2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Beşiktaş milicic’ten önce Mahmuti’ye gitmiş deniyor. Mahmutinin alacağı ücret beşiktaşın toplam bütçesinin yarısı filandır. Ya Beşiktaş’ta bu işlerden anlayan adam yok ya da öylesine gitmişler.

hocam tedx söyleşisinde diyor ki; babam bana bir gün dedi ki, oktay senin benden daha çok paran var ama ben senden daha güzel bir hayat yaşadım. Koç bu lafın doğruluğunu kabul ediyor, ciddi bir proje olmazsa çalışacağını çok sanmıyorum.
 
Merkezefendi-Telekom maçında Tyrique Jones'un smacı sonrası pota altındaki 1 seyirci ile Jones-Grant arasında tartışma çıktı.

Ardından Jones teknik faul alıp,sportmenliğide oldugundan atıldı.

Erdem Can ile Zafer Aktaş'ta teknik fauller aldı ve Zafer Aktaş ilk yarı teknik aldıgından atıldı.

Seyircinin tepkisi ne oldu onu göremedik,görsek iyi olurdu.Jones ile Grant çok ciddi tepkiler gösterdiler çünkü.
 
Zafer Aktaş'ın atılmasından sonra 2 buçuk dklık bölümü rezalet yönetti yardımcı koç.

Telekom'un pota altında uzun oyuncu kimse yok ve sayı bulamadı Denizli.Zorlama garip atışlara kalıyorlar.1 tane akıllı hücumları olmadı şimdilik.

Hücumu geçtim pota altında dev varmış gibi gömülüyorlar.Gelen geçeni Hamilton bloklamasına rağmen.

Şaka gibi adamlar Taylor ile Gran'ti dışarıda riske ediyorlar.
 
Son düzenleme:
Yardımcı koç gerideyken ve işler kötü giderken son 4 dk'ya kadar Hamilton'u kenarda tuttu.O hamle hem takımın daha iyi baskılı savunma yapmasını sağladı hemde Heidegger liderliğinde öne geçirdi takımı.

Erdem Can'a ise bir şey diyemiyorum adam uzunsuz 2 periyot oynamak zorunda kaldı.7 sayı geriye düşüp kazanırlarsa helal olsun derim ama.
 
Rıdvan Öncel, Berk Demir ve Nathan Sestina gibi 2. sınıf , Semih Erden ve Alihan Demir gibi 3. sınıf oyuncuları barındıran Türk Telekom'un liderlik macerası da sona erdi.
 
Yardımcı koç gerideyken ve işler kötü giderken son 4 dk'ya kadar Hamilton'u kenarda tuttu.O hamle hem takımın daha iyi baskılı savunma yapmasını sağladı hemde Heidegger liderliğinde öne geçirdi takımı.

Erdem Can'a ise bir şey diyemiyorum adam uzunsuz 2 periyot oynamak zorunda kaldı.7 sayı geriye düşüp kazanırlarsa helal olsun derim ama.
Harrison'u da tam zamanında çekti kenara iki boş üçlük ve pas hataları.
 
Harrison kardeşler farklı tipte oyuncular ikiz olsa da Aaron bu kadar kötü kararlar vermez bu kadar kötü bitirici değildi. Heidegger açıkça iyi oyuncu Harrison yerine kontrollü dengeli bir pg bulsalar iyi olur Denizli kazanıyor ama guard bölgesi savruk.
T.Jones daha soğukkanlı olması lazım çocuk daha. Atletik oyuncu özgüveni şımarıklığı arası duygularını kontrol edemiyor gülüşü vücut dili itici olabiliyor bu yaşta oluyor Onuralp'te de var aynı durum daha saygılı olmaya çalışsalar iyi olur.

Bu arada ligimiz çok rekabetçi kolay maç yok nerdeyse. Takımlar kabaca 3 segmente ayrilsa da kimse kolay teslim olmuyor.
 
Son düzenleme:
Daçka maçı nereden nereye geldi be.Vay be.

06:46 kala Daçka maçı salmıştı 72-55 idi skor lay lay lom takılıyorlardı.

Şu an skor 84-82

Daçka'nın son 5 sayısı Doğuş'tan geldi ki son attığı üçlük süre dolacakken dengesiz bir denemeydi.Bu kadar süreye oynarsan böyle olur.
 
Son 33 sn Doğuş kullandı ve yine zor bir basket buldu.

Doğuş Daçka'nın kazandım sandığı maçı bir daha kazandırmış oldu.Tofaş'ın dönüşü ise muazzamdı.3'er 3'er salladılar.
 
Petkimspor-Fenerbahçe maçında önce Burak Gönen 4 yerli ile felaket rotasyon yaptı,ona nispet olsun diye mi nedir bu kez Itoudis dakikalardır felaket rotasyon yapıyor.

Saçma sapan hücumlar izletip duruyor rotasyonlar.Şehmus'un oyun aklı yok,Edwards'ın yok,Melih-Metecan desen hızlı hücumlarda pata küte gidip duruyor.
 
Geçenlerde kim için dedim hatırlamıyorum,airball'ın bile kötüsünü yapmak yetenek ister.

İsmail Cem çaprazdan bomboş üçlük yolluyor,çembere uzaklığı en az 2 metre topun.
 
Ligin en kötü koçu Burak Gönen son 30 sn kala molaya gidiyor,dönüşte pota altında Ege ile bomboş smacı basıyor.

Euroleague şampiyonu Itoudis ardından molaya gidiyor,Guduric süre varken dengesiz el üstü üçlük deniyor ve hemen peşine hızlı hücumdan sayı yiyor.

Cidden Fener'e gelen oyuncuyada koçada bir şeyler oluyor,Fener'in suyunda bir şey var.

 

Üst