2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Bu Booker-Jekiri ve Edwards Fenerbahçe'ye hiç yakışmayan oyuncular.

Edwards tamamen maç giderken sayılar buldu.Şut denemekten başka bir şey bilmeyen sıradan bir oyuncu Edwards.Hele ki geri dönüş yapmışsın son 3dk kala 3 sayı geridesin uzaklardan el üstü şut deniyorsun,sanki Nba'de ilk çeyrek oynanan normal sezon maçı gibi.Hem şut denemekten başka bir şey bilmiyor,hemde çok bencil.Denediği şutların çoğuda düzen dışı şutlar.

Fenerbahçe'yi geçtim hedefi daha düşük kendi takımımda oynatmam.

Bu Booker-Jekiri ve Edwards Fenerbahçe'ye hiç yakışmayan oyuncular.

Edwards tamamen maç giderken sayılar buldu.Şut denemekten başka bir şey bilmeyen sıradan bir oyuncu Edwards.Hele ki geri dönüş yapmışsın son 3dk kala 3 sayı geridesin uzaklardan el üstü şut deniyorsun,sanki Nba'de ilk çeyrek oynanan normal sezon maçı gibi.Hem şut denemekten başka bir şey bilmiyor,hemde çok bencil.

Fenerbahçe'yi geçtim hedefi daha düşük kendi takımımda oynatmam.
Baskonia olmaz mıydı sence Edwards için? Orada Howard var ama 2.bir şutör guard olarak Edwards da olurdu bence.

Booker kötü bir oyuncu değildi ki alındığında. Oldukça atlet, kaya gibi ve skorer kimliği de olan bir adamdı. Nitekim zaman zaman takımı taşıyan oyunculardan olduğu maçlarda oldu. Jekiri de keza şutu olan ve atlet iyi bir uzundu ama o adama ne oldu da bu hallere geldi ben de çözemedim açıkçası. Edwards deneme yanılma hamlesiydi. 20M bütçen varsa zaten bunu yapmak seni öldürmüyor. Nitekim iyi bir oyuncu olarak da görünüyordu patlama yapabilecek potansiyelde görünüp. Ha burada oldu olmadı bilemem ama başka takımlarda belki olur. Her çiçek her toprakta yetişmiyor malum.
Benim asıl anlamadığım nokta; bir Wilbekin'in bu kadar zarar vereceği. Hadi Motley tamam-ki o da tamam değil de- ama Wilbekin'in bahanesine de sığınmazsın. Kadroya bakıyorum bütün AS oyuncuların var zaten. Nasıl kendi evinde falan fark yiyorsun ? Bu kadar mı acizsin ? Larkin yoksa Ataman yok denen Efes aylardır Larkin'siz oynuyor ?
Fener'in meselesi oyuncu bağlamında da değil bence. Psikolojik olarak bir enteresanlık , gudubetlik var kulüpte. Önce şarjörü boşaltıp, sonra ''bizden bu kadar'' diyip sezon boyu köşeye çekiliyorlar.

Melo'ya katılıyorum.Birde kendilerini avutmak için Larkin'de ilk sezonunda Barcelona maçına kadar yoktu diyorlar.Larkin konusunda hiçbir zaman umut kesilmemişti ama.Edwards'da kıvılcım yok.
Larkin’in Avrupa’da bir Baskonia gecmisi var ve orada inisli cikisli bir grafigi olmustu.Hatta cogu kisinin dikkatini ceken bir performansi olmustu.Her Amerika’dan gelen rasta saclisi Larkin oluyorsa bizde alalim 2-3 tane elbet biri tutar.

Melo'nun Edwards'tan şu an için iyi olduğuna katılıyorum. Ama Melo hiçbir zaman Euroleague seviyesinde bir oyuncu olmadı ve olmayacaktır. Aynı şekilde Edwards da böyle devam ettiği sürece Euroleague oyuncusu değil BCL oyuncusu olur. Oyun sertliğinin arttığı maçlarda Melo'nun katkısı neredeyse sıfıra iniyor. Bunu geçen sene Efes serisinde gördük. Ndour-Kravish-Bost-Canaan-Göksenin-Sadık-Blackshear aslanlar gibi savaşırken ve iyi de oynarken Melo malesef performans anlamında bu oyuncuların uzağında kalmıştır. Sırf ismi Melo diye eski futbolcumuz Felipe Melo'yu çağrıştırdığı için sempatik gelebilir ama geçen sene şampiyonluk belki de Melo Trimble yüzünden kaçmıştır.

Carsen Edwards oldukça yetenekli ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Avrupa'da ilk senesi olduğunu unutmamak lazım.

Bu aralar İtoudis'e kimse sövmüyor heralde, sürekli kaybedip duruyor.
Euroleague forumlari basta olmak uzere 3 haftadir diyorum.. su klupten bir cacik olmaz. Euroleague'deki galibiyetleri suni.Sakatlik falan bahane. Asil Efes'in yenilgileri cok surpriz ama Larkin donunce , Efes makina duzenine gecer ve 10'da 10 galibiyet serileri yapmasi kesin olur. Diger takim ise hem ligde, hem avrupada bakin gorun daha kotu gunler kendilerini bekliyor.

Ahmet Nur Çebi: "Basketbol biraz karışık durumda. Amatör mü, karga mı, kuş mu belli olmayan bir spor dalı olmaya başladı. Ne amatör olabiliyor, ne profesyonel olabiliyor. Çünkü, gelirler neredeyse 0'a yakın."

5 gün önce böyle bir açıklama yapmış beşiktaş başkanı. sanırım bunlar gidici bu sezon ikinci lige.

Ahmet Nur Çebi: "Basketbol biraz karışık durumda. Amatör mü, karga mı, kuş mu belli olmayan bir spor dalı olmaya başladı. Ne amatör olabiliyor, ne profesyonel olabiliyor. Çünkü, gelirler neredeyse 0'a yakın."

5 gün önce böyle bir açıklama yapmış beşiktaş başkanı. sanırım bunlar gidici bu sezon ikinci lige.
Para harcamamak için konuşuyor. Kandermir'in istifasını kabul etmediler başka koça para vermemek için çünkü Şenol transferde çok para harcatacak bunlara. Birde taraftarlar için 20 tl ye bilet alıyor sonra da oyunculara laf söylüyorlar demişti.