Bu hafta evimizde aliağa ile yapıyoruz devamında beşiktaş deplasmanı var. 2/2 yapmak şart.
Çok iyi oyuncu.Peterka 'da Strasbourg yapmış.
yumurta feci dayanmış valla ben bunu anlıyorum bu transferden
Fenerliler seneye bunlarla çok iyi dalga geçerler,özellikle Fb Koleji-Bjk maçlarındayumurta feci dayanmış valla ben bunu anlıyorum bu transferdenepey iyi hamle. eğer toparlarsak Aliağa-Manisa-Antep-Konya için, eğer toparlayamazsak bu 4 takımın yanında bizim icinde felaket bir haber.
banvit'ten getirdiği topçulardan kazandığı paralarla gaza geldi anç, basket şubesinde altyapıdan ve kolej topçularından geçineceğiz öz kaynaklarımıza döneceğiz genç takımlar kuracağız diyordu büyük büyük konuşuyordu. Allah adama böyle Freeman indirtir işteFenerliler seneye bunlarla çok iyi dalga geçerler,özellikle Fb Koleji-Bjk maçlarında![]()
Isıah Whitead'dan vazgeçecekler o zamanbanvit'ten getirdiği topçulardan kazandığı paralarla gaza geldi anç, basket şubesinde altyapıdan ve kolej topçularından geçineceğiz öz kaynaklarımıza döneceğiz genç takımlar kuracağız diyordu büyük büyük konuşuyordu. Allah adama böyle Freeman indirtir işteÇok zor ligde kalmaları, en yakın rakipleriyle aralarında 3 galibiyet fark var. Manisa'ya karşı da kaybettiler ikili averajı. bakalım neler olacak