alıyor garip garip şeyler yapmaya kalkıyor.
 
Son düzenleme:
Markel Starks basketbol oynamayı bilmiyor gibi davranıyor.Baskılı savunma yok ve 3dk'da 3 top kaybı,az önce gene top kaybı yapıyordu.Saçma saçma işler yapıyor.Git bir tane orta mesafe dene bu kadar mı özgüvensizsin ? John Roberson'ı arkasına alıyor garip garip şeyler yapmaya kalkıyor.

Topla ilişkisi ne kadar azalırsa o kadar faydalı oluyor.Pozisyon geldiğinde 3 tane 3'lük yolladı.Top getiren olduğunda veya top elinde fazla kaldığında direkt saçmalıyor.
 
0.3 var adamlar topu oyuna sokup basketi buluyor.

Bakıyorsun 0.0 ken top adamın elinde hala.Hakemler ne işe yararsınız ya.Durdurup izleyin insanı basketboldan soğutuyorsunuz.
 
Bahçeşehir'in 14 dkda 10 top kaybı var.Öyle böyle top kayıpları değil üstelik.Yiğit yarı sahada Crawford'a elden veriyor,Muhammed topu getirirken top ayagına çarpıyor topu göremiyor sonra.

Perde yaparken sürekli hücum faul yapmaları.Ders niteliginde yapılan top kayıpları.
 
Gist'in basit top kaybı sonrası Boutsiele'nin basit teknik faulü.

Erhan Ernak mola alıyor fakat oyuna tek etkisi sürekli oyuncu değiştirmek oluyor.Erhan Ernağın takıma etkisi yok denecek kadar az.

Özhan hocaya ise umarım önümüzdeki sezon bir tık üstü seviye takımlardan teklif gelir.En azından 8'i zorlayacak takımlardan.
 
Az önce Crawford son saniye önünde hem Berkay hem Kartal varken ikisinin üstünden 3'lük yolladı.

Crawford topu aldığı zaman çok hareketli oynuyor,yerinde durmuyor.Bence bu kendisine,oyununaciddi avantaj sağlıyor.
 
Bahçeşehir'în sorunu hem kötü koç,hemde sezona sakatlıklarla başlanınca alınan işe yaramaz Kasey Shepherd ile Gist'in takımda oluşu.

Boutsielle'i severim eleştirim kesinlikle ona değil ama o da ağır oyuncu olunca 3 tane oyuncun seni ciddi şekilde düşürmüş oluyor.
 
Bir tarafta Özhan hoca son 24 sn için mola alıp Crawford ile topu getirip fake şekilde içeri drive edip köşede Can Mutaf'a bomboş pozisyon yaratıp sayı buluyor.Diğer tarafta son 2 sn için Blazic'i oyuna alan ve Boutsielle ile airball atan Erhan Ernak.
 
Yahu elinde sürekli + yazmış Jaka Blazic var ne yapıyorsun sen ya ? Yiğit topu elinde 20 sn tutup köşede savunmacısı olan Gist'e veriyor topu Gist panikle çemberi bile göremiyor.

Ardından Yiğit uzaklardan el üst şut deniyor yine Blazic'i almıyorsun.

Muhammed el üstü airballar atıyor yine almıyorsun.

Gördüğüm en kötü koçsun bu ligdeki.
 
Geçen sene Bursa'nın yaptığını Telekom yapacak heralde. Telekom köklü kulüp gerçi de yıllardır para harcayıp saçma sapan sezonlar geçiriyorlardı bu başlangıç baya etkileyici.Eurocup'ta bir 4 eklemesi ile favori duruma bile geçebilirler.
 
Piyasada verimli olabilecek bütün yerlileri hedef takımlardan biz harici herkes kapıyor. fenerbahçe'nin ise yenilmesine şaşırmadım çünkü wilbekin ve calathes yoktu. bir de telekom kısalarından ciddi verim alınca maçı aldılar götürdüler. hatta telekom frene basmasa 15 farklarda bitecek bir maçtı.
 

Üst