Maç boyunca berbat performans gösteren Clyburn, son saniye basketiyle aldı maçı. Yalnız Efes rezil durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Valla 2.4’u okudugumda sabah 7ydi.Herhalde daha ayilamadim dedim.Dusa girdim,kahvaltimi yaptim,is yerine geldim ve bir daha baktim 2.4mus ciddi ciddiHahahahah 2.4 mü ? Vallahi keriz silkelemekte çığır açtılar. Tyler Dorsey'nin eti ne kemiği ne ? Ne yapmış bu oyuncu mesela Avrupa'da ?De Colo'nun ölüsü yirmiyle çarpar onu her yönden.
Bunu nasıl ölçtünüz Timur Bey? Bana pek mantıklı gelmedi.2.4m oyuncuyla 600-800 bandına oynayan oyuncu arasında bir kademe ancak kalite farkı vardır. 5m net oyuncu maaş bütçesi ligimiz için yeterli aslında
Çok uç örnekler dışında o kadar paraya hem Euroleague de üst sıralara oynayamaz takımlar, hem de ligde Efes ve bizimle 5 maçlık serilerde mücadele edemezler.2.4m oyuncuyla 600-800 bandına oynayan oyuncu arasında bir kademe ancak kalite farkı vardır. 5m net oyuncu maaş bütçesi ligimiz için yeterli aslında
Telekom'un kazanması lazım. 3. çeyreğin bitmesine son 3:45 kala 16 sayı farkla öndeler. büyükçekmece'nin kazanması durumunda bizim yarın kazanmamız farz olur. hiçbir şekilde kaybetme lüksümüz olmaz.