2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Geçmişte Ufuk Sarıca aynı şekilde bjk da iyi koçluk döneminden sonra efese gelmişti ama pek iyi geçmedi ben Erdem Can'ın da aynı şekilde olacağını düşünüyorum.
Abi zaten cok zor bir goreve geliyor.Ergin Ataman geldiginden beri her sezonu en az 1 kupayla geciren ve oynadigi 5 Euroleague sezonunun 4’unde Final Four yapip (2020’yi de sayiyorum) 2 sampiyonluk 1 final yapan bir takim var sonucta.Butce dusurecekleri konusuluyor ama butce dusse de Efes taraftarini Final Four’dan asagi bir derecenin basari olduguna ikna etmek imkansiz.O yuzden isi cok zor bence.

Eski dost McCollum Dixon'ın muhtelif yönlerden gelişmişi olsa da Angola'dan bir Diebler, Brown'dan bir Strawberry çıkmadı şu ana dek. Clyburn seriyi kapatırsa seri 5. maça; 5. maçta da çok şeye gebe diye düşünmekle birlikte Karşıyaka serinin İstanbul bölümünde beklentime kıyasla baya hayal kırıklığı yarattı.

Angola'nın Maccabi imzası netleştiği anda Avrupa basketbolundaki kısa oyuncu eksikliği ayyuka çıkar.

Bugune kadar 1 tane Yerli oyuncu açıklamadıysak
EFES ve Karşıyakadan oyuncu alıcaz sanırım dimi şube yönetimi....

Yoksa diğer takımlardaki oyuncular tatile gitti dönücekler İdmanlara başlıcaklar

Alööööööööö Forumdan yönetime Alööööööö yaşam belirtisi verin alöööööööö

Efes biraz işi sıkı tuttuğu anda kalite farkının da etkisiyle fark hemen açılıyor fakat Karşıyaka da pes etmeden bir şekilde oyunda kalmayı beceriyor. Efes’in hücum alternatifleri o kadar bol ki; hepsine birden önlem alabilmek imkânsıza yakın. Servis kıramamış olmak ve bariz seviye farkı Karşıyaka’nın evine biraz ümitsiz dönmesine sebep olacak. 3-0 bitebilir seri rehavet olmazsa.

Ayrıca ben Efes seviyelerinin Erdem Can için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum keza Erkan Yılmaz gibi transferler de çıtanın düştüğünü gösterir.

Efes seriyi 3-0 yada en kötü 3-1 ile şampiyon bitirir.erdem cana gelince, efesi kaldıramaz. Attan inip, eşeğe ,binmek olmaz.ergin hoca, ile yollarını ayırıyor isen onun gibi bir hocayı takımın başına getireceksin. İnşallah erdem can işi olmaz.

Erdem can telekomu kaldırabilir.ancak efes, için çok erken.iyi pişip ,efesi kaldıracak seviyeye gelmesi bir kaç seneyi alır. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmudi efesin başına bir çırpıda gelmediler.o yüzden erdem can, kararı efesi geriletir.fenerin, önü açılır ki fener zaten öyle bir fırsatı asla tepmez.

İzmirde ki ilk yada ikinci maçta ergin hoca ve talebeleri otuz beş buçuk Karşıyaka önünde alacakları galibiyetle bu sezonun şampiyonu olurlar şimdiden bir gsli olarak kutluyorum 💛

Erdem Can sezon ortasi kovulur.Bu kadar eminim. Efes muhtemelen yabanci bir coach ile anlasir sezon ortasinda. Ama emin oldugum tek sey Panathinaikos sonrasi Ergin hocamiz Galatasaray'da.

Erdem can telekomu kaldırabilir.ancak efes, için çok erken.iyi pişip ,efesi kaldıracak seviyeye gelmesi bir kaç seneyi alır. Aydın örs, ergin ataman, oktay mahmudi efesin başına bir çırpıda gelmediler.o yüzden erdem can, kararı efesi geriletir.fenerin, önü açılır ki fener zaten öyle bir fırsatı asla tepmez.
Oktay mahmuti bildiğin bir çırpıda geldi:) hatta başantrenörlük deneyimi bile yoktu. Ergin de Erdem can gibi bir yol izleyerek geldi. Erdem can bence bu şansı haketti. Tabi ki laso en iyi tercih olurdu fakat erdem can da alınabilir bir risk.

Kaldırmak olayı Avrupa basketbolunda pek mantıklı gelmiyor bana eurocup oyuncusu EL oyuncusu şampiyonlar ligi koçu vs. İyi oyuncu koç 2 sezonda CSKA Milano Efes vs yapar. Denizlide oynayan oyuncu 1 sezon sonra EL de acayip iş yapabilir. Kalite anlamında makas 10-15 yıl öncesine göre daraldı.