Efes hiç maça hazırlanmamış.Hele Ergin hoca sana bugün sabah kalkınca mı söylediler maçımız var Fenerbahçe deplasmanında diye ?
Bazen koçları ve takımları cidden anlamıyorum.Neyle karşılaşacagın belli.0 önlem ile maça çıkıyorsun.Nasılsa oyuncular beni maçta tutar diye.
Birde tripler falan.Zizic üzerinden trip atıp Furkan'ı sahaya atmalar.Sabit adamdan fake yiyen serbest atış atamayan Furkan ile çok iyi mesaj veriyorsun hoca.
Zizic savunmada kara delik.Ayaklar ayrı yavaş,kollar ayrı yavaş.Bir adamın kolları yavaş olur mu ? Oluyor işte.Resmen adam üzerime gelirse kolumu kaldırırım savunurum kafası var herifte.
Kısalarda kolay geçilince,pota altındanda dışarıdanda istedigi gibi oynuyor Fener.Üstüne Efes'in saçma top kayıpları sonrasında geriye koşmayan Efesliler,açık alanı çok rahat bulan Fenerbahçe.
Bir takım sonuna kadar maça hazırlanırken,diğer takım maçın olduğunu bugün öğrenmiş gibi.
Sezon başından beri defalarca diyorduk fakat Efes'in düzelmediğini ben 2 ay öncede diyordum.Ligde formalite maçında eksik takımı tokatlayınca Efes fanları coştular.Al sana Efes.