2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Sezon başında Ercan Osmani'de boştaydı onu da alabilirdik.

Ercan Osmani 6 Haziran'da yabancı statüsüyle Daçka'ya transfer oldu. 6 Ağustos'da da sürpriz bir şekilde milli takıma dahil edildi ve yerli oyuncu durumuna geçti. Eğer çok daha önceden yerli olsaydı bende takıma gelmesini isterdim ama Osmani gibi ortalama bir uzun için yabancı kontejyanı kullanılmasını istemezdim.
 
Errick mccollum yaşlandı iş yapmaz diyenler vardı sezon başında. Adam resmen ligin içinden geçiyor. Zaten çok kaliteli, oyunu da daha olgunlaşmış şutu daha istikrarlı hale gelmiş
 
Telekom oynadığı basketbol ile bayağı keyif veriyor. euroleague 3'cü türk takımını alırsa sanki telekom daha yakın gibi duruyor.
 
Rus takımlarının gelecek sene Euroleague’e geri döneceğini söylüyorlar abi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa eğer 3.Türk takımını Euroleague’e almazlar bence.
 
Telekom bütçe olayı hallederse neden olmasın. zaten bu sezon eurocup'ta en az çeyrek görürler.

Manisa ve beşiktaş düşmenin en büyük adayı gibi görünüyor. bu sezon lig çok ama çok zor.
 
Son 31 saniye,Merkezefendi Fb karsisinda 76-72 onde,top Fb’de..Dunya Kupasi Finalinin yaninda bu maci da bir yandan izliyorum cidden guzel bir mac oluyor.
Bu arada Denizli’deki Yunan oyuncu cok dikkat cekiyor.
 
Son 24 sn var 2 sayı geridesin top Doğan Şenli'ye gelmiş faul yapmak zorundasın mola hakkında kalmamış,12 saniye topu çalmaya çalışıp en son mecburi bir faul yapmak zorunda kalıyorsun.

Fenerbahçe'yi anlamak zor.

Bu arada Guduric'e yatıp kalkıp dua etsinler.Bugün 3.çeyrek 24 sayı geriye düşmüşlerdi.Guduric'in ekstra oyunu olmasa Fenerbahçe rezil olurdu skor olarakta.
 
Heyecanlı bir maç oldu ama basketbol kalitesi anlamında sınıfta kalan bir maç oldu. Eğer fb Kostas Antetokounmpo hamlesini yapmasaydı bu mağlubiyet serisi kesin olarak devam ederdi. Bu arada 20 sayı fark attıktan sonra maç nasıl buralara geldi Merkezefendi hocasına sormak lazım. Maçı 4.çeyrek az daha kaybedecekti.
 

Üst