2022-2023 Basketbol Süper Ligi

İlk yarıdan bahsediyorum,beden hocasını getir,pota altında Simmons ve uzun süredir Prewitt oyunda yokken,yarı sahada Cherry'e ikili sıkıştırma yapmaz.

Adam Cherry harici Petkimli oyunculara yarı sahada sık sık bunu yaptı ve Petkim sık sık dış atış buldu bomboş.

Kariyere saygı duymak başka bir şey,şunu mahallede kendi halinde basketboldan zerre anlamayan adam yapmaz,der ki ''eee ben sürekli ikili sıkıştırırsam Petkimspor sürekli boş adama pas atmaz mı '' der.

Tam sahada yapsa gene anlayacağım yok adam sürekli yarı sahada yapıp durdu.
 
TL bazında artış gösterdik demek yerine geçen sezonki kadrodan temel oyunculardan maksimumunu elimizde tutabilseydik hem normal sezonu lider bitirirdik saha avantajını elimize alırdık hem de ligde yıllar sonra şampiyon olma şansımız olurdu.

Bu sezon Fener'in veya Efes'in rakipleri iyi değil,Fener ve Efes çok kötü izlenim veriyorlar(yorgunluk bilmem ne sebepler)

Bizimkiler acaba ah be mi diyorlardır yoksa ama biz TL bazında artış gösterdik mi diyordur ?
 
Guduric'in yaptığı top kaybını gördünüz mü ? Şunu Obra'nın olduğu dönemde prime Fenerbahçe'de herhangi bir oyuncu yapar mı ? O nedir arkadaş ya.Fener ile Efes'in bu sezon ligde tamda özeti o top kaybı.
 
Besiktas’ta merak uyandiran 3 oyuncu var benim adima.Omercan,Mccormack ve Usher..Bu 3 oyuncu takip edilmeye deger oyuncular.Gelisimlerini merak ediyorum.Bu 3’u beni heyecanlandirsa da Besiktas’in bu sezon kume dusecegini dusunuyorum.
 
Ömercan son 1 buçuk dk 6 tane serbest atış kullandı.Hele Onuralp'in kaptırıp sportmenlik yaptığı anda kahkaha attım.

Onuralp kendi seyircisinin gürültüsünden anlık konsantre kaybıyla Ömercan'ı farketmedi,topu kaptırıp,sportmenlik yaptı peşine.

Onuralp gibi üst düzey gelişim göstermiş oyuncu topu kaptırsa bile bomboş baskete giden oyuncuya faul yapmaması lazım arkadan.
 
Al ver,verdim bir daha al hoopp açık alanda bomboş Auguste'ın smacı.

Bu Okben az önce oyun durduğunda koçuna beni çıkart diye neredeyse yalvaracaktı yorulduğundan,koç çıkarmadı Okben top kaybı yapınca kenarda çıldırıyor adam.
 
Su da bir gercek ki bu sezonki Bsl son yillarin en iyisi.Her takim her takimla her yerde kafa kafaya oynayabiliyor hatta yenebiliyor da.Sadece bu hafta bile bir suru surpriz oldu ve bircok mac basa bas gecip son toplarda cozuldu.Keyif veriyor bu sezon lig gercekten.
 
Konyaspor yönetimi yardımcı koçla devam ederek ne kadar saçma karar verdiklerini bugün görüyorlar mıdır ?

Adam takımı 2 alt lig takımı gibi yönetiyor.Oyuncular savunmadada hücumdada ne yaptıgını bilmiyor.

Şu ligde takımların yardımcı koçla devam etme hastalığı ne zaman sona erecek ? Kısa sürede yardımcı koç asla başarılı olmuyor,olmaz,olması mümkün değil.

Zafer Aktaş bile bu sezon gelişim göstermeye başladı.

Konya öyle bir oynuyor ki sanki karşısında Efes var.Kaldı ki Efes'e karşı bile böyle oynamadı bu takım.
 
Çok kolay savunmada delinmeler,Morgan'a topu indirmek isterken sürekli Anosike'nin kucağına atmalar,hücumda 1 tane adam akıllı işin olmaması,sürekli yapılan top kayıpları.

Bir takım bir hamle ile bu kadar geriye gidebilirdi.Konyalılar hayırlı olsun demeye devam etsinler.
 
Konya müthiş bir geri dönüşle maçı kazandı. Manisa'da Roberson-Tarrant değişimi doğru olmuş ama bu maçı böyle kaybetmeleri bayağı sarsıcı olabilir.
 
Konyaspor cok enteresan takim valla.Kendi seviyelerine gore oyle yabancilari var ki bir anda oyunun seyrini degistirebiliyorlar.Alex Perez bugun 2013 Arroyo gibi top oynadi.Butun maci farkla geride goturup son periyotta donerek kazandilar.Ayrica Sinan Saglam geri donuste onemli pay sahibiydi.Geri donusun ilk kivilcimlari onun sayilariyla gelirken ozellikle savunmada ve ribaundlarda cok iyi oynadi.
 

Üst