2022-2023 Basketbol Süper Ligi

0.6 sn var Karşıyaka pota altından topu oyuna sokuyor,Brown pası alıyor,sağa çekiliyor,topu elinden çıkarıp şutu atıyor hakemler geçerli sayıyor :D daha ne olması lazım adam birde topu belinin etrafında mı gezdirsin :D şunu nasıl kaçırıyorsunuz,hadi kaçırdınız bari bu işte terslik var diyip insiyatif alıp durdurup süreye bakın :D

Sayı.png

Sayı1.png

Allah için izlemeyen varsa imkanı olan varsa Karşıyaka maçının son 20 saniyesini geriye sarıp izlesin :D

Karşıyaka 2 sayı gerideydi,son hücumda topu Angola aldı,Onuralp taktik faul yaptı ki 3 atış çıkabilirdi.Ardından Mccollum kullanır diye beklerken gene Angola topu aldı,bu kez Zach Auguste 3 sayılık esnasında Angola'nın üzerine çullandı 3 atış geldi.

Angola 3.atısı kacırdı,Delgado hücum ribaundu aldı ve faul çıkınca,çizgiye gitti :D olaya bak serbest atışı airball atan adam çizgiye gidiyor maç kazandırmak için :D

Delgado ilkini attı süre 2.8 ve kaçırması istendi :D Delgado topu çember yerine cama attı ve top Bursa'ya geçince Bursa topu yarı sahaya taşıdı :D

Spikerde diyor ki ya Delgado zaten kötü atan oyuncu,neden özellikle kaçırmaya çalıştı,normal kullansa zaten kaçırıyor :D

Allah için izlemeyen varsa imkanı olan varsa Karşıyaka maçının son 20 saniyesini geriye sarıp izlesin :D

Karşıyaka 2 sayı gerideydi,son hücumda topu Angola aldı,Onuralp taktik faul yaptı ki 3 atış çıkabilirdi.Ardından Mccollum kullanır diye beklerken gene Angola topu aldı,bu kez Zach Auguste 3 sayılık esnasında Angola'nın üzerine çullandı 3 atış geldi.

Angola 3.atısı kacırdı,Delgado hücum ribaundu aldı ve faul çıkınca,çizgiye gitti :D olaya bak serbest atışı airball atan adam çizgiye gidiyor maç kazandırmak için :D

Delgado ilkini attı süre 2.8 ve kaçırması istendi :D Delgado topu çember yerine cama attı ve top Bursa'ya geçince Bursa topu yarı sahaya taşıdı :D

Spikerde diyor ki ya Delgado zaten kötü atan oyuncu,neden özellikle kaçırmaya çalıştı,normal kullansa zaten kaçırıyor :D

Manisa basket takımı,Ted Kolejliler'in yabancısı Ricky Tarrant diye bir herif almış adam bas bas bağırıyor bu seviyenin oyuncusu değilim,ben neredeyim,abilerim nereye geldik diye.

Adam sürekli tam sahayı geçip topu takım arkadaşlarına teslim edip çekiliyor bir tarafa.Harbiden garip ya.Adamın top kullanabilecek özelliği yok,cesareti hiç yok.

John Roberson'ı hadi beğenmiyorsunuz diyelim,Wayne Selden geldi geleli 3 maç oynadı,hadi onuda geçtim,bu adam ne hakla oynuyor ? Adamın yapabildiği hiçbir şey yok.

Manisa basket takımı,Ted Kolejliler'in yabancısı Ricky Tarrant diye bir herif almış adam bas bas bağırıyor bu seviyenin oyuncusu değilim,ben neredeyim,abilerim nereye geldik diye.

Adam sürekli tam sahayı geçip topu takım arkadaşlarına teslim edip çekiliyor bir tarafa.Harbiden garip ya.Adamın top kullanabilecek özelliği yok,cesareti hiç yok.

John Roberson'ı hadi beğenmiyorsunuz diyelim,Wayne Selden geldi geleli 3 maç oynadı,hadi onuda geçtim,bu adam ne hakla oynuyor ? Adamın yapabildiği hiçbir şey yok.

Önce şunu yazayım,Tarrant ben yazdıktan sonra 2 kez üçlük esnasında çok amatörce faul yaptı.

Hücumda 1 tane üçlük soktu,o soktuğu üçlükte öyle bir üçlük ki top çemberin 2 metre üstüne sıçradı,tekrardan geri çembere girdi :)

Maçla ilgili ise tekrar mesaj yazmamak adına buraya yazayım.Uzatma öncesi Pako Cruz 5'leyince Manisa maçı kaybetmiş oldu.Tek top kullabilen,takımı besleyebilen adamın o.

Bahçeşehir ise sakatlıklardan çekmeye devam ediyor.Bu takım sürekli Kartal ile Muhammed'in(gayet iyi oyuncular) eline kalırsa Bahçeşehir her maç sıkıntı yaşamaya devam eder.Zorlandığı takımlar ligin en zayıf takımları üstelik.

Koçun ise takıma etkisi yok.Uzatma öncesi 2dk kala yine oyuna Hadi'yi aldı ve bitene kadar onunla devam etti.Hadi fena katkı vermedi fakat hamleler o kadar yanlıs ki.

İnsallah önümüzdeki sezon iyi bir koç ile planlaması iyi bir kadro kurarlar.

Bahçeşehir iyi kadro keşke Jamal Jones'u tutsalardı. Ernak'a geçen sezonun hatrına (ki hak ediyor kupayı aldılar öyle yada böyle) sezon sonuna kadar kredisi olur herhalde. Yetersiz kalabiliyor.

Petkimspor insallah küme düşersin başka bir şey demiyorum.Takımın lideri İsmail Cem Ulusoy şaka gibi.

İyi katkılar veriyor mu son dönemde tabikide veriyor.Fakat sen her hücumu ısrarla İsmail Cem'e kullandırma düşüncesinde olamazsın.Takımda bunu kabul etmiş o da ilginç.

Petkimspor insallah küme düşersin başka bir şey demiyorum.Takımın lideri İsmail Cem Ulusoy şaka gibi.

İyi katkılar veriyor mu son dönemde tabikide veriyor.Fakat sen her hücumu ısrarla İsmail Cem'e kullandırma düşüncesinde olamazsın.Takımda bunu kabul etmiş o da ilginç.

Skor 62-59 ve Petkimspor hücumda.

Belkide 85.kez yine,yeniden Cem Ulusoy'a geldi top oyun kurması için.İçeri drive edip,bir anda pota altında driblingi kesti ve Ege'ye pas atmaya çalıştı,Ege kontrol edemeyip üstüne sportmenlik dışı faul yaptı :)

62-59 olan maç çok rahat 69-59 a geldi.

Kötü bir koçun nasıl bir etkisi olabilirin örneği.Kötü koç sana kazanabileceğin maçı kaybettirir.

Son yillarin en cekismeli dusme mucadelesi olacak gibi duruyor.Su an Manisa dusmeye en yakin takim gibi gorunuyor ama son yillarda son siradan dusen averaj takimlarini dusununce kesin konusamiyorum.Gaziantep baya kotu basketbol oynuyor.Aslinda kadro kaliteleri oralarda olmayi hak etmiyor.Besiktas yeni kocuyla Dacka’yi gecti ama 2-3 oyuncusu haric rotasyonu Bsl seviyesinde oldugu bile tartisilir.
Buyukcekmece iyi mucadele ediyor,iyi bir koclari var ama 5-6 kisilik bir rotasyonla nereye kadar ?
Konya’nin yabancilarini cok begeniyordum ama sakatliklarin cogalmasi onlari baya kotu etkiledi.Ayrica da Turk oyuncu konusunda cok yetersizler.
Yani play-off potasindan daha cok bence son iki sirada yer alip kume dusecek iki takim konusunda baya bir cekisme olacak gibi..