2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Efes hiç maça hazırlanmamış.Hele Ergin hoca sana bugün sabah kalkınca mı söylediler maçımız var Fenerbahçe deplasmanında diye ?

Bazen koçları ve takımları cidden anlamıyorum.Neyle karşılaşacagın belli.0 önlem ile maça çıkıyorsun.Nasılsa oyuncular beni maçta tutar diye.

Birde tripler falan.Zizic üzerinden trip atıp Furkan'ı sahaya atmalar.Sabit adamdan fake yiyen serbest atış atamayan Furkan ile çok iyi mesaj veriyorsun hoca.

Zizic savunmada kara delik.Ayaklar ayrı yavaş,kollar ayrı yavaş.Bir adamın kolları yavaş olur mu ? Oluyor işte.Resmen adam üzerime gelirse kolumu kaldırırım savunurum kafası var herifte.

Kısalarda kolay geçilince,pota altındanda dışarıdanda istedigi gibi oynuyor Fener.Üstüne Efes'in saçma top kayıpları sonrasında geriye koşmayan Efesliler,açık alanı çok rahat bulan Fenerbahçe.

Bir takım sonuna kadar maça hazırlanırken,diğer takım maçın olduğunu bugün öğrenmiş gibi.

Sezon başından beri defalarca diyorduk fakat Efes'in düzelmediğini ben 2 ay öncede diyordum.Ligde formalite maçında eksik takımı tokatlayınca Efes fanları coştular.Al sana Efes.

kaotik bir son çeyrek oluyor, tribünden ergin ataman'a sataşanlar falan oldu hoca cevap verdi taraftara vs. yani normalde ergin ataman burdan turu çevirir bunları mutlu etmez derdim ama ergin ataman'da zerre heyecan kırıntısı göremedim bu sezon. fener 3-0 ile geçer

Artık sezonun maçlarını oynuyorsun,zorluk seviyesi yüksek maçlar.Atarak İzmir'de kazanırsın ama deplasmanda atarak kazanamazsın,savunma yapmak zorundasın.Yoksa zorluk seviyesi yüksek deplasman maçlarında 100 bandında yersin.100 bandında sayı nedir ya.99 atsan ne olur 100 yer kaybedersin.

Takım 67-56 dan sonra iyi döndü evet ama karşı tarafta Semih'in ve Mehmet'in 10 dk 11 dk süre aldığı bölümler var.Deplasmanda Kuzminskas'ı oynatmak zorundasın.Berkan sürekli istikrarsız katkılar veriyor,zayıf savunmasıyla Delgado + Vitto ile kalıyorsun bu da yüksek sayılar yemene neden oluyor.3 uzunla oynamak zorundasın özellikle deplasmanda.

Bu arada seri bence 2-2 ye gelecek.

kaotik bir son çeyrek oluyor, tribünden ergin ataman'a sataşanlar falan oldu hoca cevap verdi taraftara vs. yani normalde ergin ataman burdan turu çevirir bunları mutlu etmez derdim ama ergin ataman'da zerre heyecan kırıntısı göremedim bu sezon. fener 3-0 ile geçer

Nerede kaldınız bilmiyorum ama geçen senede yendi Fenerbahçe Efes'i ligde. Bu sene EL'de yendiler. Efes zaten bireysel performasların takımıydı ama bu sene başından beri koptu takımla. Kimse kalitesine yaklaşamıyor bile. İlk maç 40 olduğu için ikinci maç yine de Efes'den bir reaksiyon bekliyorum. O maçı alamazsa Fener geçer 3-0 muhtemelen.

Efes'te takım oyunu diye bir şey yok.Sürekli bireysel zorlamalar var.

Efes resmi twitter hesabıda Dunston 4 sayıda diye paylaşım yapmış.Adam maç kadrosunda bile değil.

Efes ikinci çeyreğin sonunu ve üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikasını çok iyi oynadı bence öne geçti. alacaklar bence bu maçı, çok sürpriz bir reaksiyon oldu doğrusu.

Bryant'ın üçlüğü ve skor 77-64 Efes lehine. ilk 5 dakika dolmadan itoudis mola aldı. İsmail Şenol ve ihsan bayulken'in keyfi öyle kaçık ki anlatamam. ikisinin de sesi gitti Efes öne geçtikten sonra

İlk yarı Fenerliler Ergin Ataman'a sataşıyorlardı şu an ise Clyburn üst üste 2 üçlük atıp tribünlere sus işareti yaptı.

Fenerliler çıldırdı.Şu maç 2.yarı nasıl bu hale geldi :D