Kendi adıma Laso yerine Erdem Can'ı tercih ederdim .EL’de son yılların en başarılı takımı ünvanına ve sınırsıza yakın bütçeye sahip olmasına rağmen Efes’in boştaki elit koçlarla anlaşamaması garip gerçekten. Ben olsam; ne yapar eder, Laso’yu bağlardım.
Oktay Mahmuti iyi bir koç ve gittiği her yerde iyi işler yaptı, tutunamadığını düşünmüyorum. Efesin geldiği seviye sebebiyle Oktay Mahmuti'nin uzun süredir takım çalıştırmamış olması sıkıntı. Özellikle El seviyesinde koçluk oralardan uzaklaşılmasını pek affetmiyor. yoksa Erdem Can'ın bu sene aldığı Eurocup en iyi koç ödülünü 2009'da aldı. Euroleague'de 100. galibiyetine en erken yaşta ulaşan koçlardan birisi. Basketbolda geçmişle yaşanmıyor doğru ama basketbol sadece bugünden ibaret de değil. Oktay Mahmuti iyi koç değil demek fazla iddialı.Oktay Mahmuti'nin geldigi gun artik Efes'in bir daha gun yuzu gormemesi demektir bana kalirsa. Oktay Mahmuti iyi coach olsa alicisi olurdu. Darussafaka'da bile tutunamamisken...
zaten bize yâr olmazdı diyip kendimizi teselli etmeceBen de dahil bircogumuzun burada gelecek sezon icin yaptigimiz kadrolarimiza yazdigimiz Nikos Rogkavopoulos Baskonia ile anlasmis.
Şöyle biiiiiirrr. Tamam, bu cepte.Ben de dahil bircogumuzun burada gelecek sezon icin yaptigimiz kadrolarimiza yazdigimiz Nikos Rogkavopoulos Baskonia ile anlasmis.