Maç boyunca berbat performans gösteren Clyburn, son saniye basketiyle aldı maçı. Yalnız Efes rezil durumda.
Valla 2.4’u okudugumda sabah 7ydi.Herhalde daha ayilamadim dedim.Dusa girdim,kahvaltimi yaptim,is yerine geldim ve bir daha baktim 2.4mus ciddi ciddiHahahahah 2.4 mü ? Vallahi keriz silkelemekte çığır açtılar. Tyler Dorsey'nin eti ne kemiği ne ? Ne yapmış bu oyuncu mesela Avrupa'da ? De Colo'nun ölüsü yirmiyle çarpar onu her yönden.
Bunu nasıl ölçtünüz Timur Bey? Bana pek mantıklı gelmedi.2.4m oyuncuyla 600-800 bandına oynayan oyuncu arasında bir kademe ancak kalite farkı vardır. 5m net oyuncu maaş bütçesi ligimiz için yeterli aslında
Çok uç örnekler dışında o kadar paraya hem Euroleague de üst sıralara oynayamaz takımlar, hem de ligde Efes ve bizimle 5 maçlık serilerde mücadele edemezler.2.4m oyuncuyla 600-800 bandına oynayan oyuncu arasında bir kademe ancak kalite farkı vardır. 5m net oyuncu maaş bütçesi ligimiz için yeterli aslında
Telekom'un kazanması lazım. 3. çeyreğin bitmesine son 3:45 kala 16 sayı farkla öndeler. büyükçekmece'nin kazanması durumunda bizim yarın kazanmamız farz olur. hiçbir şekilde kaybetme lüksümüz olmaz.