Nunally maçı elleriyle erdi resmen Asvel deplasmanında. Önce boş pozisyonda şutu atmayıp topu kaptırdı, öne geçecekken 2/1 ft attı, son topta da topu kaptırıp takımının fişini çekti. Obra' nın yüzü bildiğin patlıcan moru oldu son pozisyondan sonra
Son çeyrek 15 sayı farktan gene yenilmeyi becereceklerdi.Milano sokaklarında bayram havası var.
Fenerbahçe iki haftada kaç maç yaptı sayamadım valla bence gayet başarılar ve balonluk bir durum yok. tek sorun olan noktaları carsen edwards.
Milanoya gelecek olursak messina gelecek sezonda takımın başındaymış. ben milano olsam takımın başına italya milli takımının hocasını getirir ve bu sabrı ona gösterirdim. messina'nın ya yönetimle arası bayağı iyi yada doğaüstü bir olayla yönetimi büyüledi diye yorumluyorum.
Yapamaz edemezler için çok erken bence.Partizan Efes’e karşı çok üstün bir oyun sergiliyor. Micic sakatlanıp kenara geldi. Kenara gelirken sekiyordu. Partizan kazanırsa Efes ilk 8 yapamaz bence.
Maçı izliyorum. İzlemeden yorum yapmıyorum. Micic sakatlanıp kenara geldi. Şu an tüm yük Clyburn’a kalmış durumda. Larkin’den sonra Micic’in de sakatlığı ciddi ise Efes ilk 8 yapamaz. Bu kadar NET.Yapamaz edemezler için çok erken bence.
Katılmamak elde değil. Bu kadar para harcayıp keskin șutör konusunda eksik kalmak enteresan. Edwards 'ı almış olsam bile ne olursa olsun Melo Trimble' ı da alırdım fb'nin yerinde olsam.Wilbekin olmayinca Fenerbahce bir hic gibi.
Bukadar para harcayip, bukadar bütce olup bir oyuncuya bagli kalmakta biraz sacma geliyo.
Katılmıyorum. Melo sertlik seviyesinin yüksek olduğu maçlarda yetersiz kalıyor. Bunu geçen seneki Efes serisinde net olarak gördük.Katılmamak elde değil. Bu kadar para harcayıp keskin șutör konusunda eksik kalmak enteresan. Edwards 'ı almış olsam bile ne olursa olsun Melo Trimble' ı da alırdım fb'nin yerinde olsam.
Bende onu diyorum zaten izlediğin sadece bir maç. Kalan yirmiye ne oldu?Maçı izliyorum. İzlemeden yorum yapmıyorum. Micic sakatlanıp kenara geldi. Şu an tüm yük Clyburn’a kalmış durumda. Larkin’den sonra Micic’in de sakatlığı ciddi ise Efes ilk 8 yapamaz. Bu kadar NET.
Merak etme tüm Euroleague maçlarını izliyorum. Partizan gayet üstün bir oyun sergiliyor.Bende onu diyorum zaten izlediğin sadece bir maç. Kalan yirmiye ne oldu?