2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Telekom’un oyunu acayip keyif veriyor izlerken. Hiçbir zaman öyle bir takımımız olmayacak sanırım. Bizde en son Jones tarzı pivot, Patric Young hatırlıyorum.
 
Şu Zach Auguste'a nasıl katlandılar sezon boyunca ya ? Birazcık sizelı veya atletik her pota altı oyuncusu adama yokmuş gibi davranıyorlar.

Ben basketbol izlemek istiyorum,benim bile sinirim bozuluyor.Ligde hiçbir takım şartlar ne olursa olsun almasın şu adamı ya.
 
Hakemler işin cılkını çıkarmaya devam ediyorlar.Basketbol ligimizde gördüğüm en kötü hakem performansının olduğu yıl oluyor bu sezon.

Fenerbahçe-Merkezefendi maçında hakemler gözünün önündeki faulleri çalmıyorlar 2 takım içinde ardından Itoudis'e 2 benchteki yardımcısınada 1 teknik faul çaldılar.

Şu saçmalıktır yani.Çalmışsın 1 tane teknik faul bırak konuşsun dursunlar.3 teknik faul nedir,görende sahada kavga çıktı sanar.Garip garip işler ya.

Bu arada Fenerbahçe hiç kasmıyor,Euroleague maçında gibi akıllar.
 
Orhun Ene'yi galibiyete taşıyan durum maç sonunda,maç içinde yakaladığı doğru 5'e dönmesi oldu.Ennis-Doyle-Tolga Geçim-Manek-Toure

Efes tarafı bugün alıştığımız gibi bitsin şu eziyet halinde maç oynadı.Ayrıca sakat değilse Zicic oynamalıydı,Pleiss yerine.Tofaşlı oyuncular ise faullerden çok iyi sakındı kendilerini.

Son pozisyonda 20 saniye kala Efes farkı 3'e düşürdü ve faul yapamadan değil,faul yapmadan maçı bitirdi.

Son 20 saniye Efes'in bu sezonki durumunu özetleyen görüntü oldu.Kafalar maçta olmayınca tabi.
 
Erdem Can'a 2 eleştirim 1 tane ise övgüm var.

İlk eleştirim maçın son 2 dakikasına 6 sayı önde girip bir anda geriye düşecek hale geliyor takım.Bunu Tofaş deplasmanındada yaşadı takımın.Bugün oyuncuların konsantrasyonu Eurocup maçında,ona görede bir kadro çıkarmışsın gayet normal ama maçı neticede kazanmak için oynuyorsun.Eric'i direkt alacaktın o bölümde.Geriye düşünce değil.

7.5 saniye kala 2 uzunla ribaundu kovalayıp faulü kaçırtıp ribaund çekip 3'lük atıp öne geçiyorsun,çok akıllıca hamle yaptın,başka koç olsa 2de2 attırıp hemen faul yapardı.

3.5 sn kala ise rakip topu oyuna sokarken takımın adam paylaşımı nedir be hoca ? Amatör takımın bile yapmayacağı şekilde sayı yediniz.

 
Bahçeşehir 3.çeyrek sonunda farkı 20'e çıkaracakken Sinan Atalay gibi bir koça sahip olduğundan son çeyrek 8 saniye kala fark 1 e düşmüş oldu.

Pistiolis ile birlikte ligin tartışmasız en kötü koçu.

Bu öyle basit bir olay değil ya.Konyaspor'un rotasyonu yok,oyuncular bitmiş,tükenmiş senin takımın 8 dakikada 4 sayı atıyor.Yararı geçtim,bari zarar vermeyin.
 

Üst