• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Şu medeniyetsiz vandalların ne işi var salonda?
Ahıra kapatmaları lazım bunları. Hakemler de öyle seyrediyor. Klasik şikeci hakemleri!

OHA CLYBURN NE YAPTIN

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH

Clyburn inanılmaz bir şut soktu.İnanılmaz bir buzzer.

Clybuuuuurnnnn ne maçtı be

Clyburn alayını hoplattı gidiyor, yok böyle bir racon.

Fenerbahçe takımlarının ve Fenerbahçe taraftarının kaderi artık bu durum.Olympiakos maçındada erken sevinmislerdi.Sürekli aynı şey :)

Az önce böğüren kuşlar, şimdi cik cik öterek gidiyor.

Ağla İsmail.

Yalnız bu fb basketbol güruhu kadar bir boktan anlamayan ama agresif ve sesi çıkan bir topluluk yok. İğrenç gözüküyor yani bu baskı altına almak falan değil rakibi, Clyburn bir kafası atsa o dibinden el kol yapıp bağıran itin amel defterini kapatacak haberi yok.

CLYBUUUUURRRNNNNNNNNN İNANILMAAAAZZZZ

O satılmışlara hakem diyenin de ABV! Tüm salon sahaya girse sesleri çıkmayacak rezil herifler.

Ben ne izledim bilmiyorum. Son yıllarda hayatımda böyle bir maç görmedim. 1 saniye içerisinde Clyburn'ün yerin dibine girip binlerce kişiye rezil olup ezilmesi bitmeden aynı saniye içerisinde binlerce kişinin yerin dibine geçip Clyburn'ün hepsini ezmesi... Fantastik filmlerde yok böyle senaryo. Hala şoktayım...

Yalnız salonda sıkıntı var galiba güvenlikler duruyor hala.

Polat Alemdar Cerrahpaşa kahvehane baskınından sonra,
yeni trend Will Clyburn Ataşehir baskını!

Çok büyük oyuncu..

İsmail üzüntüden beyin kanaması geçirmiştir şimdi. dün zaniolo bugün clyburn hahaha.

Efes takım hüviyetini kaybetmiş olmasına rağmen öyle üst düzey oyuncuları var ki; Larkin, Clyburn gibi, sadece bireysel yetenekleriyle bile maç alabiliyorlar.

Clyburn.
Büyük oyuncu.

Geri