Euroleague'e gidecek 3.takım Telekom,Bursa ve Daçka'dan biri olur bence.
Bence bursa ve telekom ec'de şampiyon olma durumunda giderler. telekom'da Bursaspor'un seyirci desteği olsa kesin favoriler derdim. keza telekom'daki kadro ve bütçe Bursa'da olsa bursa favori derdim. ikisinde de bir şeyler eksik. Daçka ise gidemez. nasıl gidemez, Galatasaray var. Galatasaray taraftarının böyle bir durumda infial çıkaracağını düşünüyorum yönetime karşı. senelerdir her gelenin verdiği söz Galatasaray'ı Euroleague takımı yapmak. Mustafa Cengiz yapmadi üstelik fiba'ya geçirdi. hadi onun vizyonu ortada, onun döneminde küme düşüyorduk. Burak elmas desen, bence basketbol en iyi onun döneminde yönetildi. nef direk yönetti yapıyı, yanında barış nane gibi iyi yöneticiler falan. o da ibra edilmedi gitti. şimdi başımızda, euroleague'e son gidişimizde takimi yöneten başkan var. başkanın yanında, basketbol şubesini yöneten ve ilk para koyduğunda hedefimiz 3 senede Euroleague diyen bir yönetici var. e bu sene fiba ile sözleşme de sona eriyor. bence her şey müsait. eğer böyle bir imkan ele geçer ve gereken adımlar atılmazsa o zaman taraftarın tepkisi pek hoş olmaz yönetime. tamamen buna güveniyorum. eğer taraftar böyle bir durum yaşanır ve sandığım gibi bir tepki göstermezse vay halimize ne diyeyim.