Can Akan
0
Ee doğru söylemiş daha önce de söylemiştim yuvası orası diyeErgin Ataman: “Anadolu Efes basketboldaki benim yuvam, benim kulübüm.”
Galatasaraylı Ergin fanboylar şok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ee doğru söylemiş daha önce de söylemiştim yuvası orası diyeErgin Ataman: “Anadolu Efes basketboldaki benim yuvam, benim kulübüm.”
Rakip farkı da var. Efes çok özel oyunculara sahipKarşıyaka Angola'dan bir Diebler, Brown'dan bir Strawberry yaratamadığı gibi Delgado'dan da bir Palacios yaratamadı. Uzun ve doygun bir sezon yaşanmışken hemen her alanda; bu final serisi ne ara başladı da bitti hiçbir şey anlamadım ben Karşıyaka kendi çizgisine dahi erişemediği için.
10 yıl önce daha kolaydı Sean Marshall Hosley Garry Neal 4 iyi yabancıyla yada Diebler ile sampiyon olabiliyordun. Bu sezon ligde zordu anadolu takımları. Sampiyonluk adayları Efes ve Fenerbahçe 'nin de kadroları o zamana göre daha iyiydi.Karşıyaka Angola'dan bir Diebler, Brown'dan bir Strawberry yaratamadığı gibi Delgado'dan da bir Palacios yaratamadı. Uzun ve doygun bir sezon yaşanmışken hemen her alanda; bu final serisi ne ara başladı da bitti hiçbir şey anlamadım ben Karşıyaka kendi çizgisine dahi erişemediği için.
Ekmek çıkmaz sana burdan yorma kendini..Ergin Ataman: “Anadolu Efes basketboldaki benim yuvam, benim kulübüm.”
Ve Erdem Can’in ilk iki hamlesi Jones ve Erkan olduAnadolu Efes’in Erdem Can ile 2 yillik sozlesme yaptigi haberleri dolaniyor.
Erdem Can’in ilk iki hamlesi Tyrique Jones ve Erkan Yilmaz olur gibi![]()