Abi Messina Milano’nun sahibi gibi bir şey. Kolay kolay kovulmaz.Darısı Messina'ya Beşiktaş için hayırlı olmuş
Abi Messina Milano’nun sahibi gibi bir şey. Kolay kolay kovulmaz.Darısı Messina'ya Beşiktaş için hayırlı olmuş
Allah için izlemeyen varsa imkanı olan varsa Karşıyaka maçının son 20 saniyesini geriye sarıp izlesin
Karşıyaka 2 sayı gerideydi,son hücumda topu Angola aldı,Onuralp taktik faul yaptı ki 3 atış çıkabilirdi.Ardından Mccollum kullanır diye beklerken gene Angola topu aldı,bu kez Zach Auguste 3 sayılık esnasında Angola'nın üzerine çullandı 3 atış geldi.
Angola 3.atısı kacırdı,Delgado hücum ribaundu aldı ve faul çıkınca,çizgiye gitti olaya bak serbest atışı airball atan adam çizgiye gidiyor maç kazandırmak için
Delgado ilkini attı süre 2.8 ve kaçırması istendi Delgado topu çember yerine cama attı ve top Bursa'ya geçince Bursa topu yarı sahaya taşıdı
Spikerde diyor ki ya Delgado zaten kötü atan oyuncu,neden özellikle kaçırmaya çalıştı,normal kullansa zaten kaçırıyor
Kandemir gibi kendi kendini görevden almalıAbi Messina Milano’nun sahibi gibi bir şey. Kolay kolay kovulmaz.
Bu sadece bizim ülkede olur abiKandemir gibi kendi kendini görevden almalı
Manisa basket takımı,Ted Kolejliler'in yabancısı Ricky Tarrant diye bir herif almış adam bas bas bağırıyor bu seviyenin oyuncusu değilim,ben neredeyim,abilerim nereye geldik diye.
Adam sürekli tam sahayı geçip topu takım arkadaşlarına teslim edip çekiliyor bir tarafa.Harbiden garip ya.Adamın top kullanabilecek özelliği yok,cesareti hiç yok.
John Roberson'ı hadi beğenmiyorsunuz diyelim,Wayne Selden geldi geleli 3 maç oynadı,hadi onuda geçtim,bu adam ne hakla oynuyor ? Adamın yapabildiği hiçbir şey yok.
Petkimspor insallah küme düşersin başka bir şey demiyorum.Takımın lideri İsmail Cem Ulusoy şaka gibi.
İyi katkılar veriyor mu son dönemde tabikide veriyor.Fakat sen her hücumu ısrarla İsmail Cem'e kullandırma düşüncesinde olamazsın.Takımda bunu kabul etmiş o da ilginç.