2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Bu Beşiktaş bizim 8-9 maçtır izlediğimiz Beşiktaş değil.

Sorun ne acaba maaş ödenmeme falan mı ? Sanki sezon bitmişte formaliteden kalan maçları oynuyor gibi oynuyorlar.Oyuncularda hiçbir istek yok.Gereksiz,zorlama atışlar yapıp duruyorlar.Bunu yapanlardan biride PJC yani.Savunmadada gayret yok.Koç desen gene yabancı uzun yerine Whitehead yeteneksizini kadroya almış.

Yine koç Jordan Usher'ı 3.çeyrek 9 sayı geriye düşene dek çok az oynatmıştı.Garip.

Freeman farkı 3'e çekti.

Petkimspor'da Ege Arar'a ne zaman pota altında güzel toplar inse çemberi aklının ucundan geçirmiyor.Bu kadar özgüvensiz olacaksan bırak basketbolu.

Birde Petkimspor son pozisyonlarda,maçın kader anları olmasına rağmen 2 kez İsmail Cem Ulusoy'a ceza şutu hazırlıyor.Bu nedir ya ? Bana hazırlasanız farkı yok.

Edit : Bunu yazdıktan sonra Ege Arar 2 e 1 hücumda önünde PJC varken turnikeyi kaçırmayı başardı ! Üstelik PJC'de müdahale etmeye çalışmamışken.

Bence hâlâ ciddi düşme adayıyız. 2-3 mağlubiyet daha alırsak her şey sarpa sarabilir, hiçbir şekilde güven vermiyor takım. Koç ve menajer değişikliği için de epey geç kalındı.

Bence hâlâ ciddi düşme adayıyız. 2-3 mağlubiyet daha alırsak her şey sarpa sarabilir, hiçbir şekilde güven vermiyor takım. Koç ve menajer değişikliği için de epey geç kalındı.
Abi 2 mac kazansak matematiksel garantiliyoruz.Bir macimiz iceride Konya ile.Konya o maca kadar dusmus olur,kazaniriz.Son maca olum kalim maci olarak cikarsak Manisa’yi yeneriz iceride.Bence kaliriz yani.

Besiktas’in onundeki 3 maci da Dacka,Bursa ve Bahcesehir.Onlar da buradan en az ikisini kaybeder ve is bize kalmadan duserler zaten.

Abi 2 mac kazansak matematiksel garantiliyoruz.Bir macimiz iceride Konya ile.Konya o maca kadar dusmus olur,kazaniriz.Son maca olum kalim maci olarak cikarsak Manisa’yi yeneriz iceride.Bence kaliriz yani.

Besiktas’in onundeki 3 maci da Dacka,Bursa ve Bahcesehir.Onlar da buradan en az ikisini kaybeder ve is bize kalmadan duserler zaten.

Bizim düşmemiz zor da BJK yerine Antep de düşemez mı arada bir galibiyet fark var ve averaj BJK'de yanlış bilmiyorsam

Bizim düşmemiz zor da BJK yerine Antep de düşemez mı arada bir galibiyet fark var ve averaj BJK'de yanlış bilmiyorsam
Haklisin abi Antep 1 galibiyet onde olmasina ragmen daha dezavantajli gibi duruyor.Ama Antep’in kalan fiksturu Bjk’ye gore daha iyi gibi duruyor.Bjk’nin 4 macindan hic birine bunu kazanir diyemem ama Antep 2 haftadir cok ekstra galibiyetler aldi.O yuzden iceride Efes’i yenerlerse de sasirmam mesela.Bizi ve Telekom’u oldukca iyi oyunla yendiler.

Bu sezon öyle maçlar kaybettik ki; açıkçası “Konya’yı kesin yeneriz” bile diyemiyorum. Bjk iyi toparladı oyun olarak, Antep bile Telekom’u yendi. Bizde bir kıpırtı yok. Umarım kalırız ama playoff yapmayalım, bu sezonluk bu kadar işkence yeter.

Bu sezon öyle maçlar kaybettik ki; açıkçası “Konya’yı kesin yeneriz” bile diyemiyorum. Bjk iyi toparladı oyun olarak, Antep bile Telekom’u yendi. Bizde bir kıpırtı yok. Umarım kalırız ama playoff yapmayalım, bu sezonluk bu kadar işkence yeter.
Bencede soyle tertemiz 10. falan bitirelim de kepenkleri indirelim.Hic gerek yok play-off yapip Fb’den 2 macta 30 fark yemeye.

Efes Sfairopoulos ile de anlaşamazsa onlara geleceği parlak müthiş bir yunan koç önerebilirim. Eşantiyon olarak da yanında menajer mevcut. Bir düşünsünler. Bu fırsat kaçmaz!

Pablo Laso'nun efes'i reddedip bayern ile anlaşması çok garip geldi bana. Sanırım kurduğu akademiyle ilgilide bayern plan sundu..

Tofaş'ı deplasmanda yendiğimizde 7 galibiyetleri vardı koç değişikliği yaptılar ve son 6 maçın 5ini kazandılar ve bizim önümüze geçtiler.
Aslında TOFAŞ'ın kadro kalitesi play-off yapabilecek seviyedeydi. Ama Priftis o kadar kötü sonuçlar aldı ki takım küme düşer mi demeye başladık. Ama yeni koç ile tekrardan yükselişe geçti. Ben TOFAŞ'ın play-off yapacağını düşünüyorum.

Ben Mayes'in kaçan serbest atışlarına dayanamıyorum kapattım maçı.Geldiğinden beride Denizli'ye böyle atıyor bu herif.Herif diyorum insan biraz serbest atış çalışır,beni böyle kabullenin nedir.Kısa oyuncusun 6 da 2 nedir

Büyükçekmece'nin yediği bütün üçlükler,Özhan Çıvgın'a çok net eksi yazıyor savunma konusunda.Fakat maç ortada gittiğinden çok önemsemiyor.

İlk yarı sonunda Konyaspor'da Rashed-Eddie ikilisi 8 de 8 üçlük attı.Ve bu 8 üçlükten en az 6 tanesi top çevirip adam eksilterek yaptıkları bomboş üçlüklerdi.

Özhan hoca seni severim ama ilk yarı sınıfta kaldın.Maça 14-4 ile başlıyorsun fakat Rashed'in benchte oldugunun farkında degilmissin gibi Yesukan'ı falan oyuna sürüyorsun.Yesukan'ın sana hiçbir zaman hiçbir maçta faydası olmaz.Savunması yok,hücumu yok,ribaund nedir bilmez,savunmada adam kaçırır takımı eksiltir.İlk orada yakalanıyorsun 17-17 oluyor maç.

Weber'in ufak sakatlık yaşaması ve Crawford'ın ikilemesi şanssızlık kabul ama şu savunmada takımın sürekli verdiği boş üçlükler net sana yazar.Maç kadrosunu görünce küçük çocuk bile Konya'da 3 tane atıcı var,Büyükçekmece dış atışlara dikkat etmeli der.

Son olarakta Terrell Harris 2 kez bomboş turnike kaçırdı.Şunu Göksenin yapsa her şey söylenir kendisine.Turnikeleri çemberin içine değilde,çemberin üzerindeki turuncu kısımlara bırakıyor.Bir insan nasıl istikrarlı şekilde boş turnike kaçırır ?

Edit : 3.çeyrek Çekmece savunmayı sertleştirdi,açık alanıda bulunca 15 e kadar çıkardı farkı.Bu kadar işte.1 tane bile üçlük bulamadığı gibi 6 dkda sadece 4 sayısı var Konya'nın.

Son düzenleme:
Bizim takımın potansiyel Telekom serisi gibi, Bursaspor da haftaya Akatlar'a kurulup gelirse Aralık'tan itibaren yaşanan görüntüleri ve kimi sonuçları bütünüyle affettirebilir. Çok da sert bir gün olur, ambians doğar hemen her yönden.

valla Beşiktaş, anç'nin şehmus'u Fener'e kitledikten sonra büyük büyük konuşup altyapı naraları atmasının bedelini ödüyor. altyapı diyeceksin, yerli rotasyonuna altyapıdan bir kişi bile atmayacaksın. üstüne yabancıları da 1 senelik sözleşmelerle çaylaklardan seçeceksin. sonra niye küme düştüm. Banvit yerlilerini rotasyona katarken önlerine o bütçelere göre yıldız denilebilecek, gerektiğinde maç alabilen ve gençlerin gelişimine de katkıda bulunan yabancılar aldı hep. çıkan gençlerin yeteneğinden bağımsız konuşuyorum tabii, Banvit'in o altyapıdaki başarısının üstüne söylenecek söz yok.
e noldu şimdi, gittin son 4 ay kala freeman'laca, kcp'lere aylık 80 dolarlara çıktın, krizdeki bir şubeye en getirilmeyecek koçu getirdin. şunları sezon başı yapıp bide üstüne rotasyona altyapıdan oyuncular katsa Beşiktaş bu sene en heyecan veren takımlardan biri olabilirdi. onun yerine kandemir'in eline çoluk çocuğu verdiler yabancılar dahil, istifa ettiği zaman yemeğe çıkarıp istifadan döndürdüler. göndermek için geç kaldılar, sonuç bu. yanarım, bizi iki maçta da yendiler ona yanarım.

anç bence şubeyi kapatmak için zemin yaratmaya çalıştı bu yıl, yazın Trabzonspor şekli kapanıp sadece altyapı takımlarının kaldığı bir düzen olursa Beşiktaş'ta hiç şaşırmam doğrusu.

Ya bu Deniz Kılıçlı basketbol oynamayı biliyor mu ? Pota altında Zach Auguste olmasa hücumda sayıda yapamazdı.Arkadaş eğer kilon koşmana engelse kilo ver.Bu kadar ağır olunmaz ya.Senelerdir aynısın.Tepeye çıkar çıkmaz 3 faul yap,hücumda sacma 1 faul daha yap.Birkaç dk içinde 4 faul birden yap.Savunmada hiçbir çaba sarfetme.Bu nedir ?

Şu ligde yabancı kuralı serbest olsun sırf bu yüzden.Kötü bir yabancıyı izlemeye razıyım.

Edit : Bursaspor'un potaya ataklarının hiçbirini savunamadı ilk yarı Karşıyaka.Delgado'nun erken 2 faulüde önemli etken ama 1'e 1 de bu kadar kolay geçilemez bir takım ya.Artık play offlar başlamak üzere.Eğer Pınar Karşıyaka iddiali olmak istiyorsa bugün bu maçı kazanabilmeli.İzmir'de taraftarla bizde her takımla kafa kafaya oynarız.

Onuralp'de çok iyi bir devre çıkarıyor bu arada.

Son düzenleme: